Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα θέλω να κανω downgrade το PS3 μου. Είναι μοντέλο FAT CECHL04 με NOR. Πριν 1-2 χρόνια που είχα ψάξει το θέμα η δουλειά γινόταν με E3 Flasher ή progskeet ή teensy.

Έχει αλλάξει κάτι ή ακόμα τα ίδια εργαλεία χρησιμοποιούνται; Εσείς πιο από τα 3 προτείνετε;(δεν υπάρχει θέμα με τη χρήση κολλητηρίου)

Αν θέλω να παίξω κάποιο original game στο PSN μπορώ να το κάνω με dualboot ή υπάρχουν άλλα προγράμματα για να μη φάω ban στο psn;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα θέλω να κανω downgrade το PS3 μου. Είναι μοντέλο FAT CECHL04 με NOR. Πριν 1-2 χρόνια που είχα ψάξει το θέμα η δουλειά γινόταν με E3 Flasher ή progskeet ή teensy.

Έχει αλλάξει κάτι ή ακόμα τα ίδια εργαλεία χρησιμοποιούνται; Εσείς πιο από τα 3 προτείνετε;(δεν υπάρχει θέμα με τη χρήση κολλητηρίου)

Αν θέλω να παίξω κάποιο original game στο PSN μπορώ να το κάνω με dualboot ή υπάρχουν άλλα προγράμματα για να μη φάω ban στο psn;

Ευχαριστώ

με e3 flasher γινετε η δουλεια σου.

υπαρχουν καποια "προγραμματακια" για να παιξεις Online,ΑΛΛΑ δεν σε προστατευουν απο ban.

ειδικα στα τελευταια παιχνιδια,υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες.

CFW KAI ONLINE ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.

μην τα θελουμε ολα....

ο΄τι αλλο θελησεις,στειλε πμ να στα πω αναλυτικα

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω βρε παιδια. εχω καιρό να κάνω firmware upgrade στο Ps3. Ποια ειναι η καλυτερη cfw εκδοση για να βάλω;

Επισης με τα psn games τι γινεται; θυμαμαι παλια ειχαν σπασει καποια απ αυτα αλλά όχι όλα. ειχαμε καμια εξελιξη στο θέμα αυτό;

Δημοσ.

ΕRΜΑΚ 4.55 CFW ειναι η καλυτερη.

ολα τα psn games παιζουν κανονικα.

ειτε με fix ειτε βρισκοντας τα rap αρχεια απο τα "γνωστα" sites...

• Like 2
Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει όταν γίνονται release κάποια games αναφέρουν κατι eboot fix. Αυτό απότι κατάλαβα έχει σχέση με το αν έχεις παλιό firmware να μπορέσεις να τα παίξεις;

Δηλαδή άμα βάλεις το ERMAK 4.55 που ανέφερε ο mikele13- είσαι κομπλέ;

Επίσης άμα πάρεις ένα original δισκάκι και το κάνεις copy μέσω του multiman στο δίσκο, θα τρέχει αμέσως ή θέλει και έξτρα διαδικασία για να γίνει;

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει όταν γίνονται release κάποια games αναφέρουν κατι eboot fix. Αυτό απότι κατάλαβα έχει σχέση με το αν έχεις παλιό firmware να μπορέσεις να τα παίξεις;

Δηλαδή άμα βάλεις το ERMAK 4.55 που ανέφερε ο mikele13- είσαι κομπλέ;

Επίσης άμα πάρεις ένα original δισκάκι και το κάνεις copy μέσω του multiman στο δίσκο, θα τρέχει αμέσως ή θέλει και έξτρα διαδικασία για να γίνει;

ΝΑΙ

ΝΑΙ

θα τρέχει αμέσως

• Like 1
Δημοσ.

Τι κολλητήρι χρησιμοποιείτε; Έχω ένα Weller 50W αλλά είναι πολύ δυνατό για τη συγκεκριμένη δουλειά. Το έχω χρησιμοποιήσει για αλλαγή πυκνωτών σε motherboard αλλά εδώ πιστεύω θα μου κάνει ζημιά.

Να επενδύσω σε έναν σταθμό κόλλησης ή ένα Antex 15-20W κάνει τη δουλειά του;

PS: ermak: Συγχαρητήρια για το CFW

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω βρει κάτι Antex 15w γύρω στα 25-30 ευρώ αλλά βλέπω και τον σταθμό hakko fx-951 στα 90 ευρώ στο ebay που φαίνεται καλή προσφορά

Επίσης E3 flasher μόνο ένα κατάστημα βρίσκω στο skroutz που το έχει. Στο ebay βρήκα λίγα. Μήπως έχει σταματήσει να βγαίνει μιας και οι καινούριες κονσόλες βγαίνουν σε NAND;

Επεξ/σία από ShadowReaper
Δημοσ.

Έχω βρει κάτι Antex 15w γύρω στα 25-30 ευρώ αλλά βλέπω και τον σταθμό hakko fx-951 στα 90 ευρώ στο ebay που φαίνεται καλή προσφορά

Επίσης E3 flasher μόνο ένα κατάστημα βρίσκω στο skroutz που το έχει. Στο ebay βρήκα λίγα. Μήπως έχει σταματήσει να βγαίνει μιας και οι καινούριες κονσόλες βγαίνουν σε NAND;

ολες οι σλιμ και περα με NOR ειναι....

οσο για flasher,κοιτα εδω στις αγγελιες,καποιος πουλαγε θυμαμαι.

Δημοσ.

πριν μπω psn patch πρεπει να απενεργοποιησω το ιντερνετ η δεν υπαρχει θεμα;;;σε βιντεακια που ειδα το απενεργοποιουν πρωτα

Δημοσ.

πριν μπω psn patch πρεπει να απενεργοποιησω το ιντερνετ η δεν υπαρχει θεμα;;;σε βιντεακια που ειδα το απενεργοποιουν πρωτα

Δεν υπάρχει θέμα....αλλά πρώτα psn patch και μετά μπαίνεις psn αν γουστάρεις online!  ;)

Και προφανώς πάντα υπάρχει ο φόβος για ban....μπλα μπλα μπλα,τα γνωστά!!! :P

Δημοσ.

έχω φτιάξει ένα ξεχωριστό user με νέο psn accounts με το οποίο παίζει online με το psn patch.

Ακομα και με τον παραπάνω τρόπο, το sync trophies είναι επίφοβο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...