Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαιρετώ όλο τον κόσμο του φόρουμ! Μόλις αγόρασα από φίλο ένα PS3 το οποίο θέλω να σπάσω. Είμαι άσχετος από αυτά, δεν έχω ιδέα  από jailbreak και τα συναφή. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κάποιο θέμα με τα firmware γι' αυτό δεν προσπάθησα να κάνω μόνος μου τίποτα πριν ρωτήσω. Το μοντέλο είναι CECH-2004B και είδα ότι το fw είναι 4.31. Δεν ξέρω αν είναι custom ή official, πάντως ρώτησα τον φίλο μου αν το ps είναι σπασμένο και μου απάντησε πως δεν είναι. Επομένως, τι μπορώ να κάνω ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα; (δηλ: σπασμένο ps που λειτουργεί άψογα και χωρίς επιπλοκές στην πιο οικονομική λύση;)

Δημοσ.

Χαιρετώ όλο τον κόσμο του φόρουμ! Μόλις αγόρασα από φίλο ένα PS3 το οποίο θέλω να σπάσω. Είμαι άσχετος από αυτά, δεν έχω ιδέα  από jailbreak και τα συναφή. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κάποιο θέμα με τα firmware γι' αυτό δεν προσπάθησα να κάνω μόνος μου τίποτα πριν ρωτήσω. Το μοντέλο είναι CECH-2004B και είδα ότι το fw είναι 4.31. Δεν ξέρω αν είναι custom ή official, πάντως ρώτησα τον φίλο μου αν το ps είναι σπασμένο και μου απάντησε πως δεν είναι. Επομένως, τι μπορώ να κάνω ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα; (δηλ: σπασμένο ps που λειτουργεί άψογα και χωρίς επιπλοκές στην πιο οικονομική λύση ;)

σου εχω στειλει μυνημα... ;)

Δημοσ.

ερωτηση

o PS2ISO folder πρεπει να εχει συγκεκριμενη διαδρομη στον internal HDD ή το πεταμε οπου θελουμε;

Google has failed me 

Thanks

Δημοσ.

ερωτηση

o PS2ISO folder πρεπει να εχει συγκεκριμενη διαδρομη στον internal HDD ή το πεταμε οπου θελουμε;

Google has failed me 

Thanks

να υποθεσω οτι ψαχνεις κατι τετοιο???

http://gbatemp.net/threads/how-to-play-ps2-games-on-any-ps3-with-ps2classics.354063/

http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=53694

Δημοσ.

Απο που θα κατεβασω το τελευατιο firmware και πως θα το εγκαταστησω σε ενα φορμαρισμενο δισκο για το ps3 ?

Model number :  Cech 2004B

Kαι για σπασμενα games  τι παιζει ?

Δημοσ.

Εβγαλα το δισκο τον φορματα σε ενα pc και τον εβαλα παλι μεσα.

Του περασα με στικακι το 4.55 και ολα κομπλε ..

Το εκανα επειδη ειχε κωδικο και δε με αφηνε να παιξω παιχνιδια..

Τωρα μενει να δω τι παιζει με cfw και 4.55 ..

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να "σπασω" τη κονσολα Ps3 ενος φιλου υπαρχει καποιος που να ξερει και σε προσιτη τιμη? θελει και downgrade λογικα ειναι οι καινουργιες οι κονσολες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...