Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση

Αν βάλεις το ps3 πάνω σε ενα gigabit switch, θα πέσει η ταχύτητα του σε half duplex?

Thanks

Switch και gigabit half dublex είναι έννοιες που δεν συμβαδίζουν νομίζω. Εκτός αν εννοείς σε hub.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ερώτηση μάλλον θα έπρεπε να ήταν αν το PS3 θα παίξει στα 100Mbps ή στo 1Gbps. Γιατί για half-duplex δεν υπάρχει περίπτωση, αυτά τα δίκτυα δουλεύουν πάντα σε full-duplex.

Σε αυτή την ερώτηση, η απάντηση είναι πως το PS3 θα κλειδώσει στα 1Gbps και θα δεις σημαντική διαφορά στη μεταφορά αρχείων. Κάποια στιγμή είχαμε δώσει κάποια νούμερα και απ' ότι θυμάμαι για μεταφορές μέσω FTP του Multiman, με καλώδιο Cat6 και gigabit switch Cisco 2950, ο μέσος όρος ήταν στα 25 MB/s (~200Mbps) ενώ γενικά "έπαιζε" μεταξύ 15-35 MB/s.

Σε 100άρι ethernet άντε να πάει μέχρι 9-10 MB/s.

Switch και gigabit half dublex είναι έννοιες που δεν συμβαδίζουν νομίζω. Εκτός αν εννοείς σε hub.

Φαντάζομαι οτι έχετε δίκαιο. Το πρόβλημα ειναι οτι τα comments σε αυτό το άρθρο υποστηρίζουν οτι direct link between ps3 and pc is the fastest way to go. Αλλα εγώ θανβολευομουν αφάνταστα αν μπορούσα να το πετάξω πάνω σε ενα switch και να τραβάει games απο εκεί. Το θέμα ειναι, μπορώ?

Αν ναι, τι νούμερα θα πρέπει να βάλω στο ps3?

http://www.ps3hax.net/2011/02/how-to-transfer-large-files-from-pc-to-ps3-at-lan-speeds-100mbs/

Thanks

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι έχετε δίκαιο. Το πρόβλημα ειναι οτι τα comments σε αυτό το άρθρο υποστηρίζουν οτι direct link between ps3 and pc is the fastest way to go. Αλλα εγώ θανβολευομουν αφάνταστα αν μπορούσα να το πετάξω πάνω σε ενα switch και να τραβάει games απο εκεί. Το θέμα ειναι, μπορώ?

Αν ναι, τι νούμερα θα πρέπει να βάλω στο ps3?

http://www.ps3hax.net/2011/02/how-to-transfer-large-files-from-pc-to-ps3-at-lan-speeds-100mbs/

Thanks

Θα πιάσεις την μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζει ο δίσκος σου. Στην ουσία από αυτόν έχεις "φρένο" όχι από το δίκτυο.

Δημοσ.

Θα πιάσεις την μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζει ο δίσκος σου. Στην ουσία από αυτόν έχεις "φρένο" όχι από το δίκτυο.

Okay

Ετσι και πετάξω το ps3 πάνω σε ενα switch, τότε θα το ρύθμισω σαν μια ακόμα συσκευή στο δίκτυο ή θα πρέπει να κάνω κάτι ακόμα;

Thanks

Δημοσ.

Εσκασε το killer is dead ή ειναι η ιδέα μου;

Κάτι είδα :P Το έβαλα να σιγοκατεβαίνει αλλά θέλει αρκετές ώρες ακόμα...

Ετσι και πετάξω το ps3 πάνω σε ενα switch, τότε θα το ρύθμισω σαν μια ακόμα συσκευή στο δίκτυο ή θα πρέπει να κάνω κάτι ακόμα;

Ανάλογα τι άλλο θα συνδέσεις πάνω στο switch. Αν ρίξεις και ένα router (σαν αυτά που έχουμε για να μπαίνουμε στο internet), τότε λογικά αυτό θα παίξει το ρόλο του DHCP server και το PS3 θα πάρει αυτόματα ΙΡ. Αν όμως θέλεις να συνδέσεις στο switch μόνο το PC και το PS3, τότε θα πρέπει και στα δύο να ορίσεις χειροκίνητα τις ΙΡ τους (όπως κάνουν το tutorial που παρέθεσες, όπου συνδέουν απευθείας PC και PS3 με cross καλώδιο).

Δημοσ.

Ειμαι σε Rogero 4.41. Ποια ειναι η τελευταια καλυτερη εκδοση custom Που μπορουμε να περασουμε? Βλεπω μολις κυκλοφορησε η Rebux REX 4.46.1. Μηπως για εκει να παω?

Δημοσ.

Άσχετο με το θέμα, αλλά ναι, επέλεξε από τις ρυθμίσεις κωδικοποίηση υποτίτλων ISO 8859-7

Αν δε δεις διαφορά, ίσως χρειάζεται αλλαγή στους υπότιτλους. (Άνοιγμα με σημειωματάριο και αποθήκευση με την κωδικοποίηση που αναφέρω ή των windows, όχι UTF8 π.χ.

Αν δεν κάνει ούτε αυτό, μάλλον κάτι τρέχει με τους υπότιτλους.

Παρακαλώ.

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα . Υπαρχει καποιος φιλος αοο Ρέθυμνο χανια αντε και ηρακλειο να ασχολείται με το χακαρισμα ; αν ναι ας μου στείλει ενα pm

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα . Υπαρχει καποιος φιλος αοο Ρέθυμνο χανια αντε και ηρακλειο να ασχολείται με το χακαρισμα ; αν ναι ας μου στείλει ενα pm

http://www.insomnia.gr/topic/424521-%CF%81%CE%AD%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%86%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-slim-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-fat-xbox-360/?hl=%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD

Δημοσ.

ξέρει κανείς σας παιδιά κανέναν αξιόπιστο οδηγό για να τσιπαρω το ps3 όμως να είναι στα ελληνικά και να είναι και σοβαρός μην πάθω καμιά ζημιά!

Δημοσ.

δεν τσιπαρεται ετσι ευκολα το ΠΣ3. Μονος σου μπορεις να το κανεις μονο αν εχεις firmware εως και 3.55

Κοιτα εδω αν πληρεις τις προυποθεσεις. 

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/?hl=jailbroken

Δημοσ.

εμενα απο οτι διαβασα δεν γινετε γιατι εχω 2Α μπορω να το παω σε κανενα καταστημα να μου το κανει?

Δημοσ.

δε γινεται με τιποτα. ουτε σε καταστημα ουτε πουθενα προς το παρον

και μη πιστευεις βιντεακια η αλλα sites που πιθανον θα δεις ψαχνοντας. το πολυ πολυ να καταληξεις με μπρικαρισμενη κονσολα που δεν επαναφερεται

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...