Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν παιξεις παιχνιδι πριν την επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας υπαρχει προβλημα? Και πως ανιχνευεται? Απο την ημερομηνια στα αρχεια των trophies kai saves που δημιουργουνται?

τα trophies εκτός από το info τους δημιουργούνε και log στον user που αποστέλλετε κάθε φορά που κάνει request o εκάστοτε server.

για να παίξεις game πριν την επίσημη κυκλοφορία του κανε έναν user στο ps3 που να μην έχει account και να τον έχεις μόνο για offline

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια πως κρακαρετε το ps3 με firmware 4.21 αν μπορειτε πειτε μου ολα τα βηματα για να το κανω μονος μου

Δημοσ.

αν εχεις οπως λες custom 4.21 θες αναβαθμιση οχι "κρακαρισμα"...

εκτος και αν τα εχεις μπερδεψει και εχεις official 4.21.

δωσε λεπτομερειες να σε βοηθησουμε...

Δημοσ.

και εδω ρωτας βρε? χαχαχα :-D

αν δεν κατεχεις,δεν μπορεις να το κανεις μονος σου.

ασε που χρειαζεσαι hardware υλικο για να το κανεις...

δωσε κατ'αρχην μοντελο κονσολας CECHxxxxx

Δημοσ.

ναι φιλε μου το official ειναι...

αν το μοντελο της κονσολας σου ειναι συμβατο να δεχτει 3.55 cfw,

τοτε χρειαζεσαι e3 flasher και καποιες γνωσεις...

Δημοσ.

Λοιπον Τριας επειδη σε βλεπω και ρωτας παντου ακου.

Οι επιλογες που εχεις ειναι 2:

1. Αγοραζεις το Ε3 flasher γυρω στα 70-80 ευρω (μη ρωτας απο που, ψαξτο η σκρουτζαρε το η γκουγκλαρε το) το οποιο ειναι το εργαλειο που κανει downgrade την κονσολα σε 3.55 για να περαστει το custom firmware (δηλαδη να τη χακαρεις). Εκτος απο το Ε3 flasher πρεπει να διαβασεις και πολυ, παρα πολυ ωστε να μαθεις να το δουλευεις και να μπεις στο πνευμα του PS3 jailbreak..... Αν δεν το εχεις με τα ηλεκτρονικα το αφηνεις. Αν το εχεις το ψαχνεις το θεμα.

2. Το δινεις σε εναν και στο κανει με 35 ευρωπουλα και καθαριζεις. Θα σου αλλαξει και παστα και τελειωσες.

Δημοσ.

θελω τεχνικο απο θεσσαλονικη για να μου κρακαρει το ps3 firmware 4.21 cech 2004A ευχαριστω

εχεις πμ...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω να μαθω πληροφοριες για το τσιπαρισμα ps3. πως λειτουργει , ποσο κανει , τι συνεπειες εχει για την κονσολα , αν θα μπορω να παιζω μετα αυθεντικα παιχνδια , τι παιζει με τα online κτλμ . και τελικα αξιζει ?????? ευχαριστω !

Δημοσ.

ειχα ρωτησει προσφατα απο περιεργεια μιας και δεν εχω πια ps3(για να δω αν αξιζε to τσιπαρισμα)

100 ευρω κοστιζει, μου ειπε πως εγκαθιστας το παιχνιδι στο ps ή σ εξωτερικο και το τρεχει χωρις δισκο.

πιθανολογω πως δεν θα επηρεασει τ αυθεντικα παιχνιδια.

παντως ο τυπος ειπε οτι θελει mia μικρη διαδικασια στο σπασιμο καθε game

Δημοσ.

για το σπασιμο καθε game δεν θελει τιποτα, download απο torrent και το περνας μεσω ftp/usb, απλα δεν θα μπορεις να παιξεις online (βασικα θα μπορεις μεχρι να φας ban, και μετα το ban δεν φευγει με τιποτα)!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω να μαθω πληροφοριες για το τσιπαρισμα ps3. πως λειτουργει , ποσο κανει , τι συνεπειες εχει για την κονσολα , αν θα μπορω να παιζω μετα αυθεντικα παιχνδια , τι παιζει με τα online κτλμ . και τελικα αξιζει ?????? ευχαριστω !

κατ'αρχην να πω οτι δεν κοστιζει 100 ευρω που αναφερει ο φιλος πιο πανω.

Αυτο ισχυει για τις κονσολες slim σειρας 3000 και τις super slim που θελουν "ειδικο hardware"...

κοστιζει πολυ πιο φθηνα,αναλογως βεβαια τον "μαστορα"...

συνεπεια απολυτως ΚΑΜΜΙΑ οσο αφορα το "αρνητικο" κομματι.

Αντιθετως θα ελεγα,ειδικα στο κομματι "ψυξη" επιδρα καλυτερα...

Παιζεις τα παντα απο παιχνιδια,ειτε απο σκληρο,ειτε απο δισκακια.

Οσο για το online κομματι,αποφευγεις τα καινουρια παιχνιδια...

οποιαδηποτε πληροφορια,στειλε μνμα να σου λυσω ολες τις αποριες σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...