Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο μέλλον θα βγη hack και για 3.56;;;

το μονο hack για 3.56 και πανω,ειναι αυτο που ανεφερε ο φιλτατος carbon.

ΜΟΝΟ με ode cobra κανεις δουλεια...

Το έχω εδώ μπροστά μου..τι πρέπει να κάνω δεν ξέρω..μπορειτε να μου πείτε τα βηματα για να το φτιάξω;

ακομα μην κανεις τιποτα.το καλο ειναι οτι θα την σενιαρεις με software και μονο...

και σου λεω να μην κανεις τπτ ακομα,διοτι τωρα που βγηκε το 4.60 update,

να περασεις μια και καλη το 4.60 cfw.

Mην κανεις διπλο κοπο,να βαλεις 4.55 και μετα το 4.60.

δεν γνωριζεις και πολλα και γινει καμμια ζημια...

Γνωμη μου παντα...

Δημοσ.

Όπως σου λένε ήδη τα παιδιά εδώ και 2 σελίδες, αν είσαι σε έκδοση πάνω από 3.55 δεν μπορείς να πας κάτω από αυτήν. Διάβασε σε παρακαλώ πάρα πολύ προσεκτικά ό,τι σου έχουν πει τα παιδιά και τον οδηγό που σου έστειλα.

Δημοσ.

Όπως σου έχει απαντηθεί περίπου 100 φορές, όχι δεν μπορείς να κατέβεις από 4.50 έτσι απλά. Πρέπει να αγοράσεις flasher και φυσικά να είναι η κονσόλα συμβατή. Και έκδοση 1.10 να βάλεις σε stick πάλι θα σου λέει ότι μπορεί να πάει σε 1.10 αλλά δεν πάει ποτέ γιατί έχει ήδη μεγαλύτερη έκδοση.

Πραγματικά δεν ξέρω πως μπορώ να το εξηγήσω πιο απλά, μιας που ήδη έχουν προσπαθήσει πολλά άτομα. 

Δημοσ.

Όπως σου έχει απαντηθεί περίπου 100 φορές, όχι δεν μπορείς να κατέβεις από 4.50 έτσι απλά. Πρέπει να αγοράσεις flasher και φυσικά να είναι η κονσόλα συμβατή. Και έκδοση 1.10 να βάλεις σε stick πάλι θα σου λέει ότι μπορεί να πάει σε 1.10 αλλά δεν πάει ποτέ γιατί έχει ήδη μεγαλύτερη έκδοση.

Πραγματικά δεν ξέρω πως μπορώ να το εξηγήσω πιο απλά, μιας που ήδη έχουν προσπαθήσει πολλά άτομα.

Αααα ένταξη το κατάλαβα.... :D

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Το έχω ξαναγράψει και σε παλιότερο ποστ ότι μια είναι η λύση για να παίζουμε νόμιμα τα αντίγραφα από τα  παιχνίδια μας, cobra-ode.

Ότι firmware έχεις (εκτός από 4.55 και 4.60 μέχρι νεοτέρας)  και όλα τρέχουν σε μορφή iso από εξωτερικό δίσκο.

Απλά απαιτεί κολλήσεις από ηλεκτρονικό με εμπειρία για να βάλει μέσα το pcb που πάει και κάθετε παράλληλα με το BD. Και με ένα διακόπτη πας σε emulation mode για τα αντίγραφα παιχνιδιών ή pass-through για να παίζεις από το BD απευθείας και να μπαίνεις άφοβα σε psn με το firm ware που έχεις.

To πέρασα σε όλους τους γνωστούς μου που είχαν ps3 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ειδικά τώρα που έβγαλαν και νέο firmware τρέχει τα πάντα.

Το αγοράζεται από το internet  και το βάζετε στο ps3 που έχετε τώρα ή το βγάζεται αργότερα και το βάζετε σε κάποιο άλλο ps3 (μπαίνει σε όλα τα ps3) και μετα ουτε γατα ουτε ζημια.

Για περισσότερα pm.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μία η λύση. Εφόσον το ps3 δέχεται downgrade είναι προτιμότερο το cfw. Είναι θέμα γούστου από εκεί και πέρα. Μιλάω πάντα για κονσόλες που γίνεται το downgrade όχι εκείνες που τα ode είναι μονόδρομος.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Το έχω ξαναγράψει και σε παλιότερο ποστ ότι μια είναι η λύση για να παίζουμε νόμιμα τα αντίγραφα από τα παιχνίδια μας, cobra-ode.

Ότι firmware έχεις (εκτός από 4.55 και 4.60 μέχρι νεοτέρας) και όλα τρέχουν σε μορφή iso από εξωτερικό δίσκο.

Απλά απαιτεί κολλήσεις από ηλεκτρονικό με εμπειρία για να βάλει μέσα το pcb που πάει και κάθετε παράλληλα με το BD. Και με ένα διακόπτη πας σε emulation mode για τα αντίγραφα παιχνιδιών ή pass-through για να παίζεις από το BD απευθείας και να μπαίνεις άφοβα σε psn με το firm ware που έχεις.

To πέρασα σε όλους τους γνωστούς μου που είχαν ps3 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ειδικά τώρα που έβγαλαν και νέο firmware τρέχει τα πάντα.

Το αγοράζεται από το internet και το βάζετε στο ps3 που έχετε τώρα ή το βγάζεται αργότερα και το βάζετε σε κάποιο άλλο ps3 (μπαίνει σε όλα τα ps3) και μετα ουτε γατα ουτε ζημια.

Για περισσότερα pm.

Και πόσο πάει όλη η διαδικασία στο περίπου;; ( € )

Δημοσ.

καπου στα 70€ εχει.

μπορει να το βρει και φθηνοτερα ομως. αν το παρει απο το site τους απεθειας στελνωντας mail και ζηταει προσφορα.

σε λιγο καιρο θα βγει και νεο hardware που θα εχει και περισοτερες δυνατοτητες.

για εγκατασταση οποιος θελει απο αθηνα μπορω να του δειξω δειγματα δουλειας μου και φυσικα το δικο μου 4κ.

Δημοσ.

καπου στα 70€ εχει.

μπορει να το βρει και φθηνοτερα ομως. αν το παρει απο το site τους απεθειας στελνωντας mail και ζηταει προσφορα.

σε λιγο καιρο θα βγει και νεο hardware που θα εχει και περισοτερες δυνατοτητες.

για εγκατασταση οποιος θελει απο αθηνα μπορω να του δειξω δειγματα δουλειας μου και φυσικα το δικο μου 4κ.

Εάν μπορείς ανέβασε κανένα βίντεο, φωτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...