Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν επηρεαζει τιποτα ουτε ρυθμισεις ουτε trophies. αρκει να κανεις σωστα τα βηματα

Αν σου γραψει οτι το μινιμουμ firmware ειναι 3.50 η 3.55 τοτε γινεται. αν σου βγαλει 3.56 τοτε δε γινεται

αν μου βγαλει 3.56

.μετα τι γινετε;;;θα το σβήσω;;και δεν ξέρω πως να κάνω τι αρχειο μου rar:p help

Επεξ/σία από φανης κερ.
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλοι έχουν κονσόλες 2χχχ και 25χχχ η δικιά μου βρέθηκε να είναι 3χχχχ, ήμαρτον

Ειδες υπαρχουν και χειροτερα :P

εσυ εχεις 3000 δε γινεται και το ξερεις. Ξερεις τι ειναι να εχεις 2504 (που οι πλειοψηφια χακαρεται) και να μη γινεται; Εκει τραβας τις ...τριχες σου.

• Like 1
Δημοσ.

παιζεις 50-50 πιθανοτητες να "φτιαχνεται" η κονσολα σου.

πρεπει να κανεις αυτα τα βηματα....

http://gbatemp.net/threads/how-to-check-minimum-firmware-version.318773/

και πες μας ποιο αποτελεσμα σου εβγαλε....

Με αυτον το τρόπο..μπορω να τον δοκιμάσω σε όλα τα πσ3;

Δημοσ.

ναι σε ολα. Αν σου δινει 3.56 και πανω δε γινεται

Μαγκες καλησπερα...εχει βγει κανα update cfw για ps3 γιατι το psn στην 4.55 πε8ανε :P

υπομονηηηηηηη λεμε

• Like 1
Δημοσ.

Ειδες υπαρχουν και χειροτερα :P

εσυ εχεις 3000 δε γινεται και το ξερεις. Ξερεις τι ειναι να εχεις 2504 (που οι πλειοψηφια χακαρεται) και να μη γινεται; Εκει τραβας τις ...τριχες σου.

μολις βρω ελευθερο χρονο θα το στειλω στον carbon  να το περιποιηθει.

Δημοσ.

ναι σε ολα. Αν σου δινει 3.56 και πανω δε γινεται

υπομονηηηηηηη λεμε

Μιχάλη καλησπέρα.

Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις, αν είναι σωστά τα παρακάτω βήματα για να πας από 4.55 σε 4.60, όταν βγει με το καλό;

1- Σε flash USB FAT φτιάχνεις φάκελο PS3 και μέσα στον PS3 φτιάχνεις άλλον φάκελο UPDATE.

2- Μέσα στον UPDATE βάζεις το αρχείο το οποίο πρέπει να είναι ονομασμένο σε PS3UPDAT.PUP.

3- Βγάζεις δισκάκι από drive, εξωτερικό σκληρό και αποσυνδέεις το Internet.

4- Πας XMB στην 2η στήλη - 1η επιλογή που λέει system update και διαλέγεις VIA STORAGE MEDIA.

5- Πατάς Χ σου λέει ότι είναι 4.60 και προχωράς. Πρώτα κάνει download, μαυρίζει για λίγο η οθόνη και μετά κανει install. θα κάνει reboot μόνο του μέχρι να σου βγάλει λογότυπο PS3. Είσαι οκ με το CFW.

6- Μετά βάζεις multiman 4.60

7-  Και τελευταίο το fan control για 4.60 CFW.

Αν ξέχασα κάτι πείτε μου...

Δημοσ.

Γεια σου Γιωργο

MM 4.60 μπορεις να βαλεις και σε 4.55 οταν εισαι πριν την αναβαθμιση

Κατα τ αλλα ολα σωστα

Control fan + PsnPatch οταν εισαι σε 4.60

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...