Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια ψαχνετε λιγο παραπανω.62 ευρω ειναι πολλα και βαλε και κανα 5ευρω μινιμουν μεταφορικα αν καποιος ειναι επαρχια.αν ηταν καπου στα 40 να το καταλαβαινα καθως ειναι μαγαζι και εχει εξοδα.

παρτε λοιπον το ιδιο απο εδω:

http://www.ndscardstore.com/product/ps-jailbreak-for-ps3-plug-and-play-91752 στα 25 ευρω με δωρεαν μεταφορικα,πληρωμη με paypal.

οσο για την γνησιοτητα,οσο γνησιο ειναι το ενα ειναι και το αλλο...:-D

Μην το ψάχνετε! Έστειλα e-mail με ερώτηση και μου απάντησε (όντως ειλικρινά ο άνθρωπος) ότι ΔΕΝ είναι το "αυθεντικό" πρώτο PS Jailbreak, αλλά κάποιος κλώνος.

Βέβαια θα μου πείτε τι τη θέλει την παραπλανητική φωτογραφία;...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μην το ψάχνετε! Έστειλα e-mail με ερώτηση και μου απάντησε (όντως ειλικρινά ο άνθρωπος) ότι ΔΕΝ είναι το "αυθεντικό" πρώτο PS Jailbreak, αλλά κάποιος κλώνος.

Μα και στο εξωτερικο που εχει εξαφανιστει το "αυθεντικο" παντου πασαρουν κλωνους απο 50-70€ με την ιδια φωτογραφια...

Προσωπικα το βρισκω αστειο, ή θα παρουμε το αυθεντικο με 120€ ή θα δωσουμε 30€ και θα παρουμε ενα κλωνο..Τι ημιμετρα ειναι αυτα?Δηλαδη να λεει psjailbreak και μεσα να τρωει μπανανες?

προτιμήστε μεγάλο εσωτερικό

Είναι εύκολο να αλλάξουμε τον εσωτερικό σκληρό του PS3;

Αν ναι, μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας (προσωπικά έχω εμπειρία από PC systems setup, αλλαγές motherboard, καρτών γραφικών, μνήμες και φυσικά πολλούς σκληρούς δίσκους), ή πρέπει καλύτερα να το πάμε σε κάποιον τεχνικό της Sony ή άλλο ειδικό;; Ρωτάω γιατί άλλο να ανοίγεις PC Full/mini/midi tower, ή desktop και να κάνεις δουλειά και άλλο να ανοίγεις laptop, Mac Book Pro, ή π.χ. iPhone!

Αν ναι, μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας (προσωπικά έχω εμπειρία από PC systems setup, αλλαγές motherboard, καρτών γραφικών, μνήμες και φυσικά πολλούς σκληρούς δίσκους), ή πρέπει καλύτερα να το πάμε σε κάποιον τεχνικό της Sony ή άλλο ειδικό;; Ρωτάω γιατί άλλο να ανοίγεις PC Full/mini/midi tower, ή desktop και να κάνεις δουλειά και άλλο να ανοίγεις laptop, Mac Book Pro, ή π.χ. iPhone!

GoogleIt! είναι πιο απλό από Pc

Ειναι σχετικα ευκολο, καπου ειχα δει και εναν οδηγο (οταν το βρω θα το ποσταρω) αλλα να ρωτησω κατι αλλο.

Ετσι δεν θα μπορουμε να βαλουμε παιχνιδια απο download μονο τα αυθεντικα να τα κανουμε backup, σωστα?

Παιδιά sorry, γράψτε λάθος για την ώρα τουλάχιστον! Εννοούσα την περίπτωση που είχε βρει σε προηγούμενο post ένας φίλος, με τα 62 ευρώ, εδώ στην Ελλάδα. Εκεί πήρα την απάντηση που σας είπα ότι δεν είναι το αυθεντικό!

Για αυτό το τελευταίο τώρα, έστειλα e-mail πριν λίγο στo NDS cardstore για να ρωτήσω το ίδιο πράγμα. Όταν πάρω απάντηση θα σας πω.

---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:44 ----------

GoogleIt! είναι πιο απλό από Pc

Φίλε μου στείλε κανά καλό link (με καλές οδηγίες εννοώ) αν έχεις γιατί πραγματικά δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο! Thanks! :)

Μα και στο εξωτερικο που εχει εξαφανιστει το "αυθεντικο" παντου πασαρουν κλωνους απο 50-70€ με την ιδια φωτογραφια...

Προσωπικα το βρισκω αστειο, ή θα παρουμε το αυθεντικο με 120€ ή θα δωσουμε 30€ και θα παρουμε ενα κλωνο..Τι ημιμετρα ειναι αυτα?Δηλαδη να λεει psjailbreak και μεσα να τρωει μπανανες?

δεν νομίζω ότι είναι παραπλανητική η φωτογραφία.. κλώνος είναι.. έτσι το έχουν σχεδιάσει.. να μοιάζει με το κανονικό psjailbreak.. άλλωστε υπάρχει μια μικρή διαφορά στην τρυπούλα πίσω.. επιπλέον μπορείς και με 30 ευρώ να πάρεις συσκευή που είναι αναβαθμίσιμη, δεν χρειάζεται να δώσεις 120..

άλλωστε δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλο upgrade.. την δουλειά του την κάνει.. το έχουν blockάρει στο 3.42.. αν είναι κάποιος χάκερ να το ξεμπλοκάρει και να το κάνει να δουλέψει σε μεταγενέστερες εκδόσεις το πιο λογικό είναι να πειράξει το firmware του ps3, και όχι της συσκευής..

μ'αρέσει που κάποιοι υποστιρίζουν το "αυθεντικό" psjailbreak πάντος....

υποσχέθηκαν backup manager v1.1 πριν ή ακριβώς στις 15 του μήνα,και ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τπτ στο επίσημο σίτε,το οποίο δεν δουλέυει τώρα..... κορυφή support για 120ε που ζητάνε.(έχει 2 εβδομάδες που δεν έχουν τρόπο να μπουν Online στο 3.4.2 και για τα λεφτά που ζητάνε θα έπρεπε να είχαν ήδη λύση...)

αντιθέτως η σκηνή έβγαλε snes emulator,file manager,είναι πολύ κοντά σε psp emulator και other os επιστροφή...

Ίσως φανεί χαζή η απορία μου, αλλά πως κάνουμε back up κάποιο παιχνίδι? Δοκίμασα να βάλω στο pc το pes 2009 και δεν το αναγνώρισε! Μήπως φταίει το δισκάκι ή είναι άλλη η διαδικασία?

Backup κάνεις μέσα απο το menu το backup manager...Το περνάς σε ένα εξωτερικό σκληρό και μετά στο PC...Να κάνω μια ερώτηση εγώ?Τι διαφορά έχουν όλα αυτά τα usb sticks που σπάνε το ps3 από τα κινητά ?

Παιδιά sorry, γράψτε λάθος για την ώρα τουλάχιστον! Εννοούσα την περίπτωση που είχε βρει σε προηγούμενο post ένας φίλος, με τα 62 ευρώ, εδώ στην Ελλάδα. Εκεί πήρα την απάντηση που σας είπα ότι δεν είναι το αυθεντικό!

Για αυτό το τελευταίο τώρα, έστειλα e-mail πριν λίγο στo NDS cardstore για να ρωτήσω το ίδιο πράγμα. Όταν πάρω απάντηση θα σας πω.

---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:44 ----------

Φίλε μου στείλε κανά καλό link (με καλές οδηγίες εννοώ) αν έχεις γιατί πραγματικά δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο! Thanks! :)

[ame]

[/ame]

Μόλις ήρθε το PS3Break και δουλεύει μια χαρά.

Όσο για τους κλώνους των κλώνων έλεος :))

http://www.ps3break.com/Truth.asp

απο το digimartz.net το πηρες?ειναι το original?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...