Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης . μου εχουν βαλει το τ firmware sony το 4.35 αλλα σε custom απο την ομαδα ferrox στο ps3 μου. εχω αυθεντικο το pro2014 μπορω να παιξω online? επισης καποιες φορες για να κανω update καποιοα αρχεια για το pro μου ζηταει πρωτα να κανω update μεσα απο το system update του ps3. αυτο που καταλαβαειναι οτι δεν πρεπει να κανω κανενα update?

ευχαριστω για την οποια βοηθεια σας.

ferrox ή CFW?

μπορω ξανα να επαναφερω το ps3 στην αρχικη του εργοστασιακη κατασταση χωρις να ειναι σπασμενο με το restore default settings η to restore ps3 system

αν γινεται αυτο μετα με τι να το φλασαρω  ξανα το ps3 οχι εγω βεβαια.

αν το τσιπαρω με cfw μπορω να παιζω online pro και να κανω και τα update του παιχνιδιου?

τωρα που ειναι με ferrox εχει γινει καμια παρεμβαση στο hardware? με το cfw γινεται παρεμβαση?

συγγνωμη για τα πολλα ερωτηματα αλλα ασχετος απο τσιπ σε ps3.

ευχαριστω για τι οποιες απαντησεις.

CECHL04 ειναι το μοντελο

Δημοσ.

θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης . μου εχουν βαλει το τ firmware sony το 4.35 αλλα σε custom απο την ομαδα ferrox στο ps3 μου. εχω αυθεντικο το pro2014 μπορω να παιξω online? επισης καποιες φορες για να κανω update καποιοα αρχεια για το pro μου ζηταει πρωτα να κανω update μεσα απο το system update του ps3. αυτο που καταλαβαειναι οτι δεν πρεπει να κανω κανενα update?

ευχαριστω για την οποια βοηθεια σας.

ferrox ή CFW?

μπορω ξανα να επαναφερω το ps3 στην αρχικη του εργοστασιακη κατασταση χωρις να ειναι σπασμενο με το restore default settings η to restore ps3 system

αν γινεται αυτο μετα με τι να το φλασαρω  ξανα το ps3 οχι εγω βεβαια.

αν το τσιπαρω με cfw μπορω να παιζω online pro και να κανω και τα update του παιχνιδιου?

τωρα που ειναι με ferrox εχει γινει καμια παρεμβαση στο hardware? με το cfw γινεται παρεμβαση?

συγγνωμη για τα πολλα ερωτηματα αλλα ασχετος απο τσιπ σε ps3.

ευχαριστω για τι οποιες απαντησεις.

CECHL04 ειναι το μοντελο

Αν κάνεις system update το πσ3 σου θα γίνει εργοστασιακό(ofw)και μετά για να γυρίσεις σε cfw θα πρέπει να παρεμβεις στο σύστημα μέσω hardware(e3 flasher)

όσο για το online μπορείς να παίξεις αλλά με κίνδυνο ban(μόνιμη απομάκρυνση από το psn)

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω ένα φατ ps3 με κωδικό CECHL και θέλω κάποιον να μου το κάνει downgrade σε 3.55 και μετά να μου περάσει το τελευταίο CFW. Είμαι Αθήνα, Νότια Προάστια. Όποιος μπορεί να το αναλάβει ας μου στείλει ένα μήνυμα για το πώς και πόσο θα κοστίσει η διαδικασία.

Δημοσ.

Παλικάρια μια βοήθεια και εδώ...

Βρήκα τον οδηγό και είδα οτι QA enabled .

Οπότε βάζω το  4.55 cfw by ermak86PS3UPDAT στο εξωτερικό σκληρό αλλά δεν το βρίσκω στο install packages ωστε να το κάνω απευθείας εγκατάσταση.

Αυτη τη στιγμή KMEAW CFW 3.55 (Aν δεν κάνω λάθος γιατι το έχω κάνει με το που βγήκε) και θέλω να κάνω αναβάθμιση γιατι δεν βρίσκω πλέον fix 3.55 για κάποια games.

Mε την εγκατάσταση του multiman 04.5 θα <χαθούν> τα games που έχω εγκατεστημένα και απλά θα τα μεταφέρω στο καινούργιο φάκελο η θα περαστεί πάνω απο το παλιό και θα χαθούν τα games (οπότε να τα κάνω ένα cut σε άλλο φάκελο πρίν την εγκατάσταση?)
Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πως περναμε cfw η ofw απο usb stick

Φορμαρουμε ενα κενο usb stick φατ32 στο pc
Με ΚΕΦΑΛΑΙΑ φτιαχνουμε φακελο PS3 στο root του stick. Mεσα στον φακελο PS3 παλι με κεφαλαια φτιαχνουμε
φακελο UPDATE

Μεσα στον UPDATE βαζουμε το ΧΧΧΧ.PUP που κατεβασαμε και το μετονομαζουμε σε PS3UPDAT.PUP

οπως ακριβως τα γραφω παλι με κεφαλαια.

δηλαδη το στικ θα ειναι της μορφης: PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP

Βαζουμε το στικ στη δεξια usb θυρα του ΠΣ3 και αναβαθμιζουμε

Official οδηγιες εδω

http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps3/pc_update/index.htm

To μετονομασες ; Ειναι φατ 32 το στικακι;

Δεν θα χαθει κανενα game μετα. Απλα δε θα σου παιζουν :)

γιατι εχει μεσα το ΕΒΟΟΤ fix απο 3.55. Πρεπει να βρεις τα original EBOOT's η/και κανεις official update τα παιχνιδια για να σου τρεχουν 

• Like 3
Δημοσ.

Παλικάρια μια βοήθεια και εδώ...

Βρήκα τον οδηγό και είδα οτι QA enabled .

Οπότε βάζω το  4.55 cfw by ermak86PS3UPDAT στο εξωτερικό σκληρό αλλά δεν το βρίσκω στο install packages ωστε να το κάνω απευθείας εγκατάσταση.

Αυτη τη στιγμή KMEAW CFW 3.55 (Aν δεν κάνω λάθος γιατι το έχω κάνει με το που βγήκε) και θέλω να κάνω αναβάθμιση γιατι δεν βρίσκω πλέον fix 3.55 για κάποια games.

Mε την εγκατάσταση του multiman 04.5 θα <χαθούν> τα games που έχω εγκατεστημένα και απλά θα τα μεταφέρω στο καινούργιο φάκελο η θα περαστεί πάνω απο το παλιό και θα χαθούν τα games (οπότε να τα κάνω ένα cut σε άλλο φάκελο πρίν την εγκατάσταση?)

Ευχαριστώ!

Φρόντισε να έχεις το usb σου να είναι fat32 και το αρχείο μετονόμασε το σε PS3UPDAT.PUP και βάλτο στην διαδρομή PS3/UPDATE/και εδώ μέσα το αρχείο   PS3UPDAT.PUP

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...