Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tnx για την απάντηση

λίγες χαζές ερωτήσεις.

1) εκτός από την προετοιμασία που ξέρω τι να κάνω, το αρχείο του rogero το μετονομαζω σε UPDATE.PUP?

2) από που το κάνω install? :(

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μετονομαζεις σε PS3UPDAT.PUP (οπως ακριβως το γραφω με κεφαλαια)

Το βαζεις σε usb stick στην διαδρομη PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP.

Δηλαδη στο root του στικ φτιαχνεις folder PS3 (με κεφαλαια)

Μεσα στον PS3 φτιαχνεις αλλο folder UPDATE (με κεφαλαια)

Και μεσα στον φακελο UPDATE πετας το PS3UPDAT.PUP

Συνδεεις το στικ στην πιο δεξια usb θυρα.

Μετα το περνας απο ΧΜΒ (το βασικο μενου του ΠΣ3)

http://www.afterdawn.com/guides/archive/how_to_update_your_playstation_3_firmware_using_a_flash_drive.cfm

Κοιταξε και τον οδηγο στη σελιδα 422 η 423 (καπου εκει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να μπορεί να ενεργοποιηθεί παιχνίδι online 2 φορές με το ίδιο serial..

Μμμμμ, μάλλον θα σχετίζεται το serial με το user name του παίχτη, οπότε μόλις δει το server ίδιο serial με διαφορετικό user name, το βγάζει άκυρο.

Επεξ/σία από Padaz Bloody
Δημοσ.

Μμμμμ, μάλλον θα σχετίζεται το serial με το user name του παίχτη, οπότε μόλις δει το server ίδιο serial με διαφορετικό serial, το βγάζει άκυρο.

Ο server μόλις δει ότι το serial έχει χρησιμοποιηθεί ήδη, απλά τρως άκυρο. so simple. Tα bans όπως έχει πει και ο mtzs παλιότερα είναι ανάλογα τι παιχνίδια έχεις παίξει και τι εφαρμογές έχεις τρέξει στο ps3 σου. αν πχ έχει trophy από παιχνίδι πριν την κυκλοφορία του, ετοιμάσου για μπανάκι.

Δημοσ.

επιτυχώς έβαλα το rogero 4.30_v.2.05

το πρώτο που δοκίμασα ήταν το dishonored και έπαιξα μια χαρά (από cd)

μερικές ερωτήσεις

1)το hitman χρειάζεται patch?

2)υπάρχει πουθενά καμία λίστα με τα παιχνίδια και τα firmwares που χρειάζονται για να τρέξουν?

3) τα psn games πως τα κάνω resign

συγγνώμη που δεν ψάχνω αλλά έριξα πολύ διάβασμα και υπομονή για να περάσω rogero :)

Δημοσ.

επιτυχώς έβαλα το rogero 4.30_v.2.05

το πρώτο που δοκίμασα ήταν το dishonored και έπαιξα μια χαρά (από cd)

μερικές ερωτήσεις

2)υπάρχει πουθενά καμία λίστα με τα παιχνίδια και τα firmwares που χρειάζονται για να τρέξουν?

συγγνώμη που δεν ψάχνω αλλά έριξα πολύ διάβασμα και υπομονή για να περάσω rogero :)

1) Αν εχει βγει προσφατα και ειναι για FW 4.30+ λογικα οχι. Δεν εχεις παρα να το δοκιμασεις.. ;)

2)Δε το γνωριζω

3) Ακολουθα αυτον τον οδηγο: http://www.ps3gameroom.com/ps3/showthread.php?t=2670

(ειχα κ γω θεμα κατα τη μεταβαση απο cfw3.55 σε rogero)

Δημοσ.

1. ΟΧΙ

2. Δεν σου χρειαζεται καμια λιστα. τρεχουν τα παντα ολα με original backup χωρις πειραγμενα ΕΒΟΟΤ και πατσαρισματα (μονο το dmc που βγηκε προσφατα θελει αντικατασταση ενος sprx αρχειου). Αν δε σου τρεχει καποιο και εχεις χασει το original EBOOT το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις το official update του παιχνιδιου οπως αυτο κατεβαινει απο την ΣΟΝΥ οταν ξεκιναει ενα παιχνιδι. Αν δεν βρισκεις το update online απευθειας απο το ΠΣ3 το βρισκεις μεσω αυτου εδω

http://psx-scene.com/forums/f6/nzhawk-awesome-update-finder-69167/

και το εγκαθιστας απο το install package files. μετα θα παιζει !!!

3. τα σβηνεις εντελως και τα ξαναεγκαθιστας απο την αρχη (το 80% παιζουν με επανεγκατασταση) αν δεν παιζουν τοτε ακολουθεις αυτο που προτεινε ο darklord

Δημοσ.

Για την ακρίβεια με την τελευταία έκδοση του multiman  το dmc  το διορθώνει αυτόματα . Το μόνο άλλο που ξέρω ότι θέλει 4.31 είναι το τελευταίο update του fifa13.  Για να δώ τί firmware θέλουν και για να κατεβάσω τα update στο pc  και μετά να τα περάσω (το βρίσκω πιο βολικό για μένα και πιο γρήγορο το κατέβασμα από pc) χρησιμοποιώ ένα προγραμμα που λέγεται ps3 game updater (v1.41). Μία συμβουλή για αυτό το πρόγραμμα , τα παιχνίδια να τα έχεις με σε 1 φάκελο το καθένα και όχι σε υποφάκελο σε φάκελο σε άλλο φάκελο

Δημοσ.

παιδια καμια βοηθεια για το πως θα κανω να παιξει το Τεκκεν ταγκ 2 ;;;

βασικα οποτε  ειναι με το 1.01 απ ντειτ παιζει μια χαρα αλλα οταν του κανω αναβαθμιση σε 1.03  και του περναω το φιξ του δεν .. ο μουλτιμαν μου βγαζει ανσαπορτιντ ντατα..

ειμαι με 3.55 και δεν θελω να παω σε ροτζερο.. για διαφορους δικους μου λογους

Δημοσ.

Η ψαχνεις να βρεις ετοιμο patched 1.03 update ή

Κατεβαζεις το official pkg που θελεις απο τους servers της Sony και το σωζεις στο πισι, ειτε με το προγραμμα Ps3 game updater που αναφερει ο guardianX, ειτε με αυτο που λεω εγω στο 6454 post

Μετα πρεπει να το ξεπακεταρεις (unpack) με καποιο προγραμμα unpack pkg

Να βρεις τα ΕΒΟΟΤ και PARAM.SFO να τα κανεις resign σε 3.55 (σε 10% των περιπτωσεων ισως χρειαζονται κι αλλα αρχεια resign-sprx files) με καποιο resigner tool

Μετα το ξαναπακεταρεις σε pkg και το εγκαθιστας

Τοσο απλο :)

Ψαξε για Aldo's Tools. μπορεις να δοκιμασεις με αυτο αλλα θελει λιγο διαβασμα και χρονο.

Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο resigner pkg tool που κανει απευθειας την ολη δουλεια χωρις unpack + repack. Ισως εχει ενσωματωσει ο Aldo στα εργαλεια του.

Δημοσ.

παίδες βοήθεια plz!!!δε θυμάμαι ποιά έκδοση rogero έχω βάλει στο ps3 και δε ξέρω από που θα το βρω.στο system software information μου λέει ότι έχω 4.31.θέλω να αναβαθμίσω σε Rogero 4.30 V2.05 γι αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

παίδες βοήθεια plz!!!δε θυμάμαι ποιά έκδοση rogero έχω βάλει στο ps3 και δε ξέρω από που θα το βρω.στο system software information μου λέει ότι έχω 4.31.θέλω να αναβαθμίσω σε Rogero 4.30 V2.05 γι αυτό ρωτάω.

Περασε την 2.05 πανω απο το ΧΜΒ οπως εισαι :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...