Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@mtzs: Μόλις κατέβασα το habib 4.50. Μπορώ να το εγκαταστήσω κανονικά από XMB? Και μετά τι διαδικασίά χρειάζεται για να μπω online?

@ThodorisZ: Έχω εγκαταστήσει το DLC Unlocker. Είναι το ίδιο? Βασικά αυτά τα οποία θέλω να έχω κυρίως πρόσβαση είναι τα τελευταία treasure maps που είδα στο internet ότι είναι μόνο online.

http://www.insomnia.gr/topic/251838-ps3-hacking/?p=52681045

Πρεπει να φτιαξεις λογαριασμο στο PSN

Μπορεις και απο εδω

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/reg/account/create-account!input.action

για να παιξεις online και να βρεις τα υπολοιπα σεντουκια πρεπει να βαλεις το online pass του παιχνιδιου.

Δημοσ.

τελικά βρέθηκε γνωστός και μας έφτιαξε ένα play, με multiman, αλλά κόλλησε αρκετές φορές (όταν βάζαμε συγκεκριμένα games και όταν πηγαίναμε να το κλείσουμε) δεν είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο; 

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε καινούργιο official firmware, 4.53, οπότε προσοχή με το PSN.

ειναι προαιρετικο οποτε μπορουμε και μπαινουμε κανονικα !!!

• Like 1
Δημοσ.

ειναι προαιρετικο οποτε μπορουμε και μπαινουμε κανονικα !!!

Για να παιξεις online Gt6 θελει 4.53. οποτε προσοχη

• Like 1
Δημοσ.

Το καινούργιο του γιαχαμπιμπι, εχει cobra elements μέσα;

Δηλαδή

Ειναι αναβάθμιση του αμέσως προηγούμενου;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεις αρκει να εισαι QA flagged

Ελεγξε το με το button combo

Αν δεν εισαι προτεινω να πας 3.55 να κανεις dehash πρωτα και μετα να περασεις οποιο 4.53 εχεις.

Οσο για το Habib 4.53 Edition ακομη και ο ιδιος λεει οτι ειναι buggy

Γνωστος εβαλε το 4.53 Cobra edition v 1.01 και η κονσολα του freezare εντελως (semibrick). Αναγκαστηκε να βγαλει τον σκληρο, να τον φορμαρει στο pc γιατι δεν του τον αναγνωριζε. Μετα απο recovery περασε 4.53 απλο.

Νομιζω πως προσφατα εβγαλε και 1.02 cobra edition. 
Γενικοτερα για μενα ο Habib καθισταται πλεον αναξιοπιστος μιας και πειραζει την flash του firmware με υπογραφες.

Του το ειπα κιολας στεγνα και το ποσταρα στο φορουμ που βγαζει τα firmware του, αρπαχτηκε στην αρχη και μετα το γυρισε στο humor. Γενικα εχει φαει κραξιμο γι αυτο και απο αλλους σε αλλα fora.

Προσωπικα ειμαι με Steven 4.53 το οποιο λειτουργει αψεγαδιαστα απο την πρωτη μερα που βγηκε οχι μονο σε μενα αλλα και σε αλλους γνωστους μου που παιζουμε μαζι online

οποιος θελει να το περασει το βαζει απευθειας απο το ΧΜΒ αρκει να ειναι QA flagged.

Οποιος θελει 4.53 με υποστηριξη NTFS ας δοκιμασει το STEVEN 4.53  μαζι με Gamesonic Manager 1.30. (τα αρχεια ISO πρεπει να ειναι μεσα σε φακελο PS3ISO)

Υπαρχει η δυνατοτητα μετατροπης μεσα απο τον Manager των φακελων BLES σε ISO αρχεια

Το συγκεκριμενο δεν το εχω δουλεψει γιατι ως γνωστον δεν τρεχω παιχνιδια απο εξωτερικο

Υπαρχει ενα bug οπου αν τρεξει πρωτα ο Gamesonic και μετα ο ΜΜ τοτε ο ΜΜ δινει error (νομιζω γιατι ο Gamesonic απενεργοποιει τα syscall) και χρειαζεται restart η κονσολα να ξαναενεργοποιηθουν. Ισως χρειαζεται επανενεργοποιηση του BDEMU στα settings του ΜΜ μετα το error. Οπως και να εχει αυτο δεν ειναι θεμα firmware αλλα syscall και homebrew, και δεν τιθεται καποιο θεμα ασφαλειας με το cfw.

Επισης ο Gamesonic λενε πως υποστηριζει full discless support.

Γενικα ο νεος κανονας ειναι οτι για να κανετε αναβαθμιση των cfw με απολυτη ασφαλεια η κονσολα πρεπει να ειναι QA flagged.

Το ελεγχουμε με το Button Combo. Εαν δεν ειναι εγω συστηνω downgrade σε 3.55 απο 4.50 με το Habib Downgrader 999, ενεργοποιηση των QA, περασμα OFW3.55 και μετα οποιο cfw θελετε.

Ξερω 2 περιπτωσεις που εκαναν upgrade απο 4.30 και 4.40 σε 4.50 χωρις να ειναι flagged και η κονσολα παροτι εγραφε APP_Home και Install Package FIles δεν μπορουσε να φορτωσει τιποτα. Εδινε error. προφανως εγινε κατι με τα syscall..

ξερει κανεις πως μπορώ να πάρω ingame screenshot απο τα παιχνιδια?

Αν το υποστηριζει το cfw που εχεις πανω τοτε

Πατας το PS Button

Στο ΧΜΒ (με το background σου να ειναι ακομη μεσα στο παιχνιδι) πας στη στηλη Photo

Επιλεγεις Save Screenshot.

Δεν ξερω μετα σε ποιο φακελο τις σωζει για να τις παρεις αλλα προφανως μπορεις και με στικακι υποθετω

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...