Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι 4.60; cfw η official?

ο παραπανω τροπος που περιγραφω για backup ισχυει και για cfw και για official αλλα σε official δεν υπαρχει το βημα 1

• Like 2
Δημοσ.

προγραμμα homebrew που παραπλανει το συστημα του PS3 και το κανει να νομιζει οτι ειναι σε αλλο firmware απο αυτο που πραγματικα ειναι ωστε να εξασφαλιζεται η προσβαση στο δικτυο οταν απαιτειται μεγαλυτερο firmware απο αυτο που εχουμε.

Παραδειγμα

Η Sony εβγαλε το 4.60 πριν δυο μερες. οσοι ειναι με < 4.55 cfw δεν μπορουν να μπουνε PSN γιατι απαιτειται η τελευταια εκδοση firmware.

οποτε αν βαλει καποιος το 4.60 spoofer θα μπορει να μπαινει.

Δεν το συνιστω γιατι αν γινει αναβαθμιση firmware με το spoofer ενεργο παιζει σοβαρη πιθανοτητα brick γιατι το spoofer γραφει στην flash memory.

Σε 2-3 μερες θα βγει κανονικο 4.60 cfw (ηδη βγηκε ενα αλλα δεν εχει δοκιμαστει) οποτε δε βρισκω προσωπικα λογο να το εγκαταστησει καποιος.

Παρακαλα να ειναι ευκαιρος ο Ερμακ που μας εχει δωσει αψογα δειγματα ως τωρα να φτιαξει το δικο του :)

Οκ το έπιασα δεν έχω κάτι τέτοιο ούτε με ενδιαφέρει να βάλω. Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχα περάσει ούτε καν psnpatch. Και όταν το έβαλα λίγο μετά βγήκε η 4,60 :P

Δεν καίγομαι τόσο για άμεση αναβάθμιση μιας και παίζω πιο παλιά games αλλά όταν βγει κάτι καλό... θα το περάσω.

Thanks

Δημοσ.

δηλαδή εγώ μπορώ να τσιπαρω το ps3 και αν μπορώ πως;;;αν μπορείτε να μου πείτε κάποιος...με απλα λόγια γιατι δεν ξέρω και πολλά απο αυτά.. :)

κατ'αρχην θα πρεπει το μοντελο CECHxxxxx και το DATE CODE (slim version) να ειναι συμβατο

στο να δεχτει jailbreak....

αν εισαι τυχερος,χρειαζεσαι hardware υλικο(e3 flasher) για να κατεβει η κονσολα σου

σε 3.55 cfw και μετα να περαστει το τελευταιο 4.60 cfw

πες μας μοντελο και βλεπουμε... :-D

• Like 1
Δημοσ.

25048 αποκλειεται να ειναι

μηπως εννοεις 2504Β; αν ναι δες το date code που γραφει στο κατω μερος να σιγουρευτουμε

ειναι ενας αριθμος ακολουθουμενος με ενα γραμμα. 0B, 0C, 0D, 1A

• Like 1
Δημοσ.

μηπως εννοεις 2504Β; αν ναι δες το date code που γραφει στο κατω μερος να σιγουρευτουμε

ναι σωστά το cech είναι - 2504B αλλα date code δεν βλεπω πουθενά...μομο σε ένα πλαίσιο που γραφει που παρασκευάζεται και μου έχει ένα κωδικό (ΜΤΚ)...

ναι σωστά το cech είναι - 2504B αλλα date code δεν βλεπω πουθενά...μομο σε ένα πλαίσιο που γραφει που παρασκευάζεται και μου έχει ένα κωδικό (ΜΤΚ)...

Αα ναι το βρηκα( date code 1Α )μόνο αυτο εχει

Δημοσ.

Αα ναι το βρηκα( date code 1Α )μόνο αυτο εχει

παιζεις 50-50 πιθανοτητες να "φτιαχνεται" η κονσολα σου.

πρεπει να κανεις αυτα τα βηματα....

http://gbatemp.net/threads/how-to-check-minimum-firmware-version.318773/

και πες μας ποιο αποτελεσμα σου εβγαλε....

Δημοσ.

Δεν επηρεαζει τιποτα ουτε ρυθμισεις ουτε trophies. αρκει να κανεις σωστα τα βηματα

Αν σου γραψει οτι το μινιμουμ firmware ειναι 3.50 η 3.55 τοτε γινεται. αν σου βγαλει 3.56 τοτε δε γινεται

• Like 1
Δημοσ.

Δεν επηρεαζει τιποτα ουτε ρυθμισεις ουτε trophies. αρκει να κανεις σωστα τα βηματα

Αν σου γραψει οτι το μινιμουμ firmware ειναι 3.50 η 3.55 τοτε γινεται. αν σου βγαλει 3.56 τοτε δε γινεται

Οκ..θα προσπαθήσω...και κάτι ταιλευταιο τα παιχνίδια τα αντιγράφουμε απο psn η απο cd;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...