Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σου είπα ότι χρειάζεται συγκεκριμένο USB controller. Τα PC δεν έχουν controller που να μπορεί να λειτουργήσει όπως λειτουργούν οι controller συγκεκριμένων κινητών. Δεν θέλει απαραίτητα Linux νομίζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδιά ,καλησπέρα , σάλος έχει γίνει με αυτό το jb , πείτε μου και σε εμένα , που θα βρώ οδηγούς για το πως θα κανω και το δικο μου πσ3 να γινει jailbreak , ευχαριστω

guys παρηγγειλα το usb break απο το digimartz.net στα 20,87 ευρω,χωρις μεταφορικα,ελπιζω να μην ειναι μουφα,τι λετε?

όπως σου γράφει κι άλλος χρήστης, έχει αναφερθεί ότι κυκλοφορούν δυο εκδόσεις ps3break.. η μία γίνεται κανονικά upgrade, και η άλλη έχει διαφορετικό μικροεπεξεργαστή και δεν γίνεται upgrade.. τώρα ποια θα σου πέσει δεν ξέρω..

έχω παραγγείλει κι εγώ ένα από την ίδια σελίδα να πάει στον αδερφό μου να το δοκιμάσει.. αύριο μεθαύριο υπολογίζω να το έχει.. αλλά λίγο δύσκολο να μάθω τι chipάκι έχει μέσα..

πάντως το digimartz είναι στους επίσημους αντιπροσώπους του ps3break, σε αντίθεση με άλλα κινέζικα site που το πουλάνε και δεν είναι.. δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο στις εκδόσεις που κυκλοφορούν χωρίς υποστήριξη αναβάθμισης..

πώς το πήρες 20,87 ευρώ χωρίς μεταφορικά; 26,83 είναι χωρίς μεταφορικά και 27,60 με μεταφορικά με registered air mail..

Παιδιά μια ερωτησούλα για να είμαι έτοιμος (σήμερα παραλαμβάνω το ps3 jb) .Ο εξωτερικός δίσκος (FAT32) που θα βάλω games πρέπει υποχρεωτικά να είναι 3,5άρης με δικιά του τροφοδοσία ; 2.5άρηδες εξωτερικοί που παίρνουν ρεύμα από την USB δεν παίζουν ;

Για να ολοκληρωσω την αντιληψη μου περι του θεματος, στην αγορα τι υπαρχει? Το αυθεντικο τι τρεχει? Τα κινητα τρεχουν psfreedom Και οι κλωνοι-stick psgroove?

Εχω μπερδευτει με ολες αυτες τις διαθεσιμες λυσεις.

παιδιά τελικά τι θα γίνει ; πειτε μου λίγο κιόλας , είμαι σε σκέψεις να κάνω φλας το πσ3 αλλά από την άλλην φοβάμαι να μην χαλάσει (γιατι δεν ξέρουμε αν είναι όντως κάτι ασφαλές ) από την άλλην σκέφτομαι να πάρω και μια κονσολα χβοχ360 με φλας.Εσείς τι λετε ;

παιδιά τελικά τι θα γίνει ; πειτε μου λίγο κιόλας , είμαι σε σκέψεις να κάνω φλας το πσ3 αλλά από την άλλην φοβάμαι να μην χαλάσει (γιατι δεν ξέρουμε αν είναι όντως κάτι ασφαλές ) από την άλλην σκέφτομαι να πάρω και μια κονσολα χβοχ360 με φλας.Εσείς τι λετε ;
Για να βγαζεις φωτογραφιες το βραδυ:lol:.χαχαχα.Sorry φιλε αλλα δεν κρατηθηκα μολις ειδα το φλας.Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες..Πλακα κανω.Τωρα για αυτο που ρωτας αν δεν σε ενδιαφερουν καποια exclusive του PS3(God Of War,Uncharted 1+2 και το ερχομενο GT)τοτε ορμα στο 360 οπου τα πραγματα εχουν κατασταλάξει.Εχει και αυτο πολυ δυνατα exclusives.Εγω βασικα το προτιμω.Δηλαδη αν ειναι για να παιζεις Pro η Fifa παρε 360 που ειναι και πιο φθηνο εξαλλου.

Για να βγαζεις φωτογραφιες το βραδυ:lol:.χαχαχα.Sorry φιλε αλλα δεν κρατηθηκα μολις ειδα το φλας.Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες..Πλακα κανω.Τωρα για αυτο που ρωτας αν δεν σε ενδιαφερουν καποια exclusive του PS3(God Of War,Uncharted 1+2 και το ερχομενο GT)τοτε ορμα στο 360 οπου τα πραγματα εχουν κατασταλάξει.Εχει και αυτο πολυ δυνατα exclusives.Εγω βασικα το προτιμω.Δηλαδη αν ειναι για να παιζεις Pro η Fifa παρε 360 που ειναι και πιο φθηνο εξαλλου.

σιγά μην με πείραξε ρε συ!!! χαχα !!! απλά δεν ξέρω αν αξίζει να κάνω το πσ3 φλασαρισμα ή δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 200 ευρω να πάρω το χβοχ για αυτό !!! (είμαι ανάμεσα και στο download games για το pc - τσάμπα 1100 ευρώ έδωσα; )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...