Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω το κανω εδω και 4 χρονια το trophy sync :)

Βεβαια ποτε δεν εχω παιξει παιχνιδι πριν την επισημη κυκλοφορια του, και ποτε COD

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή δεν το κατέχω το PSN, αλλά θα ήθελα να κατεβάζω κανένα demo και να κάνω sync τα trophies, θέλω να ρωτήσω το εξής:

Αν φάω τρέξω το psn patch αλλά κάποια στιγμή φάω ban τι επιπτώσεις θα έχω; Θα απενεργοποιηθεί το account, αλλά θα banαριστει και η κονσόλα;

Για το account δεν με νοιάζει τόσο μιας και δεν θα έχω αγοράσει κάτι, αλλά με την κονσόλα τι συμβαίνει; Απλά δεν θα ξαναμπεί στο PSN (μικρο το κακό) ή γίνεται και τίποτα άλλο;

Δεν παίζω online ποτέ, αλλά από ότι βλέπω το GTA V δίνει κάποιες επιλογές μεσώ psn που θα ήθελα να τις ψάξω.

Δημοσ.

1.αν κανεις sync τα trophies,εχεις σιγουρο ban στην id της κονσολας

που σημαινει οτι δεν θα μπορεις να ξαναμπεις PSN

2.εν ωρα gaming,αναλογως παιχνιδιου,παθαινεις ban στην id,

και στα τελευταια παιχνιδια(GHOSTS-B.OPS 2) τρως ban στο account,

οποτε λιγο το κακο,αφου μπορεις να φτιαξεις νεο και να ξαναπαιξεις,

εως οτου ξανα-μπαναριστεις...

Δημοσ.

1.αν κανεις sync τα trophies,εχεις σιγουρο ban στην id της κονσολας

που σημαινει οτι δεν θα μπορεις να ξαναμπεις PSN

Επετρεψε μου να διαφωνησω για το σιγουρο :)

4 χρονια κανω sync μπαν δεν εφαγα ακομη

Μπορεις να το ελεγξεις απο τα παιχνιδια μου στα trophies.

Βεβαια δεν εχω παιξει ποτε παιχνιδι πριν την επισημη κυκλοφορια του.

Αυτο βεβαια δε σημαινει πως συνιστω να κανετε trophy sync. Καλο ειναι να το αποφευγετε

Δεν παίζω online ποτέ, αλλά από ότι βλέπω το GTA V δίνει κάποιες επιλογές μεσώ psn που θα ήθελα να τις ψάξω.

Μπες και παιξε GTA. Δεν τρεχει μια εκει περα.

παντα ομως να μπαινεις με PSN patch.

Αν εχεις παιξει παιχνιδι πριν την επισημη κυκλοφορια του ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ trophy synch

Δημοσ.

Γενικώς δεν παίζω τελευταια games, (έχω μεινει λίγο πισω στα παλια) οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω κατι πριν απο την επισημη κυκλοφορια.

Δεν με πολυ καιει να κανω sync αλλα αν μπορω..... γιατι όχι. Και αν φαω ban καποια στιγμή, no problem. Ετσι κι αλλιως και τωρα δεν μπαινω στο PSN οποτε τι είχαμε τι χάσαμε. Εφόσον χανεις μόνο την πρόσβαση στο PSN τότε δεν εχω θέμα

Δημοσ.

Επετρεψε μου να διαφωνησω για το σιγουρο :)

4 χρονια κανω sync μπαν δεν εφαγα ακομη

Μπορεις να το ελεγξεις απο τα παιχνιδια μου στα trophies.

Βεβαια δεν εχω παιξει ποτε παιχνιδι πριν την επισημη κυκλοφορια του.

Αυτο βεβαια δε σημαινει πως συνιστω να κανετε trophy sync. Καλο ειναι να το αποφευγετε

εχεις το κοκκαλακι της νυχτεριδας mike... :-D

Δημοσ.

παιδια τα φωτα σας θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο ps3 με σκοπο να περασω custom firmwire.... και θελω να μου απαντησετε στις εξης ερωτησεις

1.γινεται σε ολλες τις εκδοσεις του ps3??? ακομα και στα super slim???

2.εχω αποκλεισει το fat... μεταξυ slim και super slim ποιο να επιλεξω??? αυτο με το μεγαλητερο σκληρο?? (θα τον χρειαστω με cfw περασμενο)

2.στο ιντερνετ θα μπορω να παιζω παιχνιδια η οχι???

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

παιδια τα φωτα σας θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο ps3 με σκοπο να περασω custom firmwire.... και θελω να μου απαντησετε στις εξης ερωτησεις

1.γινεται σε ολλες τις εκδοσεις του ps3??? ακομα και στα super slim???

2.εχω αποκλεισει το fat... μεταξυ slim και super slim ποιο να επιλεξω??? αυτο με το μεγαλητερο σκληρο?? (θα τον χρειαστω με cfw περασμενο)

2.στο ιντερνετ θα μπορω να παιζω παιχνιδια η οχι???

ευχαριστω εκ των προτερων

1.Στα fat τα 80αρια και στα slim μεχρι CECH 2504B date code OD(και μερικα 1Α) το κατεβασμα σε 3.55 γινετε

με Ε3 Flasher.Στα super slim με cobra ode,εχει αλλο λειτουργικο κοστιζει πολυ περισσοτερο και μενει ΜΟΝΙΜΑ

στην κονσολα.

2.εννοειται slim θα παρεις,ειτε με 250gb ειτε με 320gb.Bεβαια αν σου κατσει ευκαιρια κανα 160αρι δεν λες οχι,

αφου μπορεις να βαλεις και εξωτερικο σκληρο και κανεις αψογα την δουλεια σου.

3.οσο για το ιντερνετ,τα καινουρια παιχνιδια θα παιζεις με ρισκο λογω ban.

στα παλια δεν εχεις προβλημα,αλλα ποτε δεν ξερεις...

ειπαμε,cfw και multiplay δεν πανε μαζι... :-D

Δημοσ.

1.Στα fat τα 80αρια και στα slim μεχρι CECH 2504B date code OD(και μερικα 1Α) το κατεβασμα σε 3.55 γινετε

με Ε3 Flasher.Στα super slim με cobra ode,εχει αλλο λειτουργικο κοστιζει πολυ περισσοτερο και μενει ΜΟΝΙΜΑ

στην κονσολα.

αφου οι εκδοσεις που περιγραφεις εχουν ηδη 3.55 και κατω (που απο οτι εχω καταλαβει δεν χρειαζεται ο e3 flasher σε οσες ειναι απο 3.55 και κατω παρα μονο ενα usb flasaki... o flasher χρεαζεται για οσους εχουν απο 3.55 και πανω. το εχω καταλαβει λαθος???

Δημοσ.

Εφόσον το μεταχειρισμένο που θα πάρεις δεν έχει ήδη cfw σημαίνει προφανώς ότι ο άνθρωπος που το πουλάει άρα έπαιζε γνήσια, για να μπορεί να τα παίζει έκανε και update. Τι συνεπάγεται αυτό λοιπόν; Ότι δεν θα φοράει 3.55 ofw. Λογικό;

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα πήγε η καρδιά μου στην Κούλουρη. Περνάω PSN patch, το ενεργοποιώ, μπαίνω PSN κανονικά, κατεβάζω 1-2 demo.... μια χαρά μέχρι εδώ. Ε μετά λέω "δεν παίζω λίγο GTA V"? Ανοίγω Multiman... μου βγάζει σφάλμα και γράφει κάτι για BD Drive. Κολλάω για λίγο αλλά μιας και άνοιξε κανονικά...Ηρεμώ. Πάω να φορτώσω το GTA, με βγάζει στην αρχική οθόνη, άλλα δεν έχει φορτώσει το παιχνίδι. Κάνω restart αλλά τίποτα.

Αρχίζω και ιδρώνω. Ευτυχώς με τα πολλά, βρήκα ότι επειδή είχα ανοίξει το PSN patch πριν από το multiman είχε απενεργοποιηθεί το BD rom emulator (αυτό ήταν το error) . Το ενεργοποίησα και όλα οκ.

Ηθικό δίδαγμα. Πριν περάσεις διάφορα διάβασε τα βήματα πως θα τα λειτουργήσεις.

Δημοσ.

αφου οι εκδοσεις που περιγραφεις εχουν ηδη 3.55 και κατω (που απο οτι εχω καταλαβει δεν χρειαζεται ο e3 flasher σε οσες ειναι απο 3.55 και κατω παρα μονο ενα usb flasaki... o flasher χρεαζεται για οσους εχουν απο 3.55 και πανω. το εχω καταλαβει λαθος???

ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι οι κονσολες εχουν ηδη 3.55.

ειπα οτι ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ σε 3.55 θελεις e3 flasher...

πολυ σπανια θα βρεις κονσολα με 3.55 firmware...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...