Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ασχολειται κανεις, αλλα τι να το κανεις οταν τα περισσοτερα παιχνιδια του πσ2 εχουν γινει ΠΣΝ η HD editions (ο θεος να τις κανει HD !!! )

Τα BR drive πανε αναλογα με τον κωδικο CECH της κονσολας

δες εδω τις συμβατοτητες

http://www.ps3devwiki.com/wiki/Bluray_Drive

και συγκρινε με τα CECH models απο εδω

http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models

Αν το 80αρι φατ ειναι CECHE γινεται, αν ειναι CECHH η μεταγενεστερο δε γινεται

το drive tou 60 ειναι single lens KES400A και το μοναδικο 80αρι που παιρνει ιδιο drive ειναι το CECHE.

Οπως και να εχει θα χρειαστει "παντρεμα" μετα η κονσολα με το drive σε 3.55cfw

Είναι CECHL04 άρα δεν γίνεται.To ps3 έχει 3.50 ofw για να πάω σε rogero v2.03 πως πάω?Βάζω την 3.55 ofw και μετά rogero v2.03? τα περνάω όλα από xmb?

Δημοσ.

Περίπου.. βάλε καλύτερα πρώτα OFW 3.55->CFW 3.55 KMEAW->Rogero 4.20 v 2.03

Στο KMEAW θα κάνεις ενεργοποίηση τα qa toggles της κονσολας σου και προαιρετικα κράτα backup της NAND Flash του PS3 σε περιτωση που μπρικάρει κάποτε. Τα περιγράφει αναλυτικά ο mtzs μερικες σελίδες πίσω.

Υ.Γ. Η KMEAW περνάει μόνο μέσω Recovery mode (3 beeps). Τα υπόλοιπα θα τα κάνεις κανονικά μεσω XMB.

Δημοσ.

παιδες χρειάζομαι βοήθεια,

είμαι έτοιμος να κάνω update αλλά το 3.55 Rogero που έχω είχε από Μόνο του Spoofer και νομίζει ότι είναι 3.76!

Τι κάνω; Πως μπορώ να το βγάλω;

Eπίσης πως απενεργοποιώ το QA Toggle;;;

Δημοσ.

Περίπου.. βάλε καλύτερα πρώτα OFW 3.55->CFW 3.55 KMEAW->Rogero 4.20 v 2.03

Στο KMEAW θα κάνεις ενεργοποίηση τα qa toggles της κονσολας σου και προαιρετικα κράτα backup της NAND Flash του PS3 σε περιτωση που μπρικάρει κάποτε. Τα περιγράφει αναλυτικά ο mtzs μερικες σελίδες πίσω.

Υ.Γ. Η KMEAW περνάει μόνο μέσω Recovery mode (3 beeps). Τα υπόλοιπα θα τα κάνεις κανονικά μεσω XMB.

Ευχαριστώ πολύ!Την Παρασκευή που θα έχω το ps3 θα το κάνω!

Δημοσ.

παιδες χρειάζομαι βοήθεια,

είμαι έτοιμος να κάνω update αλλά το 3.55 Rogero που έχω είχε από Μόνο του Spoofer και νομίζει ότι είναι 3.76!

Τι κάνω; Πως μπορώ να το βγάλω;

Eπίσης πως απενεργοποιώ το QA Toggle;;;

Εχεις εγκατηστησει QA toggle?

Η κονσολα σου ειναι downgraded?

Εχεις κανει ποτε dehas?

Σε οποιαδηποτε περιπτωση δεν χρειαζεται να απεγκαταστησεις τα QA

Δημοσ.

Παίδες χτες τελείωσα την αναβάθμιση! 250gb απο 60άρη δίσκο και το rogero v2.03, όλα πήγαν πολύ καλά!! :)

Παίζουν όλα με τις επίσημες αναβαθμίσεις τους.

Μόνο μια απλή απορία: Γιατί μου βγάζει ο Multiman οτι εχω Free Space 200gb ελεύθερα; Που πήγαν τα άλλα 50gb οέο;

Βρήκα την απάντηση τελικά:

PS3 OS always reserve 10-12% from the hard drive capacity.

20GB = 15/18GB

60GB = 47/55GB

80GB = 64/74GB (10GB reserved)

160GB = 130/149GB (19GB reserved)

200GB = 167/186GB (19GB reserved)

250GB = 205/232GB (27GB reserved)

320GB = 263/298GB (35GB reserved)

500GB = 413/465GB (52GB reserved)

Το χρησιμοποιεί η $ony για το PS3 OS για λόγους Caching και άλλους άγνωστους λόγους..:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα καλό και λειτουργικό spoofer για online gaming ξέρουμε για το cf 3.55?

Το psn ξαναήρθε για cfw 3.55? Δεν διάβασα καθόλου νέα.

Με καθε καλη διαθεση, αυτο που δε καταλαβαινω ειναι το εξης.

γιατι δεν πατε ολοι σε rogero 4.30 v2.03

Το 3.55 ολο και το αφηνουν περισσοτερο, χρειαζεται πλεον ψαξιμο αρκετο για να βρισκεις patches, αναβαθμισεις κτλπ

επισης και spoofer να βρεις (που νομιζω οτι τρεχει το SEN enabler) και παλι για παιξει online το παιχνιδι θα χρειαστει πατσαρισμενο το τελευταιο official update του παιχνιδιου για μπει ονλαιν. οποτε παλι μπελας.

ενω με rogero τα παντα ειναι πλεον ευκολα, μπαινεις πσν με μικροτερο κινδυνο μπαν, δε χρειαζεσαι fix για τα updates, ουτε για τα κανονικα backups, και γενικοτερα ειναι plug and play. Σα να εισαι σε ofw ακριβως !!

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

Παιδες κι εγω με χαλασμενο bd , αναβαθμισα κανονικα χθες apo 3.55 kmeaw σε rogero 4.30 v2.03 με τον @darklordvader77 . Τα games και τα saves δεν χαθηκαν . Εγιναν και τα updates στα παιχνιδια κανονικοτατα . 

Δημοσ.

Εχεις εγκατηστησει QA toggle?

Η κονσολα σου ειναι downgraded?

Εχεις κανει ποτε dehas?

Σε οποιαδηποτε περιπτωση δεν χρειαζεται να απεγκαταστησεις τα QA

την έχω κάνει downgrade με E3 Flasher (έχω ακόμα τα original ρομ)

δεν έχω βάλει ποτέ QA.

Dehas δεν ξέρω τι είναι...

έχει πάνω spoofer 3.76

έχω βρεί το rojero 4.30 2.03 από tortuga bay αλλά το qa toggle δεν κατεβαίνει από εκείνο το site και δεν το βρίσκω πουθενά.

πεστε καμμιά συμβουλή, τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

δεν έχω βάλει ποτέ QA.

έχει πάνω spoofer 3.76

έχω βρεί το rojero 4.30 2.03 από tortuga bay αλλά το qa toggle δεν κατεβαίνει από εκείνο το site και δεν το βρίσκω πουθενά.

Αρχικα βγαλε τον spoofer. Το qa flag.pkg υπαρχει παντου. Ψαξε λιγο καλυτερα. Μολις το βρεις απλα τρεξε το (φανταζομαι εισαι σε 3.55. Μονο σε 3.55 κανουμε qa flag). Μετα βαλε Rogero 3.55 και επειτα τον 4.30 2.03 απο τον ιδιο σε XMB.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν έχω βάλει ποτέ QA.

έχει πάνω spoofer 3.76

Κοιτα εδω τι ειναι dehasing

http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=5165964

Μετα απο το ofw3.55 περνα το Rogero 4.30 v2.03 απο το ΧΜΒ (προσεξε ΧΜΒ και οχι recovery menu). εχω οδηγο 2-3-4 σελιδες πισω (ειναι το ιδιο με το KMEAW απλα δε χρειαζεται να ξανακανεις QA enable )

Το spoofer δε βγαινει γιατι ειναι by deafult στο firmware που εβαλε εξαρχης. ειναι πατσαρισμενο spoofed σε 3.76. εκτος αν θυμασαι οτι εβαλες εσυ καποιο αλλο οποτε τοτε πρεπει να ψαξεις να βρεις ποιο ηταν και να το αφαιρεσεις

Rebug toolbox + QA flag θα βρεις σe p.m

Αρχικα βγαλε τον spoofer. Το qa flag.pkg υπαρχει παντου. Ψαξε λιγο καλυτερα. Μολις το βρεις απλα τρεξε το (φανταζομαι εισαι σε 3.55. Μονο σε 3.55 κανουμε qa flag). Μετα βαλε Rogero 3.55 και επειτα τον 4.30 2.03 απο τον ιδιο σε XMB.

Αν ξαναβαλει rogero3.55 ειναι patched -> δε θα γινει dehased η κονσολα .

Πρεπει να βαλει unpatched firmware (OFW3.55) για να γινει dehased

μετα κανει οτι θελει

Επεξ/σία από mtzs
  • Like 1
Δημοσ.

Κοιτα εδω τι ειναι dehasing

http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=5165964

Μετα απο το ofw3.55 περνα το Rogero 4.30 v2.03 απο το ΧΜΒ (προσεξε ΧΜΒ και οχι recovery menu). εχω οδηγο 2-3-4 σελιδες πισω (ειναι το ιδιο με το KMEAW απλα δε χρειαζεται να ξανακανεις QA enable )

Το spoofer δε βγαινει γιατι ειναι by deafult στο firmware που εβαλε εξαρχης. ειναι πατσαρισμενο spoofed σε 3.76. εκτος αν θυμασαι οτι εβαλες εσυ καποιο αλλο οποτε τοτε πρεπει να ψαξεις να βρεις ποιο ηταν.

QA toolbox + QA flag θα βρεις στο rebug.me

Αν ξαναβαλει rogero3.55 ειναι patched -> δε θα γινει dehased η κονσολα .

Πρεπει να βαλει unpatched firmware (OFW3.55) για να γινει dehased

μετα κανει οτι θελει

Υπεθεσα οτι ειναι σε 3.55 OFW. Πιστευω οτι ειναι προτιμοτερο να παει απο OFW 3.55 -> Rogero 3.55 -> Rogero 4.30 v2.03 αν και δεν εχει παρατηρηθει προβλημα αν παρακαμψει την μεσαια επιλογη. Θεωρω παντως τον παραπανω τροπο ακομη πιο σιγουρο.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα. αλλα ξερεις πολλοι βαριουνται/φοβουνται με τις συνεχομενες εναλλαγες firmware

οποτε θελουν κατι στα γρηγορα και αξιοπιστα.

εγω θα προτεινα μετα το ofw3.55 --> ΚΜΕΑW3.55 απο recovery mode --> Rogero 4.30 v2.03 απο XMB

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...