Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις τροπο να κανεις mass resigning? και οχι ενα ενα.

για 1-2-3 ειναι γρηγορο ενα που ξερω αλλα για πολλα μαζι ειναι χρονοβορο.

Ξερεις καποιο καλο προγραμμα που να κανει πολλα μαζι με τη μια;

Γιατι εγω εχω 100+ saves + trophies και δε λεει να τα πιανω ενα ενα

Επισης τα saves και resign να τα κανεις αν δεν ειναι συμβατα με τα trophies δε θα δουλεψουν σε ορισμενα παιχνιδια. Υπαρχει λυση γι αυτο;

το bruteforce save data να χρησιμοποίησις.αφού δηλώσεις το param του save που θέλεις(για να πάρει το key)

μετά το resing γίνετε με ένα κλικ.δεν είναι χρονοβόρο

αν θέλεις μπορώ να στα κάνω εγώ.

Οκ, απλως επειδη βρηκα και ενα 2.3mod.

http://store.brewology.com/ahomebrew.php?brewid=234

Οσον αφορα το αλλο που ρωτησα, εχει σενσωματωθει ή εχει εστω σχεδια να ενσωματωθει στο μουλτιμαν, οπως γινεται και με irisman.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο

αν βάλεις cobra θα έχεις περισσότερες επιλογές

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα saves μπορείς να τα κάνεις να τα αναγνωρίζει το ps3.απλά θέλουν resing

πολλή ποιο γρήγορο απο full backup

Αυτό μπορείς σε παρακαλώ αν δεν σου κάνει κόπο να μου πεις πως γίνεται;

Οσο για το GT6 πανε game data utility σβησε οτι εχει μεσα με GT6, εγκατεστησε το ξανα, και κατεβασε με το awesome update finder μονο το 1.01 update του παιχνιδιου. Κανε το glitch και παιξε. Μετα αφου ολοκληρωσεις και παρεις τα χρηματα που θες περνας τα updated game data. Δεν ξερω ομως αν τα saves που εχεις τωρα υποστηριζουν το 1.01 Update. Μονο αν δοκιμασεις θα το καταλαβεις.

Το έκανα αυτό και βρίσκει όλες τις version εκτός από την 1.01...Το παιχνίδι είναι αυτό: BCES01893...

Δημοσ.

Το έκανα αυτό και βρίσκει όλες τις version εκτός από την 1.01...Το παιχνίδι είναι αυτό: BCES01893...

George B μιλα με τον ERmak να σου φτιαξει αυτο που θελεις. :-D

Δημοσ.

το Link.png Site: 1.01 Αν υπάρχει πρόβλημα για το λινκ να σβηστεί

Κατέβασε το bruteforce data utility πάρε ένα save από τον τωρινό user(για το key του account)και τα save που θέλουν φιξαρισμα

και πας επάνω στο save που θέλεις και πατάς bruteforce και μετά rebuild with current profile.και είσαι έτοιμος

Δημοσ.

Υποψη πως με τα save αν γινουν resign πρεπει να γινει το αναλογο και στα trophies. Αν υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ trophies + saves το παιχνιδι δε θα τρεξει με το save.

Δηλαδη αν παρεις ενα save παραδειγμα στο 60% του παιχνιδιου το οποιο εχει κερδισει ορισμενα trophies και πας και το βαλεις σε παιχνιδι που ξεκινας απο την αρχη χωρις trophies νομιζω βγαζει ασυμβατοτητα. Ορισμενα παιχνιδια το κανουν αυτο.

Δημοσ.

mikele13-, ermak και mtzs

σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Βρήκα τελικά άλλον τρόπο χωρίς να πειράξω version, χωρίς save και να έχω όποτε θέλω 50.000.000 !!!

Αν σας ενδιαφέρει πείτε μου να τον ποστάρω. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι.
Μετά από ερώτηση κάποιων φίλων θα ποστάρω την λύση.

Αν υπάρχει πρόβλημα για κάποιο από τα λινκ, παρακαλώ να σβηστούν.

Πρώτα, κάντε εγκατάσταση στο PS3 το CCAPI 2.50 ακολουθώντας τα 5 πρώτα βήματα εδώ:

http://enstone.frenchmoddingteam.com/ccapi.html

Μετά, συνεχίστε εδώ από το 2ο εως το 11ο βήμα  και είστε έτοιμοι:

http://www.nextgenupdate.com/forums/gran-turismo-6/704050-tutorial-gran-turismo-6-v1-06-bces01893-cfw-only-50-000-000-cr-2.html

Τα βήματα 2ο εως το 11ο μπορείτε να τα επαναλάβεται όσες φορές θέλετε, εκτός βέβαια από την εγκατάσταση του CCAPI 2.50 που γίνεται μόνο μια φορά!

Καλές αγορές! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα περιοεργο προβλημα.

Επειδη δεν εχω δευτερο χειρηστηριο για διπλα, εχω δοκιμασει ενα usb2ps2 adapter που ειχα παρει καποτε για το PC στο PS3, Και δουλευει. Το θεμα ειναι πως οταν τον συνδεω που αποσυνδεει τον εξωτερικο δισκο και ο Multiman δεν τον βλεπει. Οποτε μπορω να φορτωσω μονο παιχνιδια που βρισκονται στον εσωτερικο.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι.

Μετά από ερώτηση κάποιων φίλων θα ποστάρω την λύση.

Αν υπάρχει πρόβλημα για κάποιο από τα λινκ, παρακαλώ να σβηστούν.

Πρώτα, κάντε εγκατάσταση στο PS3 το CCAPI 2.50 ακολουθώντας τα 5 πρώτα βήματα εδώ:

http://enstone.frenchmoddingteam.com/ccapi.html

Μετά, συνεχίστε εδώ από το 2ο εως το 11ο βήμα  και είστε έτοιμοι:

http://www.nextgenupdate.com/forums/gran-turismo-6/704050-tutorial-gran-turismo-6-v1-06-bces01893-cfw-only-50-000-000-cr-2.html

Τα βήματα 2ο εως το 11ο μπορείτε να τα επαναλάβεται όσες φορές θέλετε, εκτός βέβαια από την εγκατάσταση του CCAPI 2.50 που γίνεται μόνο μια φορά!

Καλές αγορές! :-D

Aντε μπηκες στα κολπα νωρις-νωρις βλεπω... :-D

Δημοσ.

Aντε μπηκες στα κολπα νωρις-νωρις βλεπω... :-D

Το κατά δύναμη φίλε Μιχάλη! :-D

Τι να κάνεις...Τόσα πολλά και ωραία αυτοκίνητα, με έφαγε ο πιτσιρικάς, πότε θα το πάρουμε αυτό; Πότε θα το πάρουμε εκείνο; :wacko:

Ε...πάρε τώρα όποιο θες και είμαστε εντάξει! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το κατά δύναμη φίλε Μιχάλη! :-D

Τι να κάνεις...Τόσα πολλά και ωραία αυτοκίνητα, με έφαγε ο πιτσιρικάς, πότε θα το πάρουμε αυτό; Πότε θα το πάρουμε εκείνο; :wacko:

Ε...πάρε τώρα όποιο θες και είμαστε εντάξει! :-D

χαχαχαχα ετσι σωστος..... :-D

Δημοσ.

Γεια σας, Ξερει καποιος απο θεσσαλονικη που κανει hack το ps3 slim (CECH2504B,DATE CODE 0C ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ 4.46)?

Βεβαια θα πληρωσω για τη δουλεια...

Δημοσ.

Εχω ενα περιοεργο προβλημα.

Επειδη δεν εχω δευτερο χειρηστηριο για διπλα, εχω δοκιμασει ενα usb2ps2 adapter που ειχα παρει καποτε για το PC στο PS3, Και δουλευει. Το θεμα ειναι πως οταν τον συνδεω που αποσυνδεει τον εξωτερικο δισκο και ο Multiman δεν τον βλεπει. Οποτε μπορω να φορτωσω μονο παιχνιδια που βρισκονται στον εσωτερικο.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Εδώ και 2 χρόνια, δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι. Όποτε θέλω να χρησιμοποιήσω το usb2ps2 πρέπει το παιχνίδι να είναι στον εσωτερικό δίσκο του ps3.

Δημοσ.

steven 4.53 v1.0 χωρις δευτερη κουβεντα

tnx για την απάντηση. 2 ακόμα ερωτήσεις :)

1) Μπορώ να μεταβώ κατευθείαν σε αυτό το cfw και τι πρέπει να προσέξω?

2) Μπορώ να μπω psn μετά (το γνωρίζω το ρίσκο)? ποιο εργαλείο χρησιμοποιώ? (πρώτη φορά θα προσπαθήσω να μπω λόγω dark souls 2) 

Δημοσ.

1. Εχει βγει νεωτερο. Να βαλεις Ermak 4.55 το οποιο ειναι απλο καλο και σταθερο.

2. Με το παραπανω μπορεις να μπαινεις PSN και να χρησιμοποιεις το PSN Patch 2.47

Τι πρεπει να προσεχεις για μπαν εδω στο ποστ #23

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/page-2

Οδηγιες για το τι θα προσεξεις κατα την αναβαθμιση εδω

http://www.psjailbreak.gr/2013/11/cfw.html

Κατεβασε τον απολυτο οδηγο cfw

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...