Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η να ελπίσω μπας και βγει λύση

λυση υπαρχει απλα ειναι ακριβη  απο 80 και πανω 

Μονο σλιμ κονσολα ετοιμη με cfw απο αγγελιες. Εχει αρκετες εδω μεσα

Η αν δε βρεις ετοιμο με cfw τοτε να πας παλι σε Slim που να εχει κωδικο CECH2504A η CECH2504B απο πισω και date code (το γραφει απο κατω 0C η 0D.

Και καλο ειναι να αποφυγεις τις FAT.

Τα καινουρια Superslim δε χακαρονται, ουτε οι Slim με κωδικο CECH3004

τα καινουργια σπανε απλα με αλο τροπο οχι με cfw  

τιποτα για unban δεν παιζει ε?

παιζει αλλα πρεπει να αχρηστεψεις αλλη κονσολα για να παρεις τα id   η να αγορασεις απο καποιον που εχει διαθεσιμα 

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το 80 αρι δεν με πειραζει τοσο απλα εαν θα γινει σωστη δουλεια καινα μην εχω θεματα μετα λειτουργικα,δεν θελω να παρω και 2η κονσολα μονο για το cfw.απο θεσσαλονικη ξερουμε κανεναν για να κανει την δουλεια?

Δημοσ.

το 80 αρι δεν με πειραζει τοσο απλα εαν θα γινει σωστη δουλεια καινα μην εχω θεματα μετα λειτουργικα,δεν θελω να παρω και 2η κονσολα μονο για το cfw.απο θεσσαλονικη ξερουμε κανεναν για να κανει την δουλεια?

Δεν μπορεις να λαβεις π.μ. Αδειασε το να μαθεις καποιον που κανει τη δουλεια.

τα καινουργια σπανε απλα με αλο τροπο οχι με cfw 

Δεν υπαρχει κανενας λογος να αγορασει καποιος καινουριο 3000 η 4000 η εστω μεταχειρισμενο απο τη στιγμη που θα του παει ο κουκος αηδονι για να το χακαρει. Και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν εχει τα πλεονεκτηματα του cfw. Συμβατοτητα με homebrews (psn patch, αλλοι managers, fan control utility emulators κλπ)

Γι αυτο και δεν το θεωρω αξιο αναφορας.

Στη καλυτερη περιπτωση να βρει SuperSlim 12αρι με 100 ευρω θελει αλλα 100 για χακαρισμα. 200 συνολο χωρις σκληρο δισκο. Με τοσα περνεις 320αρι σλιμ ετοιμο με cfw ανετα με ολα τα πλεονεκτηματα που σου προσφερει το cfw.

Αν το εχει ηδη αγορασμενο και θελει να το χακαρει ειναι αλλη ιστορια. Αλλα απ τη στιγμη που καποιος σκοπευει να αγορασει τωρα ΠΣ3 δεν το θεωρω φρονιμο.

Και καινουριο να θελει να το παρει απ τη στιγμη που το χακαρει χανει το πλεονεκτημα της εγγυησης. Αρα θα ειναι στην ιδια κατασταση με το να παρει μεταχειρισμενο.

Δημοσ.

δλαδη στο δικο μου και το cobra παλι δεν θα ειναι το ιδιο σε σχεση με ενα αλλο με cfw?το αδειαζω γτ και αλλοι με το ειπαν οτι δεν μπορω να παρω πμ,αα δειτε ρε παιδια και αυτο που εγραψα στο official thread του ps3 γιατι εχω εκνευριστει με το bt headset και δεν ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο.θενξ

Δημοσ.

δλαδη στο δικο μου και το cobra παλι δεν θα ειναι το ιδιο σε σχεση με ενα αλλο με cfw?το αδειαζω γτ και αλλοι με το ειπαν οτι δεν μπορω να παρω πμ,αα δειτε ρε παιδια και αυτο που εγραψα στο official thread του ps3 γιατι εχω εκνευριστει με το bt headset και δεν ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο.θενξ

Δοκιμασε απο τα settings του ΧΜΒ να κανεις reset bluetooth device και να το ξαναενωσεις, η καποια αλλη επιλογη αν υπαρχει.

Τα πλεονεκτηματα του cfw ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα του Cobra ODE. Καμια σχεση.

Με cfw η κονσολα αποκτα πραγματικα αλλη διασταση.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι:

όταν παίζουμε τα παιχνίδια πριν τα official release τους είναι καλό να μην συνδεομαστε online (το γνωρίζω). Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεομαστε χωρίς να χάσουμε saves? (π.χ. delete trophies)

p.s. το wolfenstain the new order είδα ότι δεν θα έχει multiplayer mode οπότε υπάρχει λόγος να περιμένω να το παίξω στις 23/5 αντί για σήμερα?

Δημοσ.

για να παιξω ονλινε καποιο παιχνιδι πχ gta v η fifa

το φορτωνω πρωτα απο το multiman μετα psn patch και παιζω κανονικα;;

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι. το psn που μπορω να το βρω γιατι νομιζω ποτι δεν το εχω εγκατεστημενο. αν το εγκαταστησω μπορω να παιζω online pro 2014 απο το original dvd του. το παιχνιδι καλο ειναι να το τρεχω παντα μεσω multiman γιατι πολλες φορές εγω το dvd το τρεχω χωρις να μπω στο multiman.

Δημοσ.

για να παιξω ονλινε καποιο παιχνιδι πχ gta v η fifa

το φορτωνω πρωτα απο το multiman μετα psn patch και παιζω κανονικα;;

Ναι

το psn που μπορω να το βρω γιατι νομιζω ποτι δεν το εχω εγκατεστημενο. αν το εγκαταστησω μπορω να παιζω online pro 2014 απο το original dvd του. το παιχνιδι καλο ειναι να το τρεχω παντα μεσω multiman γιατι πολλες φορές εγω το dvd το τρεχω χωρις να μπω στο multiman.

Googlare PSN patch 2.47 και θα βρεις ενα σωρο sites. Μετα το περνας απο install package files με usb stick

Παιχνιδια που εχεις σε δισκακι δε χρειαζεται να τα φορτωνεις απο ΜΜ. Δεν υπαρχει λογος,

Εκτος αν τα εχεις περασει για backup στον σκληρο δισκο ωστε να τα τρεχεις απο εκει για να μη φθειρεται το ματακι και το δισκακι :P

να ρωτήσω κάτι:

όταν παίζουμε τα παιχνίδια πριν τα official release τους είναι καλό να μην συνδεομαστε online (το γνωρίζω). Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεομαστε χωρίς να χάσουμε saves? (π.χ. delete trophies)

p.s. το wolfenstain the new order είδα ότι δεν θα έχει multiplayer mode οπότε υπάρχει λόγος να περιμένω να το παίξω στις 23/5 αντί για σήμερα?

Υπαρχει τροπος αλλα ειναι μπελας γιατι μετα πρεπει να κανεις resign τα saves + trophies με νεα ημερομηνια.

Το θεμα δεν ειναι τα saves αλλα η καταγραφη των trophies. Αν το παιξεις σημερα θα κερδισεις εστω και ενα trophy και αυτο καταγραφεται με τη σημερινη ημερομηνια (ισως εχει και αλλα κολπα). Οποτε στο μελλον αν καποια στιγμη σταμπαριστεις θα σε αναγνωρισουν απο αυτο.

Γι αυτο λεμε οχι trophy sync.

επομενως και σημερα να το παιξεις αν αυριο μεθαυριο κανεις trophy synch (εαν και εφοσον σε ενδιαφερουν τα trophies) θα φανει ποτε το πηρες και σε στελνουν για μπανακι στη θαλασσα μιας και ερχεται και καλοκαιρακι :)

• Like 1
Δημοσ.

εσείς δλδ περιμένετε να έρθει η official release date του παιχνιδιού? (με βλέπετε ότι δεν αντέχω να μην παίξω :P)

Δημοσ.

στο ps3 κανε άλλον user για το psn και άλλο για να παίζεις offline

Και μακριά από το sync...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...