Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

system settings/system information

πες μας μοντελο cechxxxx πρωτα....

αχ τωρα λιγο δυσκολο γιατι το εχω δανισει...παντως το εχω πριν κυκλοφορισει το slim

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αχ τωρα λιγο δυσκολο γιατι το εχω δανισει...παντως το εχω πριν κυκλοφορισει το slim

σκληρο θυμασαι τι εχει επανω?

40αρη-60αρη-80αρη-160αρη???

εχει σημασια,γι'αυτο σε ρωταω.

αν εχεις 80αρη η 160αρη γινετε ευκολα jailbreak.

αν εχεις απο τα πρωτα δηλ.40αρη σκληρο η 60αρη,2-3 ατομα ασχολουνται

με αυτα τα μοντελα,διοτι γινονται κολλησεις στην μητρικη,ενω στα προηγουμενα οχι.

Δημοσ.

σκληρο θυμασαι τι εχει επανω?

40αρη-60αρη-80αρη-160αρη???

εχει σημασια,γι'αυτο σε ρωταω.

αν εχεις 80αρη η 160αρη γινετε ευκολα jailbreak.

αν εχεις απο τα πρωτα δηλ.40αρη σκληρο η 60αρη,2-3 ατομα ασχολουνται

με αυτα τα μοντελα,διοτι γινονται κολλησεις στην μητρικη,ενω στα προηγουμενα οχι.

80αρη αυτό το θυμαμαι

:-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω ένα εξωτερικό σκληρό της seagate 2TB τον έκανα fat32 Logical με το EaseUS Partition Master αλλά δεν μου βλέπει ο multiman ούτε ο IrisManager τα παιχνίδια που έχω μέσα.Δείχνουν ότι έχω συνδεμένο το σκληρό αλλά δεν μου δείχνουν τα παιχνίδια...έχω βάλει και κάτι pkg μέσα (αυτά μου τα δείχνει) πάω να τα κάνω install και μου βγάζει error.Τι μπορεί να φταίει?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόλις πατάω format μου βγάζει The parameter is incorrect. αν πατήσω οκ μετά βγάζει και άλλα 4 παράθυρα λάθους και μου ανοίγει και ένα παράθυρο τον windows για να κάνει format το δίσκο για να τον αναγνωρίσουν τα windows.  :cry:

Δημοσ.

To Easeus εμένα μου έκανε πολλά χαζά με fat32 resizing κτλ. Πλέον ότι θέλω στον εξωτερικό το κάνω με το MiniTool Partition Wizard Professional.

Τώρα αντί για φορμάτ δοκίμασε να διαγράψεις το partition , και μετά δοκίμασε το minitool

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά το έκανα format με το Guiformat και δούλεψε!  :-D

Απ' ότι είδα έχω την έκδοση 4.46 στο ps3 ποια είναι η καλύτερη 4.55 έκδοση για να το αναβαθμίσω?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ps3 με 4.46 γινεται τίποτα?

τι ΠΣ3 ακριβως;

Γραψε το CECH code που γραφει πισω να σου πουμε. Χωρις αυτο δε μπορει κανεις να σου πει τιποτα

Αν παντως γραφει CECH3004 η CECH4004 (Superslim) ξεχνα το downgrade. Μονο με Cobra ODE

Τελικά το έκανα format με το Guiformat και δούλεψε!  :-D

Απ' ότι είδα έχω την έκδοση 4.46 στο ps3 ποια είναι η καλύτερη 4.55 έκδοση για να το αναβαθμίσω?

Ermak 4.55

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά , μήπως θα έπρεπε οι mods  να βάλουν ένα post πρώτο -πρώτο αντί για το υπάρχον πρώτο ή ένα σαν sticky ας πούμε που να βρίσκεται στην κορυφή κάθε σελίδας του θέματος ,όπως έχω δει άλλα φόρουμ να κάνουν, που να περιέχει όλες αυτές τις πληροφορίες απαντήσεις? Έχουν γραφεί 100ντάδες φορές αλλά σε 540 σελίδες πλέον χάνονται. Και κάθε 1-2 σελίδες έχουμε ακριβώς τις ίδιες ερωτήσεις . "Έχω ένα ps3 , πως το σπάω?" "Ποιο να βάλω" κτλ!!! Όλα έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές ! Κάτι σαν τον οδηγό για νέες συνθέσεις . Ρωτάει κάποιος γενικώς πως ,χωρίς μοντέλο χωρίς τίποτα και τρώμε 1 σελίδα για να πάρουμε αυτές τις πληροφορίες και 5 για γενικές πληροφορίες

Απορώ με την υπομονή σου μερικές φορές ρε mtzs , πως αντέχεις ακόμη

ps . Δεν το λέω με "κακία" προς όσους ρωτάνε ,ούτε ότι δεν θα έπρεπε να ρωτάνε. Απλά πιστεύω ότι θα βοηθούσε αφάνταστα

Δημοσ.

Ρε παιδιά , μήπως θα έπρεπε οι mods  να βάλουν ένα post πρώτο -πρώτο αντί για το υπάρχον πρώτο ή ένα σαν sticky ας πούμε που να βρίσκεται στην κορυφή κάθε σελίδας του θέματος ,όπως έχω δει άλλα φόρουμ να κάνουν, που να περιέχει όλες αυτές τις πληροφορίες απαντήσεις? Έχουν γραφεί 100ντάδες φορές αλλά σε 540 σελίδες πλέον χάνονται. Και κάθε 1-2 σελίδες έχουμε ακριβώς τις ίδιες ερωτήσεις . "Έχω ένα ps3 , πως το σπάω?" "Ποιο να βάλω" κτλ!!! Όλα έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές ! Κάτι σαν τον οδηγό για νέες συνθέσεις . Ρωτάει κάποιος γενικώς πως ,χωρίς μοντέλο χωρίς τίποτα και τρώμε 1 σελίδα για να πάρουμε αυτές τις πληροφορίες και 5 για γενικές πληροφορίες

Απορώ με την υπομονή σου μερικές φορές ρε mtzs , πως αντέχεις ακόμη

ps . Δεν το λέω με "κακία" προς όσους ρωτάνε ,ούτε ότι δεν θα έπρεπε να ρωτάνε. Απλά πιστεύω ότι θα βοηθούσε αφάνταστα

Και να διαβάσουν όλο και κάποια απορία θα έχουν.(φιλικά πάντα)!

• Like 1
Δημοσ.

Βρε ναι , φυσικά . Γιαυτό και είπα αυτά στο ps . Φυσικά και να ρωτήσουν!  Αλλά το 90% θα μπορούσε να απαντηθεί πάρα πολύ απλά με ένα post ,1 φορά αντί 1000. Ή αν έβλεπαν ότι όταν ρωτάνε να αναφέρουν 2-3 πράγματα , θα γλιτώσουν πολύ χρόνο και θα απαντηθούν τα ερωτήματα τους ποιο γρήγορα!

Δημοσ.

τι ΠΣ3 ακριβως;

Γραψε το CECH code που γραφει πισω να σου πουμε. Χωρις αυτο δε μπορει κανεις να σου πει τιποτα

Αν παντως γραφει CECH3004 η CECH4004 (Superslim) ξεχνα το downgrade. Μονο με Cobra ODE

Ermak 4.55

Καλημερα ειναι CECH-2004A

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...