Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω μια κονσόλα με 3.55 custom (2004Β δεν ήταν ποτέ πάνω από 3.55) αλλά έχω χαθεί. Μήπως μπορεί κάποιος να με κατευθύνει γιατί όπου διαβάζω μιλάνε όλοι για downgrade. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

απλα διαλεξε ενα απο τα τελευταια  4.55 custom firmware Zero (habib) ή Rogero και αναβαθμησε το αφοβα.. δεν θελεις κατι αλλο

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και μετά multiman ε; . Υπάρχει απαίτηση εγκατάστασης και άλλων εφαρμογών σαν το multiman

ακόμη με τα μπακάπ των παιχνιδιών που έχω στο σκληρό και είναι για 3.55 υπάρχει κάποιος τρόπος; Έχω μείνει πίσω και προσπαθώ αλλά δυσκολεύομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατέβασε flashfxp αντί για filezilla και βάλε user=root και pass=toor

Το δοκίμασα και μου βγάζει: [R] Connection failed (Connection refused)

αν θυμαμαι καλα, δεν βαζω user + pass

και σαν anonymous το ίδιο μήνυμα μου βγάζει

Στο ps3 το μόνο που κάνω είναι να "τρέξω" τον mutiman και μετά να πατήσω σύνδεση από τον filezilla ή τον flashxp.

υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι δεν έχω περάσει τους drivers της μητρικής και έχω αφήσει αυτούς των windows;

EDIT: έβαλα blackbox 1.2 στο ps3 και δουλεύει! και να σκεφτείται ότι πριν έκανα αναβάθμιση στον τελευταίο multiman και πάλι δεν δούλεψε!

Επεξ/σία από George!
Δημοσ.

ρε παιδια ποιος ειναι ο τελευταιος Stealth Multiman; επισης κανα λινκ για αυτον ;

δεν υπάρχει πλέων λόγος να βάλεις stealth

hχχp://www.sendspace.com/file/cnpa4f

Δημοσ.

δεν υπάρχει πλέων λόγος να βάλεις stealth

hχχp://www.sendspace.com/file/cnpa4f

γιατι; θενκς για το λινκ

Δημοσ.

γιατι; θενκς για το λινκ

δεν κρύβεσαι πλέων με το stealth

κάθε fw έχει άλλα syscalls,το μόνο που κάνει δουλεία είναι και θα είναι το psnpatch

Δημοσ.

EDIT: έβαλα blackbox 1.2 στο ps3 και δουλεύει! και να σκεφτείται ότι πριν έκανα αναβάθμιση στον τελευταίο multiman και πάλι δεν δούλεψε!

Μαλλον δεν ειχες ενεργοποιησει η ειναι στο off το ftp connection μεσα στα settings tou MM.

Για ελεγξε και αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια θα τρελαθω. Οποιο παιχνιδι και να βαλλω απο multiman δεν εχει ηχο. Ουτε ο multiman εχει ηχο. Ξερετε τι μπορει να φταιει? Δουλευε κανονικοτατα μεχρι σημερα που του εκανα ταξιδακι (μεσα στο κουτι του) στην προτευουσα μιας και τα dvd club εδω εχουν τα παντα. Help!!

Δημοσ.

Ελεγξε τις ρυθμισεις ηχου απο τα Settings του ΧΜΒ και ξαναβαλτα απ την αρχη.

Αν δε δουλεψει δοκιμασε σκαρτ καλωδιο και δες αν εχεις ηχο απο εκει.

Δημοσ.

χμ οι ρυθμισεις μια χαρα ειναι. Στο xmb ακουγονται κανονικα οι ηχοι οπως και στα αφθεντικα παιχνιδια!

Δεν ειμαι και σπιτι μου τωρα για να δοκιμασω αλλα καλωδια.

Μηπως φταιει το hdmi? Ειναι το μοναδικο πραγμα που αλλαξα μαζι με την tv απο χθες...

ολα καλα τελικα. Ειχες δικιο mtzs. Ηθελε να επιλεξω παλι το hdmi. Γιατι ομως να κοπει ο ηχος απο το multiman μονο? Κουλο. anyway thx.

Δημοσ.

Προφανως αλλαξες TV. Οι ρυθμισεις που ειχες πριν μπορει να ηταν για διαφορετικα καναλια ηχου τα οποια δεν τα υποστηριζει η νεα τηλεοραση που συνδεσες το PS3. Συμβαινει συχνα αυτο σε αλλαγη τηλεορασης.

Λογικα αν το εχεις 2.1 δε θα συμβαινει. Η προηγουμενη TV ηταν πολυκαναλη και επαιζες σε 5.1; Το πιο πιθανο γι αυτο να εγινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανε ένα rebuild database και πιθανόν να στρώσει

Επεξ/σία από ermak
Δημοσ.

Ιδεα μου ειναι η στον τελευταιο multiman εχουν αλλαξει καποια viewing layouts? Νομιζω το 4x8 covers ή καποιο που ειχα παλια δεν το εβρισκα...

Δημοσ.

Μαλλον δεν ειχες ενεργοποιησει η ειναι στο off το ftp connection μεσα στα settings tou MM.

Για ελεγξε και αυτο.

Η μόνη επιλογή που βρήκα στον mutliman είναι η FTP Service (sets ftp startup mode) ή οποία ήταν disable αλλά και enable που την είχα δοκιμάσει πάλι δεν συνδεόταν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...