Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα link για βήμα-βήμα update από knew 3.55 σε Rogero 4.30 v2.05 ?

Στην 422 σελίδα είναι ok;

Αξιόπιστο link για την Rogero 2.05;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Rogero 4.31 v2.05 και εγώ!!! :)

Τα update των παιχνιδιών τα κάνω κανονικά;

Επεξ/σία από hackertom
Δημοσ.

Χαίρετε παίδες!

Προσπαθώ να κάνω να παίξει το GTA: Episodes from Liberty City (EU) από τον εσωτερικό αλλά κολλάει στο loading screen. Είμαι σε Rebug 4.21

Διάβασα κάπου ότι θέλει pkg fix να εγκαταστήσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω πουθενά να το κατεβάσω.

Μήπως έχετε καμμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

να πας σε Rogero 4.30 v2.05 απο ΧΜΒ η αν θες οπωσδηποτε Rebug τοτε Rebug 4.30 απο ΧΜΒ 

Οποτε δε θα χρειαστεις να ψαχνεις τιποτα

Δημοσ.

εξαρταται τι σλιμ κοιτα εδω

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/

τα λεει ολα αναλυτικα

γενικα σλιμ με κωδικο 3004 κ 4004(superslim) δε γινονται downgrade επομενως δε μπαινει cfw επανω

Δημοσ.

mtzs  η όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, μια ερωτησούλα έχω ps3 slim 250gb και γίνεται downgrade, προτού το πάω για downgrade τώρα με τα καινούργια multiman και rogero μπορείς να περάσεις άπειρα παιχνίδια σε εξωτερικό σκληρό η χρειάζεται μεγαλύτερος εσωτερικός ?

Δημοσ.

Για πειτε Τemps μετα απο games(στο  multiman)

Δεν εχεις λογο να ανησυχεις. Απο τις πρωτες εκδοσεις εχω κανει μετρησεις, μονο σε μια εκδοση ψιλοανεβαζε Τ και μετα ολα καλα. Πλεον απο original δισκακι οι Τ ειναι πολυ μεγαλυτερες απο ο,τι με ΜΜ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...