Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1)Με οποιοδήποτε md5 checker (google) πχ Link.png Site: http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/MD5-Check.shtml">αυτό

2) Το spoofer είναι μία εφαρμογή που εγκαθιστούσες ήτε για να μην σου πετάνε μηνύματα τα παιχνίδια που ήθελαν πάνω από 3.55 και κάνεις καταλάθος update ή για να συνδεθείς στο psn όταν κυκλοφόρησαν firmware άνω του 3.55. Επίσης αν χρησιμοποιούσες κάποιο firmware  πέρα του kmeaw πχ true blue, ps3ita είχαν ενσωματωμένο spoofer. Αν πας στο system settings - system information και σου γράφει στο system software - version 3.55 είσαι λογικά εντάξει. Απλά διπλοτσέκαρε μην έχεις εγκατεστημένο κάτι που να λέει spoofer ή SEN/PSN enabler

3) Στις τελευταίες εκδόσεις του rogero έχει αφαιρεθεί η επιλογή install package files για να μοιάζει όσο το δυνατότερο με το ofw . Βεβαίως η τελευταία έκδοση έχει ένα τρικ που αν δεν έχεις φορτώσει παιχνίδι μέσα από multiman το app/home αλλάζει σε install pkg, και επίσης έχει βγει και μία εφαρμογή για αυτό   ,αλλά για να μην έχεις γενικώς πρόβλημα , καλά θα κάνεις να το εγκαταστήσεις τελευταία έκδοση όσο είσαι στο 3.55

Επίσης θα σε συμβούλευα να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση full του multiman (4.14 ή 4.16 δεν θυμάμαι) που έχει και τις τελευταίες εκδόσεις των άλλων προγραμμάτων , γιατί το last game που είχε παλιότερα δεν λειτουργεί στο 4.21-4.30. Το πακέτο έχει μέσα 2 εκδόσεις απόλα  - cex και dex . Εσύ θα περάσεις την πρώτη δλδ cex

Είσαι άπαιχτος φίλε! Να 'σαι καλά.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ δεν ήξερα για το βήμα με τα QA toggle και δεν το εκανα

μόλις πέρασα τον Rogero 4.30 v2.03 από ΚΜΕΑW3.55

η κονσόλα μου γράφει 4.31

τι χάνω ?

τι μπορώ να κάνω τώρα ?

Δημοσ.

Σοβαρό Ερώτημα:

Από 3.55 σε 4.30

1) Τα patched 3.55 παχνίδια τα χάνουμε; Πρέπει να τα ξαναβρούμε;

2)Τα εγκατεστημένα patched games τα χάνουμε;

3) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Τα Saves στα Games μας τα χάνουμε;;;

Επιπλέον, που θα βρούμε το σωστό αρχείο CFW 4.30 υπάρχει αξιόπιστο link;;;;

Δημοσ.

Χρόνια πολλά.

1) Το πιο πιθανό, να χρειάζονται τα αρχικά (μη αλλαγμένα) eboots. Αν εννοείς αυτό γράφοντας patched. Για εμένα, που πήγα στο rebug 4.21, δε χρειάστηκε σε κάποιο παιχνίδι από αυτά που έπαιξα. Αλλά φαντάζομαι πως δε θα θες να πας στο 4.21, αφού υπάρχει η 4.30...
Αν μιλάς για παιχνίδια κατεβασμένα (και αλλαγμένα) από το PSN, θα σου απαντήσει άλλος, αλλά μάλλον χρειάζονται resign, όπως και όσα homebrews δεν έχουν ενημερωθεί από την κυκλοφορία των τελευταίων firmware.
2, 3) Τα αρχεία των παιχνιδιών (update δεδομένα και saves) δεν σβήνονται με την αλλαγή του firmware.

Δημοσ.

ερωτηση

βγαινουν ακομα 3.55 eboots ή θα πρεπει να παω σε 4.30?

thanks

Νομίζω βγαίνουν ακόμα. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να μένεις σε 3.55. Προχώρα σε αναβάθμιση.

Δημοσ.

okay. i see your point, but

ξερεις τι μουλτιμαν ειχα μεχρι πριν απο 2 ωρες...?

2.00ΧΧ

XD

επισης

μπορω να βρω τα original eboot καπου, χωρις να ξανακατεβασω τα λιγοτερα απο 10 παιχνιδια που εχω στον δισκο...?

Δημοσ.

παιδια εγω που ειμαι σε 4.31 ofw τι μπορω να κανω?

δεν μπορω να κανω τη διαδικασια με psp και ps3 jig? το ps3 μου ηταν καποτε σε 3.55 cfw αλλα το βλαμμενο ο ανηψιος μου το αναβαθμισε για να παιξει καποιο καινουριο παιχνιδι χωρις να με ρωτησει. μετα απο διαβασμα που εριξα εκτος απο τον E3 flasher βρηκα οτι γινεται και με psp αρκει αυτο να ειναι σε καποιο cfw οπως στο 5.50 GEN D που ειναι το δικο μου. Γινεται? γιατι ειδα επισης οτι δεν μπορεις να βγεις μετα απο σερβις mod. Aν γινεται υπαρχει καποιος χριστιανος να μου δωσει καποιο λινκ με tutorial γιατι εχω να ασχοληθω  καιρο με το σπορ? 

Δημοσ.

δεν μπορω να κανω τη διαδικασια με psp και ps3 jig? το ps3 μου ηταν καποτε σε 3.55 cfw αλλα το βλαμμενο ο ανηψιος μου το αναβαθμισε για να παιξει καποιο καινουριο παιχνιδι χωρις να με ρωτησει. μετα απο διαβασμα που εριξα εκτος απο τον E3 flasher βρηκα οτι γινεται και με psp αρκει αυτο να ειναι σε καποιο cfw οπως στο 5.50 GEN D που ειναι το δικο μου. Γινεται? γιατι ειδα επισης οτι δεν μπορεις να βγεις μετα απο σερβις mod. Aν γινεται υπαρχει καποιος χριστιανος να μου δωσει καποιο λινκ με tutorial γιατι εχω να ασχοληθω  καιρο με το σπορ? 

Ξεχνα το ps3jig. Δουλευει μεχρι και την 3.55

Μονο Ε3-flasher

Στο λεω εγγυημενα

Το ps3jig οπως και τα παλια jailbreak dongles αυτο που κανουν ειναι να βαλουν την κονσολα σε factory service mode για να κανεις το downgrade

Απο 3.56 και μετα δε γινεται αυτο με dongles η ps3jig και η κονσολα μπαινει σε FSM μονο με Ε3-flasher η ProGskeet

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...