Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μιλας για firmware upgrade το κανεις ξεχωριστα.

Απενεργοποιησε το automatic system update απο τα settings του ΧΜΒ για να μη βρεθεις προ δυσαρεστων εκπληξεων

Μουλτιμαν κανεις update ξεχωριστα καθε φορα. Ειτε απο pkg ειτε online αν θελεις απο το μενου του μεσα (τερμα πανω αριστερα σε XMB view mode). O MM περιεχει και showtime μεσα. Σε αυτη τη περιπτωση τον φορτωνεις μεσα απο ΜΜ

Αν θελεις βαζεις και showtime με ξεχωριστο pkg (οτι σε βολευει και τον φορτωνεις απευθειας απο το ΧΜΒ). Και ο showtime γινεται update μεσα απο το μενου του online.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν μιλας για firmware upgrade το κανεις ξεχωριστα.

Απενεργοποιησε το automatic system update απο τα settings του ΧΜΒ για να μη βρεθεις προ δυσαρεστων εκπληξεων

Μουλτιμαν κανεις update ξεχωριστα καθε φορα. Ειτε απο pkg ειτε online αν θελεις απο το μενου του μεσα (τερμα πανω αριστερα σε XMB view mode). O MM περιεχει και showtime μεσα. Σε αυτη τη περιπτωση τον φορτωνεις μεσα απο ΜΜ

Αν θελεις βαζεις και showtime με ξεχωριστο pkg (οτι σε βολευει και τον φορτωνεις απευθειας απο το ΧΜΒ). Και ο showtime γινεται update μεσα απο το μενου του online.

Το automatic system update είναι απενεργοποιημένο, αλλά δεν ξέρω γιατί, μόλις έφτιαξα το network settings μου είπε να κάνω και update... Αυτό δεν το κατάλαβα...

Δημοσ.

Το καταλαβα εγω :)

Δε ειπες το βασικο. Οτι εφτιαξες τα network settings

Οταν τα φτιαχνεις το συστημα κανει test internet conection.

Εκει παει να κανει sign in στο PSN και προφανως δεν σου κανει επειδη δεν εισαι 4.55

Αρα λογικα σου λεει update system

Παρεπιπτοντως εκαμα τα εξης με τη συγκεκριμενη σειρα:

1. Update τον Stealth MM μεσα απο το μενου του (online automatic update) σε 4.55.00 (ενω ημουν σε 4.53). Φυσικα γινεται και σε απλο ΜΜ η ιδια διαδικασια.

2. Περασα Zero 4.55 cfw v1.0 απο ΧΜΒ επιτυχως (αφου ελεγξα πρωτα με το button combo οτι ειχα ενεργα QA togle)

3. Περασα Control Fan Utility (baxalo) 1.9.4 (συμβατο με 4.55)

4. Περασα και PSN Patch 2.30 (για πιο ασφαλες login στο PSN)

Οτι δοκιμασα παιζει καλα (PES 13 - PES 14 - Fifa 14 - Last Of US - GT6)

Login στο PSN κανονικα χωρις κανενα προβλημα

• Like 3
Δημοσ.

mtzs...

Λοιπόν... Έκανα update τον ΜΜ και είμαι τώρα 4.55. Όλα μια χαρά.

Πρέπει να κάνω update και το Control Fan Utility (baxalo);

Αν ναι, πως;

Δημοσ.

mtzs...

Αν ναι, πως;

Ορίστε το Control Fan Utility

dropbox.com/s/m5hdmy2hnwp8w5p/Control_Fan_Utility_%201.9.4%284.55%29.pkg

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θέλω την βοήθεια σας. Έχω το PS3 Slim και θέλω να το χακάρω για να παίζω τα παιχνίδια από εξωτερικό δίσκο. Τι πρέπει να κάνω? Σας παρακαλώ πείτε μου βήμα προς βήμα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θέλω την βοήθεια σας. Έχω το PS3 Slim και θέλω να το χακάρω για να παίζω τα παιχνίδια από εξωτερικό δίσκο. Τι πρέπει να κάνω? Σας παρακαλώ πείτε μου βήμα προς βήμα.

Ευχαριστώ.

1.Θα πρέπει να ξέρουμε το release της κονσόλα σου τσέκαρε την κονσόλα σου και πες μας το code

2.Πες μας το firmware που έχεις----> [settings] ---> [system settings] ---> [system information]

το code της κονσόλας είναι εδώ imagePS3.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδιά θυμάται κανένας πως επιστρέφει το stealth mm στο : /app_home/PS3_GAME/

Ημουν σε Rogero και έκανα update σε 4.55 αλλά χάθηκε το  toolbox που είχα σε αυτόν τον φάκελο... Πως ξανα επιστρέφουν ?? error 80028f14

Δημοσ.

1.Θα πρέπει να ξέρουμε το release της κονσόλα σου τσέκαρε την κονσόλα σου και πες μας το code

2.Πες μας το firmware που έχεις----> [settings] ---> [system settings] ---> [system information]

το code της κονσόλας είναι εδώ imagePS3.jpg

Είναι CECH-2504A και το firmware είναι 4,55

Δημοσ.

Είναι CECH-2504A και το firmware είναι 4,55

στο ίδιο αυτοκόλλητο υπάρχει και ένα date code.διψήφιο αν ειναι 0c γίνετε downgrade.

Δημοσ.

mtzs...

Αν ναι, πως;

φιλε γιωργο μην ξεχνας οτι ολα αυτα τα κανεις update υπο προυποθεση
η κονσολα σου να εχει 4.55 cfw.
και αν θυμαμαι καλα ειχες 4.53 cfw.
αρα δεν υπαρχει λογος να αναβαθμισεις multiman + fan control
(aσε που δεν θα σου δουλευουν κιολας...)

Ρε παιδιά θυμάται κανένας πως επιστρέφει το stealth mm στο : /app_home/PS3_GAME/

Ημουν σε Rogero και έκανα update σε 4.55 αλλά χάθηκε το  toolbox που είχα σε αυτόν τον φάκελο... Πως ξανα επιστρέφουν ?? error 80028f14

κανεις εγκατασταση το singstar replacement σε pkg μορφη και εισαι αρχοντας...

Δημοσ.

Καμια βοηθεια σας παρακαλω??

neglextis κοίτα στο ίδιο αυτοκόλλητο υπάρχει και ένα date code.διψήφιο αν ειναι 0c γίνετε

Δημοσ.

κανεις εγκατασταση το singstar replacement σε pkg μορφη και εισαι αρχοντας...

Υπάρχει κάποια έκδοση 4.55 CFW που να περιλαμβάνει και το toolbox μέσα χωρίς να βάζω εγώ στο SINGSTAR... o Rogero δεν το έβαλε πάλι... :-(

4. Περασα και PSN Patch 2.30 (για πιο ασφαλες login στο PSN)

Φίλε mtzs με το PSN Patch 2.30 είσαι ευχαριστημένος; Δουλεύει καλά; Εχεις δει καμιά αλλαγή στο σύστημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...