Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο με ode φιλε μου. To ode (optical disc emulator) ειναι ενα τσιπακι που αγκαθισταται στο πσ3 παρεμβάλεται αναμεσα στο bluray drive και τη μητρικη και διαβάζει απο εξωτερικο δισκο usb αρχεια iso και τα κανει να φαίνονται σαν δισκάκια και τα παιζει κανονικα. Χωρις να χρειάζεται να εχεις το δισκακι σου πραγματικα μεσα αυτο το κανει να νομιζει οτι υπάρχει και στο παίζει κανονικαενω στην πραγματικοτητα διαβαζει απο σκληρο usb. Για την τοποθε΄τηση του σου εχω στειλει πμ αν θες την κανω στο κοστος του απο χόμπι. Αλλος τροπος εκτος απο το ode δεν υπάρχει.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφτιαξα όπως είναι λογικό μία κάρτα για PS2 και την έβαλα στο slot 1.

Όταν ξεκινάω το παιχνίδι όμως, δεν βλέπει την κάρτα και μου την ζητάει... Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει;

Υποθετω προσπαθεις να το ξεκινησεις απο το ps2 clasics manager. Μπορεις να το αποφυγεις τελειως και να ξεκινας τα παιχνιδια απο το multiman, απο τη στηλη retro επιλεγεις το παιχνιδι που θελεις, αφου το επιλεξεις σε παει στην xmb, απο εκει ξεκινα το κατευθειαν με το clasics placeholder χωρις να μπεις καθολου στο manager.

Δημοσ.

Υποθετω προσπαθεις να το ξεκινησεις απο το ps2 clasics manager. Μπορεις να το αποφυγεις τελειως και να ξεκινας τα παιχνιδια απο το multiman, απο τη στηλη retro επιλεγεις το παιχνιδι που θελεις, αφου το επιλεξεις σε παει στην xmb, απο εκει ξεκινα το κατευθειαν με το clasics placeholder χωρις να μπεις καθολου στο manager.

Πήγα στην στήλη retro αλλά δεν μου βγάζει κανένα image παιχνίδι...

Δημοσ.

Πήγα στην στήλη retro αλλά δεν μου βγάζει κανένα image παιχνίδι..

Ποια εκδοση του Multiman εχεις, πρεπει να βαλεις  καποια απο τις τελευταιες. Eπισης το iso πρεπει να ειναι στο path: dev_hdd0/PS2ISO για να το βλεπει ο Multiman. Αφου βαλεις το iso στο φακελο, στη στηλη retro κανε refresh και πρεπει να στο βγαλει. Αν πατησεις πανω θα σου πει να το μετατρεψει σε μορφη ps2 clasics, πατα yes και θα αρχισει την μετατροπη. Αφου τελειωσει ακολουθεις τα βηματα που εγραψα πριν.

Δημοσ.

Ποια εκδοση του Multiman εχεις, πρεπει να βαλεις  καποια απο τις τελευταιες. Eπισης το iso πρεπει να ειναι στο path: dev_hdd0/PS2ISO για να το βλεπει ο Multiman. Αφου βαλεις το iso στο φακελο, στη στηλη retro κανε refresh και πρεπει να στο βγαλει. Αν πατησεις πανω θα σου πει να το μετατρεψει σε μορφη ps2 clasics, πατα yes και θα αρχισει την μετατροπη. Αφου τελειωσει ακολουθεις τα βηματα που εγραψα πριν.

Δεν ήξερα ότι το παιχνίδι έπρεπε να είναι στο path: dev_hdd0/PS2ISO...Το έβαλα και δούλεψε κανονικά!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται να πω οτι εβαλα το 4.53 arch cfw με 4.55 spoof + το psn patch 2.22 και μπηκα κανονικα στο psn.Κατεβασα καποια dlc που ειχα αγορασει παλια και οπου φυγει φυγει πριν το μπαν :ph34r: .Κι αυτη η σονυ ελεος εβαλα νεο cfw μετα απο 4-5 μηνες και αμεσως νεο ofw πριν προλαβω να κανω τιποτα

Δημοσ.

Γεια χαρά, μου χάρισαν ένα ps3 fat CECHA12 με 4.55. Δεν είχα ποτέ ps (ούτε κονσόλα γενικότερα) και θέλω να το κάνω jb. Γίνεται; Μόνο με κολλητήρι ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Υπαρχει κάποιος προτεινόμενος με πολύ εμπειρία που το κάνει εγγυημένα (έναντι αμοιβής); Ευχαριστώ

Δημοσ.

Διαβαστε εδω

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/?hl=jailbroken

PS: Πρετοριαν καντο ενα pin το θεμα στην πρωτη σελιδα αυτου του νηματος να το διαβαζουν να μη ρωτανε τα ιδια ολοι

Δημοσ.

Γεια χαρά, μου χάρισαν ένα ps3 fat CECHA12 με 4.55. Δεν είχα ποτέ ps (ούτε κονσόλα γενικότερα) και θέλω να το κάνω jb. Γίνεται; Μόνο με κολλητήρι ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Υπαρχει κάποιος προτεινόμενος με πολύ εμπειρία που το κάνει εγγυημένα (έναντι αμοιβής); Ευχαριστώ

Το κανω και ειμαι απο τους λίγους. Σου εχω στειλει πμ με σελιδα που εχουν σχολια για εμενα και για την τιμή

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Σε fat κονσόλα τσιπαρισμένη μπορεί να γίνει αναπαραγωγή mkv αρχείων μεγαλύτερων από 4 GB μέσω υπολογιστή που είναι σε ενσύρματο δίκτυο ή από εξωτερικό σκληρό και αν ναι με ποιόν τρόπο;

Δημοσ.

Showtime?

Καλησπέρα στην παρέα.

Σε fat κονσόλα τσιπαρισμένη μπορεί να γίνει αναπαραγωγή mkv αρχείων μεγαλύτερων από 4 GB μέσω υπολογιστή που είναι σε ενσύρματο δίκτυο ή από εξωτερικό σκληρό και αν ναι με ποιόν τρόπο;

Δημοσ.

1. Ενσυρματο δικτυο: PS3 Media Server (streaming απο pc)

http://www.ps3mediaserver.org/

2. Μεσα στο PS3 τωρα βαζεις τον showtime και καποιο cobra firmware. Tα cobra εχουν τη δυνατοτητα να διαβαζουν NTFS δισκο. Ο Showtime ειναι ο player που τα παζει.

Δημοσ.

viper2005 και mtzs σας ευχαριστώ πολύ.

Έκανα εγκατάσταση το ps3 media server στον υπολογιστή και μέσω του showtime παίξαν όλα μια χαρά!

Κάτι άλλο...

Τα update που μου ζητάει να κάνω της κονσόλας σαν ps3 δηλαδή και ξεχωριστά  του multiman, showtime  τα κάνω κανονικά ή αγνοώ κάποιο από αυτά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...