Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1.ZERO 4.55 CFW (BY HABIB)

2.ROGERO 4.55 CFW

3.ERMAK 4.55 CFW(και με ελληνικη γλωσσα!!!)

1+3 ειναι δοκιμασμενα και απροβληματιστα.

θα σου προτεινα το 3ο με κλειστα ματια...

ιδου....http://www.insomnia.gr/topic/520494-ermak86-455-cfw-greek-xmb/

αφου ειναι δοκιμασμενο 8α το προχωρισω...thx φιλε!!!

Δημοσ.

Πολυ καλο το cfw4.55 του Ermak...το μονο που εχω εντοπισει και δν δουλευει ειναι το control fan utility(v 1.9.2)...κατα τα αλλα ολα πολυ καλα!!!

Δημοσ.

Πολυ καλο το cfw4.55 του Ermak...το μονο που εχω εντοπισει και δν δουλευει ειναι το control fan utility(v 1.9.2)...κατα τα αλλα ολα πολυ καλα!!!n

nozark η 1.9.2 είναι για 4.50 cfw.Για 4.55 cfw έχουμε βγάλει την 1.9.4. h__p://www.psjailbreak.gr/2013/07/control-fan-utility-v19.html

Δημοσ.

nozark η 1.9.2 είναι για 4.50 cfw.Για 4.55 cfw έχουμε βγάλει την 1.9.4. h__p://www.psjailbreak.gr/2013/07/control-fan-utility-v19.html

εχεις δικιο ermak...τωρα το ειδα ;)

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα

Διαθετω ενα Ps3 Slim 320Gb με 3.55 Kmeaw και εχω καποιες αποριες για τα καινουρια cfw 4.xx που χουν κυκλοφορησει μιας κι απ'οσο φαινεται εχω μεινει λιγακι πισω.

Καταρχην να πω οτι δουλευω το Ps3 σαν Media Server οποτε με ενδιαφερει πολυ το showtime , το vidzone και γενικοτερα το music video streaming (αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο,παρακαλω...!!!) και αν και παιζω καπου καπου παιχνιδια , δεν μ'ενδιαφερει τοσο το psn.

Βρισκετε καποιο λογο να μεινω στην 3.55 Kmeaw;Αν οχι υπαρχει ελληνικος οδηγος βημα βημα;Δεν θυμαμαι να χω κανει ποτε καποιο spoof αλλα για σιγουρια , πως το τσεκαρω;

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

καλημερα παιδια,χαλασε το blue ray μου,οποτε σκεφτηκα να κανω hack για να συνεχισω να παιζω,ξερετε καποιον να το κανει στη περιοχη του πειραια και γύρω,η στην αγια παρασκευη? 

Δημοσ.

καλημερα πειραια μπορω να εξυπηρετησω

και αγια ακομη γιατι περναω συχνα απο εκει

σου στελνω πμ το τηλ μου αν θες να τα πουμε

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα

Διαθετω ενα Ps3 Slim 320Gb με 3.55 Kmeaw και εχω καποιες αποριες για τα καινουρια cfw 4.xx που χουν κυκλοφορησει μιας κι απ'οσο φαινεται εχω μεινει λιγακι πισω.

Καταρχην να πω οτι δουλευω το Ps3 σαν Media Server οποτε με ενδιαφερει πολυ το showtime , το vidzone και γενικοτερα το music video streaming (αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο,παρακαλω...!!!) και αν και παιζω καπου καπου παιχνιδια , δεν μ'ενδιαφερει τοσο το psn.

Βρισκετε καποιο λογο να μεινω στην 3.55 Kmeaw;Αν οχι υπαρχει ελληνικος οδηγος βημα βημα;Δεν θυμαμαι να χω κανει ποτε καποιο spoof αλλα για σιγουρια , πως το τσεκαρω;

Ευχαριστω προκαταβολικα

Κανεις;

Δημοσ.

To vidzone δεν ξερω τι ειναι και πως υποστηριζεται.

Το showtime υποστηριζεται κανονικα με ολα τα plugins που εχει μεσα

Απο και περα δεν υπαρχει λογος να βρισκεσαι πλεον σε 3.55

Αν θες οδηγο σε π.μ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...