Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπεμπη σου ειπα και πριν

Δες αν σου διαβαζει ενα οποιοδηποτε Pkg αρχειο αν το ριξεις στο root του δισκου και αν το βλεπει το install package files.

Δες αυτο για αρχη και ανεφερε. Αν το βλεπει τοτε το ΠΣ3 διαβαζει τον δισκο.

Αν δεν το βλεπει το pkg τοτε δεν βλεπει το ΠΣ3 τον δισκο.

Μετα αν ξερουμε αυτο μπορουμε να μιλησουμε για ρυθμισεις του ΜΜ

Δες αυτο που σου λεω και πες τι γινεται

το δοκιμασα αλλα δεν βλεπει pkg.επισης εβαλα ενα usb 3 στικακι και το βλεπει κανονικα.

λοιπον το βρηκα ηταν φορματ fat 32 mbr ενω επρεπε να ειναι gpt layout το εκανα και οτν αναγνωριζει

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το δοκιμασα αλλα δεν βλεπει pkg.επισης εβαλα ενα usb 3 στικακι και το βλεπει κανονικα.

λοιπον το βρηκα ηταν φορματ fat 32 mbr ενω επρεπε να ειναι gpt layout το εκανα και οτν αναγνωριζει

στην προηγούμενη σελίδα σου είπα να κάνεις φορματ με το fat32forrmater

Δημοσ.

το εκανα βασικα με το ιδιο προγραμμα της seagate, αλλαξα τα δεδομενα και λειτουργησε. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.

Δημοσ.

MTZS ευχαριστώ για την απάντηση σχετικά με τον σκληρό. Μία άλλη ερώτηση αν γνωρίζετε. Τι είναι προτιμότερο, να τρέχουμε games από τον εξωτερικό δίσκο ή από lan με το webman;

Δημοσ.

εγω δεν τρεχω τιποτα απο εξωτερικο. ουτε ειχα πανω ποτε.

Εβαλα εναν 500αρη πανω και δεν ασχολουμαι ουτε με file splitters, συμβατοτητες, ασυμβατοτητες, καλωδια, ρευματα κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Κατά σειρά προτίμησης εσωτερικός > εξωτερικός > webman

MTZS ευχαριστώ για την απάντηση σχετικά με τον σκληρό. Μία άλλη ερώτηση αν γνωρίζετε. Τι είναι προτιμότερο, να τρέχουμε games από τον εξωτερικό δίσκο ή από lan με το webman;

O webman είναι απλά ένας manager για την επιλογή του παιχνιδιού.Δεν έχει σχέση με την συμβατότητα.Ο webman τρέχει παιχνίδια κ απο εσωτερικό κ εξωτερικό.Όσο για το ποιο είναι προτιμότερο  είναι ανάλογα κ τις απαιτήσεις του game αλλά συνήθως είναι καλύτερα απο εσωτερικό

Δημοσ.

Τρέχω ISO από 2.5άρι εξωτερικό προς το παρόν χωρίς πρόβλημα, αλλά μάλλον θα αλλάξω τον εσωτερικό κάποια στιγμή. Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

* Με το webman εννοούσα δικτυακά από το pc, ήταν προφανώς λάθος έκφραση.

Δημοσ.

τελικά τσάμπα σας κούραζα και εσας και τον εαυτό μου... σε 4.31 ήμουν... οπότε πέρασα απλά απο πάνω το ermak :P

• Like 1
Δημοσ.

1. Εχετε να προτείνετε καποιο app που θεωρείτε must have; Πέρα απο fan control και multiman τι αλλο;

2. Εχω ένα δικτυακό σκληρό οπου αποθηκευω και τα games που κατεβάζω. Υπάρχει καποιος τρόπος να βλέπει το PS3 τον δικτυακό σκληρό για να μπορώ να κανω copy-paste τα games χωρίς να χρησιμοποιώ φλασακια κλπ για την μεταφορά; Το PS3 συνδεεται με το δικτυο με 500αρι powerline αλλα ετσι κι αλλιως δεν με νοιαζει η ταχύτητα μεταφοράς.

Δημοσ.

1. To PSN patch 2.47 εαν και αφοσον θελεις να μπαινεις PSN. Κατι αλλο δε χρησιμοποιω εγω.

2. Γινεται νομιζω με τα cobra firmware που βλεπουν NTFS και το webman. Δεν γνωριζω περισσοτερα και πως στηνεται. Κατι ανεφερε ο Βουρδουλας πιο πισω. Ρωτα τον.

Δημοσ.

1. Εχετε να προτείνετε καποιο app που θεωρείτε must have; Πέρα απο fan control και multiman τι αλλο;

1) retroarch για να παιζεις emulators

2) showtime media player για να βλεπεις οτι βιντεο θελεις.

3) reActPSN

Δημοσ.

εχει απο μονο του ο multiman showtime

τωρα με το καλοκαιρι που θα εχει και πολυ ζεστη το control fan το εχω ρυθμισει σε mode 2#0x65 αν θυμαμαι καλα σε slim κονσολα 

να το αφησω οπως εχει η να το αλλαξω;;

Δημοσ.

Αν παιξεις παιχνιδι πριν την επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας υπαρχει προβλημα? Και πως ανιχνευεται? Απο την ημερομηνια στα αρχεια των trophies kai saves που δημιουργουνται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...