Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Εχει βγει νεωτερο. Να βαλεις Ermak 4.55 το οποιο ειναι απλο καλο και σταθερο.

2. Με το παραπανω μπορεις να μπαινεις PSN και να χρησιμοποιεις το PSN Patch 2.47

Τι πρεπει να προσεχεις για μπαν εδω στο ποστ #23

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/page-2

Οδηγιες για το τι θα προσεξεις κατα την αναβαθμιση εδω

http://www.psjailbreak.gr/2013/11/cfw.html

Κατεβασε τον απολυτο οδηγο cfw

έβαλα το ermak 4.55 όπως και το multiman 04.55.01 και έχω ένα προβληματάκι.

οταν μπαίνω στον multiman και επιλέγω ένα παιχνίδι, με πετάει στο XMB αλλά δεν εμφανίζεται δισκάκι ώστε να τρέξω το παιχνίδι.

(το ps3 ήταν flagged πριν κάνω update)

ok το βρήκα, έκανα bd enable. ο multiman φταίει που δεν παίζει discless? είναι κακό να τρέχουν τα παιχνίδια με disc?

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν μπαίνω στον multiman και επιλέγω ένα παιχνίδι, με πετάει στο XMB αλλά δεν εμφανίζεται δισκάκι ώστε να τρέξω το παιχνίδι.

ok το βρήκα, έκανα bd enable. ο multiman φταίει που δεν παίζει discless? είναι κακό να τρέχουν τα παιχνίδια με disc?

o manager φταίει για το discless...δεν είναι κακό να τρέχεις τα παιχνίδια με disc (εγώ δεν το βγάζω ποτέ το disc)

Δημοσ.

Τι settings εχεις στο παιχνιδι, δοκιμασε και τον iris/irishman πολλα παιχνιδια που δεν τα ετρεχε discless o moultiman τα ετρεχε μια χαρα με irishman

Δημοσ.

μπες multiman πήγαινε settings τελευταίο τέρμα κάτω εχει επιλογή bdemulator καντο enable και κανε reboot την κονσόλα σου και είσαι έτοιμος ¨) (το βρηκες!!!)

Δημοσ.

Ποιο cfw είναι το τελευταίο και μέχρι ποιο ofw πρέπει να είναι ένα ps3  για να το περάσει με απλό flashing ?

Το τελευταίο CFW και OFW είναι το 4.55.Για να περάσεις cfw χωρίς flashing θα πρέπει να έχεις εως 3.55.αν εχεις μεγαλιτερο fw θα πρέπει να κάνεις downgrade με flasher....

Παιδιά με χακ υπάρχει περίπτωση να διαβάσει το ps3 εξωτερικό σκληρό ή πάλι μέχρι 4γ ;

το ps3 διαβάζει hdd σε μορφή fat32(file εως 4giga).το hack θα σ επιτρέψει μόνο για ανάγνωση και μεταφορά αρχείων από ή προς ntfs(files ανεξαρτήτου μεγέθους) οχι για να τρέξεις παιχνίδια απο αυτόν

Δημοσ.

Το τελευταίο CFW και OFW είναι το 4.55.Για να περάσεις cfw χωρίς flashing θα πρέπει να έχεις εως 3.55.αν εχεις μεγαλιτερο fw θα πρέπει να κάνεις downgrade με flasher....

το ps3 διαβάζει hdd σε μορφή fat32(file εως 4giga).το hack θα σ επιτρέψει μόνο για ανάγνωση και μεταφορά αρχείων από ή προς ntfs(files ανεξαρτήτου μεγέθους) οχι για να τρέξεις παιχνίδια απο αυτόν

Δεν το θέλω για παιχνίδια απλά να βλέπω ταινίες full HD, γι αυτό ρωτάω εδώ έχει βγει μοντα

Δημοσ.

Βαζεις καποιο cobra cfw και διαβαζει κανονικα ntfs δισκους

Τωρα το αν παιζει full hd mkv δεν το εχω δοκιμασει αλλα εχω διαβασει οτι παιζει.

Για 720p παιζει σιγουρα που εχω δοκιμασει.

Αν παντως θες μπορει να παιξει και streaming μεσω PS3 media server η Universal Media Server μεσω pc σε official firmware

Δημοσ.

Βαζεις καποιο cobra cfw και διαβαζει κανονικα ntfs δισκους

Τωρα το αν παιζει full hd mkv δεν το εχω δοκιμασει αλλα εχω διαβασει οτι παιζει.

Για 720p παιζει σιγουρα που εχω δοκιμασει.

σε επισημη ειμαι ακομη λογω του ονλαιν

Δημοσ.

Με το psn patch να επιλεγω απλο disable cfw ή και spoof το id?

θα πατας το Χ ακους 3 "μπιπ" και εισαι κομπλε... :-D

Δημοσ.

Το psn patch το πατάς αφού έχεις φορτώσει το παιχνίδι μέσω multιman;

Είναι αξιόπιστο αυτό:  PSN Patch v2.47 by KW

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...