Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με usb 3 Και χωρητικοτητες ανω των 500 υπαρχουν θεματα? Εχουν βγει κατι usb 3 1.5TB 2.5'' δισκοι και σκεφτομαι να παρω εναν για αυτη τη χρηση...

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με usb 3 Και χωρητικοτητες ανω των 500 υπαρχουν θεματα? Εχουν βγει κατι usb 3 1.5TB 2.5'' δισκοι και σκεφτομαι να παρω εναν για αυτη τη χρηση...

το ps3 δεν "βλεπει" ολους τους 3αρηδες...

μην το ρισκαρεις,βρες usb 2.0

θα χαλασεις τσαμπα τα λεφτα σου.

αν δεν βρεις απο ελλαδα,παρε απο εξωτερικο.

Δημοσ.

Ισχυει οτι ειπε ο Μικελε.

Αγνωστο το γιατι. Επισης 1,5Τ στις 2.5 ιντσες φροντισε να εισαι σιγουρος οτι εχει εξωτερικη τροφοδοσια. Εδω βαρανε οι 500GB δυομισαρηδες χωρις ρευμα, οποτε φαντασου τι θα γινεται σε 1,5Τ που η καταπονηση ειναι μεγαλυτερη.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ παιδια ευχαριστω.

Επειδη απειχα καποιο διαστημα με το NTFS support τι τρεχει? οτι και παλια? Φτιαχνεις το αρχειακι για να τον βλεπειω και απλα αντιγραφεις παιχνιδια στον εσωτερικο ή τωρα τον βλεπει και φορτωνει παιχνιδια απευθειας?

Επισης πως μπορω να περασω μεσα game covers χωρις να συνδεθω στο ιντερνετ? Μου λειπει του Watchdogs.

Δημοσ.

Aν θυμαμαι καλα,μονο με 4.55 cobra edition μπορεις να παιξεις σε ntfs ΑΛΛΑ πρεπει

το παιχνιδι να ειναι σε iso μορφη.

τσεκαρε google.

οσο για το εξωφυλλο....

Download a JPG and resize it.
260x300
FTP it to //dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR/covers/
They must be named "GAME-ID.JPG"

Δημοσ.

παιδια ερχομαι και εγω... εχω ένα ps3 και αποφασισα να ασχοληθώ ξανα μαζι του.. μπορει καποιοσ να μου πει τι πρεπει να κανω για να το τσιπαρω και πως να παιζω τζαμπα παιχνίδια??? εψαξα αλλα εχω χασει την μπαλα βλεπω σε torrent παιχνια για το ps3 και δεν ξερω τι να κανω..αν μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια.....ευχαριστω εκ τν πρωτερον

Δημοσ.

πως βλεπεις τι firmware ειναι ?

system settings/system information

παιδια ερχομαι και εγω... εχω ένα ps3 και αποφασισα να ασχοληθώ ξανα μαζι του.. μπορει καποιοσ να μου πει τι πρεπει να κανω για να το τσιπαρω και πως να παιζω τζαμπα παιχνίδια??? εψαξα αλλα εχω χασει την μπαλα βλεπω σε torrent παιχνια για το ps3 και δεν ξερω τι να κανω..αν μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια.....ευχαριστω εκ τν πρωτερον

πες μας μοντελο cechxxxx πρωτα....

Δημοσ.

Εγω θελω να παρω ενα καινουργιο, τι εκδοση θα εχει;

αν πάρεις καινούριο θα είναι super slim οπότε ξέχνα το jb

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...