Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν λένε "πίσω σελίδες", προφανώς δεν σου προτείνουν να πας να δεις τι λέγαμε πριν 2 χρόνια. Μιλάμε για τις τελευταίες 40-50 σελίδες το πολύ, απ' το Σεπτέμβρη και μετά. Πολύ ωραίο το νήμα του mtzs πάντως, δεν το είχα υπ' όψιν.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως έχω τόσο καιρό να ασχοληθώ με το PS3 μου (αφού δεν βγαίνουν παιχνίδια της προκοπής και όλα τα multiplatform είναι απείρως καλύτερα στο PC), που δεν πολυμπαίνω στο thread. Όταν όμως έρθει η άγια ώρα να αναβαθμίσω κι εγώ το 3.55cfw μου, νήματα σαν του mtzs θα βοηθήσουν πολύ :)

Δημοσ.

http://www.ps3news.com/ps3-cfw-mfw/video-ps3-4-31-ofw-to-4-30-rogero-v2-03-cfw-with-flasher-guide/

ενδιαφέροντα νέα.. για τους κατόχους slim κονσόλων..

Nearly two months after the previous update, today I have posted a guide and video on how to downgrade a PS3 4.31 OFW console (including CECH-300x slims) to 4.30 Rogero v2.03 CFW using a PS3 Hardware Flasher with no 3.55 needed.

Very easy tutorial. Follow the steps to downgrade a PS3, but when you get to the first step of the USB downgrading part after putting your PS3 into service mode, use Rogero 4.30 CFW v2.03 on the root of the USB with the lv2diag.self to downgrade instead of the 3.55.

So again, no 3.55 ever touches the PS3 during this whole setup! Doing this will also now allow CECH-300x models original slims to be downgraded to 4.30 CFW as long as it never touches 3.55 icon10.png

The whole reason for this was to find out if the E3 fits a CECH-400xx model super slim models, but all I needed was proof that you can downgrade from 4.31 to 4.30 CFW with a flasher.

icon4.png So if any one out there has an E3 and a new super slim model please test this if it works! You can make back ups of the NOR incase it fails.

Here is proof you can but I still do not know if the CECH-400xx models are compatible since I do not have one.

Δημοσ.

Εχει μια λογικη μιας και ο Ροτζερο αναφερει τα εξης:

Patched LV1 to disable SYSTEM MANAGER INTEGRITY CHECK (to prevent Bricking on non-dehashed downgraded consoles)
* Patched LV1 Core OS Hash Check (to prevent Bricking on non-dehashed downgraded consoles)
* The CFW can be used directly for Downgrading with Hardware flashers /Flashing from FSM/Exiting from FSM, all works fine.

Δηλαδη για τις κονσολες με date code εως και 1Α που ξερουμε οτι γινονται σιγουρα downgrade δε χρειαζεται πλεον να βαζουμε Rogero 3.55 v7 αλλα μπαινουν απευθειας σε 4.30

Οποτε αν το Ε3 flasher κολαει πανω στα CECH3004 και τα βαζει σε Factory Service Mode τοτε λογικα πρεπει μετα να μπορει να περασει το Rogero 4.30v2.03.

Μενει να το δουμε στη πραξη !!!

Καποιο νεο για εμας με χαλασμενο blu ray drive ?

Βαζεις οπως εισαι απο ΚΜΕΑW το Rogero 4.30 v2.03

Ο ροτζερο γραφει:

The CFW have both noBD/noBT patches to allow installation on consoles with broken BluRay Drive or Bluetooth board.

Ακολουθα τον οδηγο που ειναι 3-4-5 σελιδες πισω

• Like 1
Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει στο ΜΜ στο xmb όταν θέλω να κάνω από install packages εγκατάσταση κάποιο από τα αρχεία που φόρτωσα, μου τα εμφανίζει διπλά, κανένας άλλος το έχει πάθει ποτέ αυτό?

Υποψιάζομαι ότι μάλλον δεν έχω εγκαταστήσει σωστά το multiman δηλαδή το ένα update version να έπεσε πάνω στο προηγούμενο update ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Η εγκατάσταση γίνεται κανονικά για οτιδήποτε του περνάω, απλά μου τι σπάει που όλα τα βγάζει από δύο φορές, σαν φωτοτυπία, γιατί?

Δημοσ.

Αν μάλιστα έχεις συνδεμένο στικ, σου τα βγάζει τριπλά.

Ενώ το αρχείο αποθηκεύεται και στο στικ.

Εμφανίζονται, δε, και όλα τα άλλα αρχεία εγκατάστασης που έχουν αποθηκευτεί στο στικ στο παρελθόν.

Αυτό με κάνει να υποθέτω πως εμφανίζει τις διαφορετικές θέσεις που αποθηκεύεται το αρχείο. Και αυτές είναι μάλλον δύο στο σύστημα...

Δημοσ.

Γι αυτο και εγω εχω βαλει Stealthman και εχω ξεγνοιασει

Θα συνεχιζω να το φωναζω. Καθαριστε το ΧΜΒ οσοι ειστε σε Rogero v2.03 και βαλτε StealthMan αυτον που φορτωνει απο το app_home

Δημοσ.

The CFW have both noBD/noBT patches to allow installation on consoles with broken BluRay Drive or Bluetooth board.

Αυτο πρακτικα τι ακριβως σημαινει? Δεν εχω χαλασμενο drive, αλλα αμα μπορω να παιζω παιχνιδια χωρις δισκακι ωστε να το διατηρησηω περισσοτερο, τοτε με ενδιαφερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι το rogero εγκαθισταται στις κονσολες που εχουν χαλασμενο BR Drive

ουτως η αλλως μπορεις να παιξεις το παιχνιδι χωρις δισκακι μεσα εαν αυτο το παιχνιδι το υποστηριζει. Ισχυει και για το KMEAW αυτο

Απλα τρεχεις το παιχνιδι απο το app_home. Το 85-90% των backup τρεχουν ετσι. Αν το τρεξεις ετσι και δεις μαυρη οθονη η δε φορτωνει τοτε σημαινει πως θελει δισκακι μεσα οποτε το τρεχεις απο το εικονιδιο του BDROM 

O ROGERO επιβεβαιωσε πως οι CECH3004 γινονται downgrade/upgrade σε cfw4.30 v2.03 με Ε3 flasher

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

οτι το rogero εγκαθισταται στις κονσολες που εχουν χαλασμενο BR Drive

ουτως η αλλως μπορεις να παιξεις το παιχνιδι χωρις δισκακι μεσα εαν αυτο το παιχνιδι το υποστηριζει. Ισχυει και για το KMEAW αυτο

Απλα τρεχεις το παιχνιδι απο το app_home. Το 85-90% των backup τρεχουν ετσι. Αν το τρεξεις ετσι και δεις μαυρη οθονη η δε φορτωνει τοτε σημαινει πως θελει δισκακι μεσα οποτε το τρεχεις απο το εικονιδιο του BDROM 

O ROGERO επιβεβαιωσε πως οι CECH3004 γινονται downgrade/upgrade σε cfw4.30 v2.03 με Ε3 flasher

Πριν το εγκαταστησω να κανω back up τα games που εχω απο kmeaw? η δεν κανει φορματ το δισκο ?

Δημοσ.

Η αλλαγη-αναβαθμιση firmware δεν χαλαει τα δεδομενα δισκου. Δεν κανει φορματ !!!

Ακολουθησε μονο τον οδηγο που εχω πιο πισω 3-4 σελιδες και φροντισε να κανεις οτι γραφω εκει

ορισμενα παιχνιδια ισως να μη σου τρεχουν. σε αυτη τη περιπτωση φροντισε να βαλεις τα official updates τους.

Επισης μη ξεχασεις να βαλεις ΜΜ 4.16.00 πριν αναβαθμισεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...