Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το βρηκα. Ναι ειναι 0c

μπορείς να το σπάσεις το ps3!θα πρέπει όμως να σταλεί για downgrade!

δλδ να το στήλης σε άτομο που κάνει αυτήν την διαδικασία

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορείς να το σπάσεις το ps3!θα πρέπει όμως να σταλεί για downgrade!

δλδ να το στήλης σε άτομο που κάνει αυτήν την διαδικασία

Δηλαδη πρεπει να βρω ενα ατομο να του δωσω το ps3 για να μου το κανει?
Δημοσ.
πρεπει να εχεις ε3 flasher κατ'αρχην και 2ον

αν δεν κατεχεις γενικως(και οδηγος να υπαρχει)

καλυτερα να στην φτιαξει καποιος που γνωριζει.

κριμα ειναι να χαλασεις την κονσολα σου.

Δημοσ.

Ορίστε το Control Fan Utility

dropbox.com/s/m5hdmy2hnwp8w5p/Control_Fan_Utility_%201.9.4%284.55%29.pkg

Σε ευχαριστώ πολύ. ;)

φιλε γιωργο μην ξεχνας οτι ολα αυτα τα κανεις update υπο προυποθεση
η κονσολα σου να εχει 4.55 cfw.
και αν θυμαμαι καλα ειχες 4.53 cfw.
αρα δεν υπαρχει λογος να αναβαθμισεις multiman + fan control
(aσε που δεν θα σου δουλευουν κιολας...)

Ναι Μιχάλη, έχεις δίκιο. Το διόρθωσα. :)

Δημοσ.

Άλλαξα ssd δίσκο στον υπολογιστή μου(άρα πέρασμα windows, filezilla κτλ. από την αρχή) και τώρα που προσπαθώ να συνδέσω το pc με το ps3 μέσω filezilla, δεν μπορούν να συνδεθούν και μου βγάζει μήνυμα "ECONNREFUSED - Connection refused by server". Στο ps3 με steven 4.53 έχω ενεργό τον multiman(για λειτουργία ftp) και ρυθμίσεις τις έκανα κανονικά όπως φαίνονται στο παρακάτω video. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Άλλαξα ssd δίσκο στον υπολογιστή μου(άρα πέρασμα windows, filezilla κτλ. από την αρχή) και τώρα που προσπαθώ να συνδέσω το pc με το ps3 μέσω filezilla, δεν μπορούν να συνδεθούν και μου βγάζει μήνυμα "ECONNREFUSED - Connection refused by server". Στο ps3 με steven 4.53 έχω ενεργό τον multiman(για λειτουργία ftp) και ρυθμίσεις τις έκανα κανονικά όπως φαίνονται στο παρακάτω video. Καμιά ιδέα;

αν θυμαμαι καλα, δεν βαζω user + pass

Δημοσ.

κατέβασε flashfxp αντί για filezilla και βάλε user=root και pass=toor

Δημοσ.

παιδιά έχω μια κονσόλα με 3.55 custom (2004Β δεν ήταν ποτέ πάνω από 3.55) αλλά έχω χαθεί. Μήπως μπορεί κάποιος να με κατευθύνει γιατί όπου διαβάζω μιλάνε όλοι για downgrade. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...