Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Rogero 4.30 v2.03 απο KMEAW3.55

Προετοιμασία για εγκατάσταση

1.Βγάζουμε ότι δίσκο υπάρχει στο BR Drive

2.Αποσυνδεόμαστε από το δίκτυο

3.Χρησιμοποιούμε «καθαρό» usb στικάκι χωρίς αυτό να περιέχει τίποτε άλλο μέσα, το οποίο συνδέουμε πάντα στη πιο δεξιά θύρα usb του ΠΣ3 (αυτή που είναι πιο κοντά στο BR Drive)

4.Πάντα έχουμε ενεργοποιημένο το QA toggle εάν είμαστε σε οποιοδήποτε cfw3.55

5.Πάντα ελέγχουμε τα MD5 checks των firmware που κατεβάζουμε

6.Πριν προχωρήσουμε σε αναβάθμιση πρέπει το cfw3.55 που έχουμε να είναι εντελώς καθαρό από spoofers η οποιαδήποτε άλλα modfications. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει όλα τα PSN/SEN enablers η spoofers. Αν ειναι ενεργα παιζει μεγαλη πιθανοτητα brick

7. Εγκατασταση MULTIMAN 4.14.00 η 4.16.00 (base editions) οσο ειμαστε σε 3.55

8.Φροντίζουμε να έχουμε κρατήσει τα dump files της NOR/NAND του PS3 μέσω του MULTIMAN. Για λεπτομερειες εδω

Εγκατάσταση και έλεγχος QA toggle.

Βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=p-OvUJ4Te6M&feature=player_embedded

1.Install από το Install Package Files. Δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα συνδεδεμένο στις USB η SD Card ports.

2.Τρέχουμε το πρόγραμμα QA toggle από τη στήλη GAMES του ΧΜΒ 3.Θα ακουστεί 1 μπίμπ ακολουθούμενο από άλλα 2. Θα μαυρίσει η οθόνη και το PS3 θα επανεκκινήσει μόνο του

3.Ελέγχουμε ότι είναι ενεργό (δηλαδή η κονσόλα μας είναι flagged) με τον εξής τρόπο. Πάμε στην στήλη Settings του ΧΜΒ και από εκεί στα Network Settings. Πρέπει απλά να είναι highlighted τα Network Settings. Σε αυτό το σημείο πατάμε τα εξής πλήκτρα με τη σειρά χωρίς να αφήνουμε κάποιο που έχουμε ήδη πατήσει (δηλαδή με τη σειρά τα κρατάμε όλα πατημένα): L1 + L2 + L3 (press left stick) + R1 + R2 + dpad_down Εάν μετά από αυτό το button combo δούμε ακριβώς κάτω από Network Settings τις επιλογές Edy Viewer, Debug Settings και Install Package Files η κονσόλα μας είναι flagged.

Εγκατάσταση Rogero 4.30 v2.03 από ΚΜΕΑW3.55 η OFW3.55 (σε OFW3.55 τα QA toggle δεν χρειαζονται ουτε λειτουργουν).

Το Rogero 4.30 v2.03 εγκαθίσταται πάνω από οποιοδήποτε 3.55 firmware (OFW, KMEAW,Rebug3.55-2) από το ΧΜΒ (τονίζω το ΧΜΒ και όχι από recovery mode)

Οταν επανεκκινησει η κονσόλα στo system info θα γράφει 4.31 (Ειναι spoofed by default σε 4.31 αλλα το system firmware ειναι 4.30). Ελέγξτε το

Το Rogero 4.30 v2.03 απο πού το κατεβάζουμε?

ε παιδια ξέρει κανείς?

ξερει κανεις?

πρεπει να καταβάσω το QA toggle πρωτα?

Δημοσ.

οι οδηγιες ειναι αναλυτικες. κατεβαζεις το QA πρωτα και το εγκαθιστας. Μετα το τρεχεις.

Εχει βγει και ροτζερο 4.30 v2.05 που εχει μεσα το install package files, οπως στο KMEAW

Εχεις και π.μ.

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ πολυ για το πμ

οκ λοιπον να τα πάρουμε απο την αρχή.

το Ps3 το είχα αγοράσει το 2010

πέρυσι είχα παεί σε ένα παιδι το ps3 να μου το κάνει downgrade για να μου βάλει custom firmware kmew 3.55(μου έκανε downgrade επειδή το είχα αναβαθμίσει καταλάθος σε νεότερο official firmware.)

Τωρα έχω ακόμα το custom firmware kmew 3.55 που μου χε περάσει το παιδί.δεν μου χε περάσει spoofers η οποιαδήποτε άλλα modfications.

επισης όταν ανοίγω την κονσολα μου εμφανίζεται το λογοτυπο του rogero(είχαμε κάνει μια μικρη αναβάθμιση στο custom firmware δε θυμάμαι ακριβως ποια)

QA toggle δε μου χε περασει επισης.

Οπότε τώρα τί θα χρειαστώ για να περάσω το τελευταίο custom firmware?και με ποια σειρά στην περίπτωση μου?

Δημοσ.

οταν κανεις downgrade μπαινει παντα Rogero 3.55. ΜΕΤΑ το downgrade που σου εκανε ειχες KMEAW;;;; Εννοω αν εχεις περασει ποτε KMEAW αφοτου εκανες το downgrade;;;

Προσεξε ειναι σημαντικο αυτο

Δεν γινεται να εχεις KMEAW 3.55 οπως λες και να σου εμφανιζει το λογοτυπο Rogero. Εχεις Rogero επανω 100%.

Πηγαινε system settings--> System info και δες τι firmware γραφει και πες μου

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια και να ρωτησεις. Πρεπει να κανεις τα εξης οπως και να εχει για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
1. Πρωτα θα κανεις dehassing με αυτον τον οδηγο
http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=5165964
Οταν τελειωσεις με αυτο θα εισαι σε OFW3.55

2. Περνας KMEAW 3.55 (το KMEAW δεν εχει καμια σχεση με rogero) απο Recovery Menu. Ελεγχεις παλι αν ειναι ενεργα τα QA toggle.(απλα ελεγχεις χωρις να τρεξεις το προγραμματακι). Να εισαι σιγουρος οτι ειναι enabled

3. Οταν εγκατασταθει το KMEAW 3.55 περνας MULTIMAN 4.16.00 base

4. Περνας Rogero 4.30 v2.05 απο το ΧΜΒ

5. Αφου εισαι πλεον σε Rogero 4.30 v2.05 αναβαθμιζεις μεσα απο τον ΜΜ στην τελευταια του εκδοση

Εχεις και π.μ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...