Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και το συγκεκριμενο μια απο τα ιδια ειναι. Τροπος να τα φτιαξεις να εγκαθσιτουνται ενα ενα δεν υπαρχει? Μαλλον μονο χειροκινητα? Δηλαδη να κανεις extract ολο το περιεχομενο και να το πακεταρεις σε 4αδες?

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α ετσι το κοβει? Εγω νομιζα οτι το εκανε οπως και τα group, δηλαδη σε file1.pkg, file2.pkg ωστε να τα εγκαταστησεις ενα-ενα.

Απλως επειδη στο συνολο το αρχειο ειναι 20 gb, θα χρειαστω 60gb ελευθερα.

1)Πρεπει να περασω τα pkg με ftp στον εσωτερικο (20gb)

2)Μολις πατησω πανω ο multiman θα τα περασει σε μια προσωρινη τοποθεσια (αλλα 20gb)

3)Τελος πρεπει να γινει η εγκατασταση (τα τελευταια μονμα 20gb)

Τα πρωτα 40 μπορω να τα σβησω μολις εγκατασταθει, αλλα το θεμα ειναι πως δεν εχω τοσα ελευθερα πλεον και η ταλαιπωρια ειναι στο να κανω τραμπες με αρχεια για να εξασφαλισω τον χωρο που προσθετει πολλα περισσοτερα βηματα.

γιατι δε δοκιμασεις splitter οπως λες η ftp? εγω ετσι περνω τα αρχεια που περιγραφεις.

Δημοσ.

Εγώ πάλι, δεν καταλαβαίνω γιατί ο therock γράφει ότι χρειάζονται 20x3 GB, αντί για 20x2.

Γιατί να περάσει σε προσωρινή τοποθεσία το ήδη περασμένο αρχείο pkg αφού δεν χρειάζεται να το ξανα-ενώσει;

Από ό,τι μπορώ να καταλάβω, το αρχείο pkg θα πρέπει να αποσυμπιέσει/εξαγάγει τα απαραίτητα αρχεία στη θέση τους, να ορίσει δικαιώματα και να κάνει ό,τι αλλαγές είναι απαραίτητες στα αρχεία ρύθμισης.

Αυτό που περιγράφεις therock, υπονοεί πως το pkg αρχείο που θες να μεταφέρεις είναι ένα αρχείο συμπιεσμένο, και όχι εγκατάστασης.

Όπως κάποια .exe αρχεία στα windows που είναι αυτό-αποσυμπιεσιμα ή tar αρχεία στα linux από τα οποία παίρνεις τον κώδικα, για να κάνεις εγκατάσταση.

Έχεις ενδείξεις ή περιγραφή που αναφέρει τέτοια διαδικασία;

(Ρωτάω γιατί δεν ξέρω, όχι για να υπονοήσω πως δεν είναι αυτή η διαδικασία.)

Προσωπικά, η πρώτη μου υπόθεση θα ήταν πως για να εγκαταστήσεις ένα pkg αρχείο στο PS3 των 20 GB θα χρειαστείς 2x20 GB συν κάποιο επιπλέον χώρο για αρχεία που θα δημιουργηθούν, για λόγους ρύθμισης-διαχείρισης (configuration).

Αν σου είναι πιο εύκολο το 42 GB από το 60, δοκίμασέ το και πες μας. Υποψιάζομαι πως θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.

Δημοσ.

Α ετσι το κοβει? Εγω νομιζα οτι το εκανε οπως και τα group, δηλαδη σε file1.pkg, file2.pkg ωστε να τα εγκαταστησεις ενα-ενα.

Απλως επειδη στο συνολο το αρχειο ειναι 20 gb, θα χρειαστω 60gb ελευθερα.

1)Πρεπει να περασω τα pkg με ftp στον εσωτερικο (20gb)

2)Μολις πατησω πανω ο multiman θα τα περασει σε μια προσωρινη τοποθεσια (αλλα 20gb)

3)Τελος πρεπει να γινει η εγκατασταση (τα τελευταια μονμα 20gb)

Τα πρωτα 40 μπορω να τα σβησω μολις εγκατασταθει, αλλα το θεμα ειναι πως δεν εχω τοσα ελευθερα πλεον και η ταλαιπωρια ειναι στο να κανω τραμπες με αρχεια για να εξασφαλισω τον χωρο που προσθετει πολλα περισσοτερα βηματα.

οταν πατάς επανω στο pkg μεσα απο τον multiman, δεν νομιζω ότι περνάει το αρχειο σε αλλη τοποθεσια χρησιμοποιωντας άλλα 20gb αλλά απλά δημιουργει symlinks (συντομευσεις) που οδηγουνε στο pkg στην τοποθεσια που το εβαλες.

οπότε θες 20gb αρχικα για το αρχειο σου κ αλλα 20gb για την εγκατασταση. στο λεω αυτο γιατι ενα παιχνιδι που προσπαθουσα να κανω backup (Eternal Sonata) ετρεχε μονο με αυτη την μεθοδο των Symlinks.

ο multiman οντως εχει μια τοποθεσια για τα pkg αλλα δεν νομιζω οτι ειναι για τετοιου ειδους εγκαταστασεις αλλα περισσοτερο σαν το default path που χρησιμοποιει για να κατεβαζει τα update του multiman ή διαφορων παιχνιδιων.

αυτη η τοποθεσια ειναι η "dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR/PKG".

οπότε αν θες βαλε με την μια το pkg σου εκει μεσα κ απλα κανε κλικ επανω του και θα σε ρωτησει ο multiman για install, αυτη ειναι η δικη του τοποθεσια οποτε οπως και να εχει τωρα αποκλειεται να το ξαναντιγραψει :P

Δημοσ.

όταν πμαε από 4.30 σε 4.40 τα εγκατεστημένα PKG συνεχίζουν να παίζουν κανονικά; θέλει επανεγκατάσταση κάτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταφερα και ανοιξα το ps3 και εβαλα και παστουλα στους 2 μεγαλους επεξεργαστες...?

λοιπον, εκανα φαν τεστ και εχω το ps3 on με ανοιχτο το καπακι.

Οι θερμοκρασιες ειναι 57/57.

No game. Πως τα βλεπεται? Ξεχασα να κανω κατι?

thanks

εβαλα την παστα εκει που υπηρχε παστα, οπως στην παρακατω φωτο

JTP-001_-_1-882-481-21-FRONT.jpg

επρεπε να κανω και κατι αλλο?

thanks

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

επείδη και εγώ είμαι έτοιμος να "παστώσω" το play μου θα ήθελα να σε ρωτήσω μερικά πράγματα.

1. ποιο play έχεις?
  2. ποια πάστα χρησιμοποίησες?
  3. έβαλες την πάστα σε όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή?
  4. με game πως είναι οι θερμοκρασίες σου?
Δημοσ.

320gb γραφει.μαλλον θα ειναι ενα σλιμ.

μια παστα απο noctua εβαλα σε 2 πολυ μεγαλα τσιπακια.

Δεν παιζω games

Δημοσ.

κατεβασα κατι dlc για το batman arkham city αλλα μαλλον ηταν για 3.55 γιατι με την εγκατασταση τους μου εβγαλε error οταν πηγα να παιξω.Με το βιντεο πιο πανω θα τα κανω για το 4.40?Μηπως ξερει κανεις που μπορω να κατεβασω τα dlc του arkham city για 4.40 απ ευθειας?

Δημοσ.

τελικα δεν ξερει κανεις ποσο ειναι οι σωστες θερμοκρασιες στο ps3 slim?

Ρε παιδια ολοκληρο thread εχει

http://www.insomnia.gr/topic/472953-playstation-3-jailbroken-multiman-temperature-thread/

Τα εχουμε πει. Οταν πλησιαζεις 80αρι (βασικα απο 75-76 και πανω) θες αλλαγη παστας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...