Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα demos που μπορούμε να κατεβάσουμε από το web μέσω MM παίζει να υπάρχει πρόβλημα?

Υπάρχει σχετικό μενού στο MM δεξιά στο internet, για να κατεβάζουμε διάφορα πχ demos, videos κτλπ. Αυτά έχουνε πρόβλημα ban?

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα demos που μπορούμε να κατεβάσουμε από το web μέσω MM παίζει να υπάρχει πρόβλημα?

Υπάρχει σχετικό μενού στο MM δεξιά στο internet, για να κατεβάζουμε διάφορα πχ demos, videos κτλπ. Αυτά έχουνε πρόβλημα ban?

Αν μπαίνεις στο PSN, γιατί δεν τα κατεβάζεις από το store?

Δημοσ.

Αν μπαίνεις στο PSN, γιατί δεν τα κατεβάζεις από το store?

Στο store του psn δεν μπορώ να μπω, παραδόξως μέσω MM μπαίνω internet και μάλιστα βλέπω διάφορες εκπομπές, βίντεο, κατεβάζω demos κτλπ. , γιατί συμβαίνει αυτό?

Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα spoofer και είμαι cfw 3.55

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γι' αυτο δε μπορεις να μπεις. επειδη εισαι 3.55. Ουτε το ofw 3.55 μπαινει psn, ουτε καν τα 4.21 η 4.25 ofw, γιατι δεν αφηνει η σονυ τα μικροτερα firmware να μπαινουν και oficial να ειναι.
Για να μπεις psn θελεις 4.30 τουλαχιστο η τελευταια εκδοση SEN enabler/spoofer για 3.55 (που δε θα το συνιστουσα και δεν ξερω ποια ειναι)

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

Στο store του psn δεν μπορώ να μπω, παραδόξως μέσω MM μπαίνω internet και μάλιστα βλέπω διάφορες εκπομπές, βίντεο, κατεβάζω demos κτλπ. , γιατί συμβαίνει αυτό?

Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα spoofer και είμαι cfw 3.55

Ε τότε γιατί φοβάσαι για ban? από την στιγμή που δεν μπαίνεις PSN κάνε ότι θέλεις στην κονσόλα σου.

Δημοσ.

Μην ανοιγετε Multiman ακομη και Stealthman ενω ειστε signin στο πσν. Πρωτα φορτωνετε απο ΜΜ και μετα κανετε sign in. Αν  θελετε να αλλαξετε παιχνιδι κανετε ρεσταρτ την κονσολα και μετα παλι την ιδια διαδικασια.

Πεφτουν μπαν. O MM φαινεται στην κατασταση χρηστη οταν ειμαστε ονλαιν, οπως φαινονται τα παιχνιδια που παιζουν οι psn buddies μας οταν ειναι ονλαιν

Δημοσ.

thanks παιδιά, μου λύσατε όλες τις απορίες. B)

^ Όταν παίζουμε μάλλον δεν θα φαίνεται πουθενά ότι είμαστε ΜΜ.

Λογικά ban πέφτει μόνο όταν δει η Sony δύο παιχνίδια που έχουνε ενεργοποιηθεί με το ίδιο serial - γιατί από ότι διάβασα είναι μερικά παιχνίδια που θέλουνε serial number για να ενεργοποιηθεί το online gaming.

Επίσης όταν δει μενού ΜΜ στο XMB και διάφορα τέτοια, μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δημοσ.

thanks παιδιά, μου λύσατε όλες τις απορίες. B)

^ Όταν παίζουμε μάλλον δεν θα φαίνεται πουθενά ότι είμαστε ΜΜ.

Λογικά ban πέφτει μόνο όταν δει η Sony δύο παιχνίδια που έχουνε ενεργοποιηθεί με το ίδιο serial - γιατί από ότι διάβασα είναι μερικά παιχνίδια που θέλουνε serial number για να ενεργοποιηθεί το online gaming.

Επίσης όταν δει μενού ΜΜ στο XMB και διάφορα τέτοια, μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν νομίζω να μπορεί να ενεργοποιηθεί παιχνίδι online 2 φορές με το ίδιο serial..

Δημοσ.

Ξερω οτι χρειαζεται fix για 4.30 το οποιο εχει κυκλοφορησει (αντικατασταση ενος sprx αρχειου). Ισως κανει και για 4.21, δε χανεις κατι να το δοκιμασεις. Φυσικα θελει και ΜΜ 4.18 και πανω για auto patch των ΕΒΟΟΤ και param.sfo

Εγω σε 4.30 δε το δοκιμασα ακομη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...