Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τρίγωνο πατάς όχι το Χ. Καλό είναι να έχετε και τον Multiman stealth.

Τελικά, ποιά είναι η διαδικασία για online;

Το psn patch το πατάς αφού έχεις φορτώσει το παιχνίδι μέσω multιman;

Είναι αξιόπιστο αυτό:  PSN Patch v2.47 by KW

Δημοσ.

Το τρίγωνο πατάς όχι το Χ. Καλό είναι να έχετε και τον Multiman stealth.

το Χ παταμε για  "Spoof idps and psid, disable cfw syscalls and delete execution history"

ολα τα υπολοιπα ειναι οδοντοκρεμες....

και stealth multiman να βαλεις,αν ειναι να το φας το μπανιο,θα το φας....

George B. το psn patch το πατας ΠΡΙΝ φορτωσεις το παιχνιδι απο το "εικονικο" δισκακι.

• Like 2
Δημοσ.
George B. το psn patch το πατας ΠΡΙΝ φορτωσεις το παιχνιδι απο το "εικονικο" δισκακι.

Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ.

Κάτι άλλο παιδιά, όποιος μπορεί να βοηθήσει...

Έκανα update την κονσόλα από 4.53 σε 4.55.

Ξεκίνησα με Zer0 4.55 v1.00 CEX CFW, μετά multiman 4.55.00, 4.55.01 και τέλος το fan control για 4.55 CFW.

Όλα πήγαν καλά, αλλά μόλις μπω multiman για να φορτώσω παιχνίδι που είναι στον εσωτερικό σκληρό (στα settings του παιχνιδιού έβαλα internal και BD mirror) μόλις με πετάει στο XMB και πάω να πατήσω το παιχνίδι (αφού πρώτα έχω ετοιμάσει το fan control) δεν μου το βγάζει...

Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στον multiman;

Άκυρο παιδιά, το βρήκα...Έπρεπε να βάλω στα settings του multiman bd emulation enabled και να κάνω restart την κονσόλα.

Όλα δουλεύουν σωστά.

Δημοσ.

Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ.

Κάτι άλλο παιδιά, όποιος μπορεί να βοηθήσει...

Έκανα update την κονσόλα από 4.53 σε 4.55.

Ξεκίνησα με Zer0 4.55 v1.00 CEX CFW, μετά multiman 4.55.00, 4.55.01 και τέλος το fan control για 4.55 CFW.

Όλα πήγαν καλά, αλλά μόλις μπω multiman για να φορτώσω παιχνίδι που είναι στον εσωτερικό σκληρό (στα settings του παιχνιδιού έβαλα internal και BD mirror) μόλις με πετάει στο XMB και πάω να πατήσω το παιχνίδι (αφού πρώτα έχω ετοιμάσει το fan control) δεν μου το βγάζει...

Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στον multiman;

Άκυρο παιδιά, το βρήκα...Έπρεπε να βάλω στα settings του multiman bd emulation enabled και να κάνω restart την κονσόλα.

Όλα δουλεύουν σωστά.

Ευγε μαν... ;)

• Like 1
Δημοσ.

το Χ παταμε για  "Spoof idps and psid, disable cfw syscalls and delete execution history"

ολα τα υπολοιπα ειναι οδοντοκρεμες....

και stealth multiman να βαλεις,αν ειναι να το φας το μπανιο,θα το φας....

Ωραίος. Και εγώ πατούσα τόσο καιρό το τρίγωνο απενεργοποιώντας μόνο το CFW!

Το spoofing είναι αναγκαίο έτσι ώστε αν σε μπανάρουν να έχουν λάθος IDPS και PSID;

Δημοσ.

Ναι. Γιατι το psn patch κανει disable τα syscall και μετα αφου ενεργοποιηθει δεν μπορει να τρεξει κανενα homebrew.

Επομενως το psn patch ειναι το τελευταιο που φορτωνουμε αφου φορτωσουμε πρωτα το παιχνιδι που θελουμε απο ΜΜ η αλλο μανατζερ.

Επισης αν τρεξετε το PSN patch και μετα πατε να φορτωσετε ΜΜ ο ΜΜ θα ενεργοποιησει τα default settings και θα κανει disable το BD emulation με αποτελεσμα οταν μετα πατε να φορτωσετε παιχνιδι αυτο να μη γινεται και να νομιζετε οτι χαλασε το cfw. Επομενως προσοχη με αυτα. Οχι οτι ειναι κατι σοβαρο μιας και επαναφερονται απο τα settings του ΜΜ.

Εν κατακλειδι μιας και ερχεται καλοκαιρι και ανεβαινουν οι θερμοκρασιες εγω το κανω ως εξης:

• Φορτωνω πρωτα ΜΜ και παιχνιδι.
  • Μετα Fan control Utility.
  • Και τελος PSN patch εαν και εφοσον θελω να μπω PSN. Αν δε μπαινετε PSN δε χρειαζεται να φορτωνετε PSN Patch.
  • Like 1
Δημοσ.

Το Χ χρησιμοποιειται στις νεωτερες εκδοσεις PSN Patch

Το τριγωνο ηταν στις πρωτες εκδοσεις αλλα μετα αλλαξε. Πλεον το κανω με το Χ

Spoof γινεται μονο αν εχεις αλλη idps. Αν δεν εχεις δεν αλλαζει κατι. Απενεργοποιει μονο τα Syscalls.

• Like 3
Δημοσ.

Εσύ στο PSN Patch κάνεις spoof (x button) ή όχι;

spoof κάνεις μόνο αν έχεις φάει ban(για να βάλεις άλλη id) Αν κάνεις spoof το πσ3 διαβάζει το αρχείο psnpatch.cfg

• Like 2
Δημοσ.

να συμπληρωσω οτι παταμε Χ σε περιπτωση που βαλουμε "αλλη" id για να προφυλαξουμε την μαμισια

"παραλια" δεν παμε εμεις,μας αγαπαει η sony... :-D

• Like 1
Δημοσ.

ερωτηση,εχω το κανονικο GT6 και δωσει update με νεα αμαξια,εαν ειμαι με cfw θα μπορεσω να τα βαλω στο game εαν τα βρω απο τον θειο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...