Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν γινονται ολες οι κονσολες jb

και συ διαβασε αυτο

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/

Χωρις παρεξηγηση αλλα απορω.

Εχω ανοιξει ολοκληρο thread που εξηγω τα παντα αναλυτικα για να μη λεμε τα ιδια συνεχως

2 μηνυματα ακριβως παραπανω ρωταει ενας για το ιδιο θεμα και τον παραπεμπω εκει

Ενα κλικ ρε παιδια βαριεστε να κανετε; ενα κλικ υποθεση ειναι και λιγο διαβασμα. ποσο πιο απλο να το κανουμε πια;

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οτι θες με π.μ.

αλλα να εχεις διαβασει τα βασικα

Υποψιν πως δεν εβαλα το κειμενο για να "ψωνιζω" πελατες.

Δεν κανω ουτε jb ουτε downgrade

Δημοσ.

χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου αλλα καποιοι ρωτανε γιατι πιστευουν οτι εχει βγει κατι για νεοτερες εκδοσεις firmware. αν googλαρεις λιγο βλεπεις να λενε για hack μεχρι και την τελευταια εκδοση, ασχετα αν ειναι spam αλλα μπερδευεσε και δεν ξερεις τι να πιστευψεις στο κατω κατω. λοιπον κατι νεοτερο απο 3.55 και μετα δεν υπαρχει. μονο hardware επεμβασεις και ξανα 3.55.

ελπιζουμε να το παλεψουν και να εμφανιστει κατι αργοτερα γιατι η κονσολα σαν μηχανημα εχει απειρες δυνατοτητες..

Δημοσ.

Με κάθε καλή διάθεση για συζητηση, το 95% των ερωτήσεων αυτών που γίνονται, θα έχουν απαντηθεί στις τελευταίες 4-5 σελίδες του άρθρου 1000%. Οπότε αν κάποιος έκανε τον κόπο να διαβάσει αυτές τις σελίδες πριν ρωτήσει, δεν θα βλέπαμε μεσα σε 10 ποστς, 3 ίδιες ερωτήσεις. Ειδικά στο θέμα του downgrade και σπάσιμο ofw.

Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω πάντα. Όταν ψάχνω για ένα θέμα και είναι πολλές σελίδες, διαβάζω τις πρώτες 1-2 σελίδες και μετά ξεκινάω και διαβάζω ανάποδα απο την τελευταία σελίδα μεχρι μπορεί και 9-10 σελίδες πριν. Αν δω ότι δεν κάλυψα τις απορίες μου, τότε ρωτάω ή κάνω κάποια ερώτηση για διευκρίνιση.

Δημοσ.

θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις

1) έχω ένα ps3 fat 40gb με αρχικό fw κάτω από 3,55 και κωδικό CECHG04 & date code 7c. υπάρχει περίπτωση να μπορώ να του κάνω downgrade? επειδή έχω διαβάσει μερικά πράγματα, και ξέρω ότι κανονικά γίνεται μόνο με κολλήσεις. μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

2) έχω ένα ps3 fat 80gb με cfw kmeaw. υπάρχει κανένα πρόβλημα που χρησιμοποιώ αυτόν το εξωτερικό δίσκο? παλιά χρησιμοποιούσα αυτόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα. το λέω γιατί φοβάμαι το overheating

Δημοσ.

1.Θεωρητικά μπορείς να του κάνεις downgrade. Πρακτικά επειδή έχουν δύσκολες κολλήσεις και μεγάλη πιθανότητα για brick,δύσκολα να βρεις κάποιον να σου κάνει την δουλειά. Ας απαντήσει και κανεις άλλος ποιο ειδήμων στο συγκεκριμένο θέμα.

2. όποιον εξωτερικό δίσκο και αν χρησιμοποιείς το ίδιο είναι για το ps3. Δεν θα πάθει τπτ. το μόνο που ίσως έχεις θέμα είναι αν δεν έχει καλή παροχή ρεύματος ο δίσκος, να σου "κολλάει" ο σκληρός. Πχ κάποιοι αν θυμάμαι καλά έμπαιναν σε αδράνεια μετά από κάποια ώρα και έτσι δεν βολεύουν να τους χρησιμοποιήσεις για το ps3.

Δημοσ.

έχω ένα ps3 fat 80gb με cfw kmeaw. υπάρχει κανένα πρόβλημα που χρησιμοποιώ αυτόν το εξωτερικό δίσκο? παλιά χρησιμοποιούσα αυτόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα. το λέω γιατί φοβάμαι το overheating

Για το 1 τα ειπε ο φιλος kallair

Για το 2 να βαλεις εξωτερικη παροχη ρευματος οπως στον αλλο που ειχες, οχι για overheating αλλα για τον ιδιο τον σκληρο, Τυγχανει μερικες φορες οι 'αυτονομοι' 2.5" εξωτερικοι να βαρανε bad sectors αν δεν εχουν καλη τροφοδοσια ρευματος. Συμβαινει περισσοτερο σε αυτους με πολλα GB

Δημοσ.

1.Θεωρητικά μπορείς να του κάνεις downgrade. Πρακτικά επειδή έχουν δύσκολες κολλήσεις και μεγάλη πιθανότητα για brick,δύσκολα να βρεις κάποιον να σου κάνει την δουλειά. Ας απαντήσει και κανεις άλλος ποιο ειδήμων στο συγκεκριμένο θέμα.

2. όποιον εξωτερικό δίσκο και αν χρησιμοποιείς το ίδιο είναι για το ps3. Δεν θα πάθει τπτ. το μόνο που ίσως έχεις θέμα είναι αν δεν έχει καλή παροχή ρεύματος ο δίσκος, να σου "κολλάει" ο σκληρός. Πχ κάποιοι αν θυμάμαι καλά έμπαιναν σε αδράνεια μετά από κάποια ώρα και έτσι δεν βολεύουν να τους χρησιμοποιήσεις για το ps3.

To μοναδικο προβλημα που ισως αντιμετωπισεις ειναι το θεμα της αδρανειας οπως πολυ σωστα αναφερει ο kallair πιο πανω. Αρκετοι εξωτερικοι μπαινουν σε καθεστως αδρανειας αναλογα με την ρυθμιση του κατασκευαστη τους. Αυτο μπορει να συμβει μετα απο 1 λεπτο, απο 10, απο 30 κ.ο.κ. Οταν λοιπον αποκτησεις καποιον εξωτερικο σκληρο, συνηθως μεσα σε αυτον υπαρχουν τα εργαλεια του κατασκευαστη π.χ. στους seagate υπαρχει το seagate dashboard. Εκει φροντισε να βαλεις την ρυθμιση αδρανειας στην επιλογη ΠΟΤΕ. Οποιαδηποτε αλλη ρυθμιση αδρανειας εχει διαπιστωθει οτι μειωνει την διαρκεια ζωης του σκληρου διοτι υπαρχει φθορα με το συνεχες κλεισιμο και επανεκιννηση του.

Δημοσ.

παιδια εχει ξανα αναφερθει αλλα το επεναλαμβανω ξανα, ξερει κανει τιποτα για το παρακατω;

http://www.3k3y.com/features/

ειχαν πει για 12/12/12 οτι θα βγει ή μουφα;

οντως θα τρεχει σε ολα τα firmware; αν ειναι ετσι οπως τα λενε θα ξεπουλησει η κονσολα ε;

Δημοσ.

Ειναι μονο για jailbroken / downgradable κονσολες

*Requires compatible console

** Currently firmware 3.55 is required for exctracting the drive key. Once the key has been extracted the PS3 can be updated to any official or custom firmware. We are working on hardware methods for extracting keys from PS3's already on 4.x firmware.

που σημαινει οτι πρεπει να εισαι σε cfw για να τραβηξεις το κλειδι του BDROM Drive προφανως μεσω ειδικου hardware/software και μετα να αναβαθμισεις σε οτι θες.

Αυτο που κανει ειναι οτι ειναι BD emulator ωστε να τρεχεις backup (δε ξερω σε τι μορφη αν ειναι iso η game folders οπως κανει το cfw)

οπως και να εχει θελεις 3.55 για παρεις το BD key και μετα να το περασεις/πατσαρεις στο 3key3y. Εκει βασιζεται η ολη λειτουργια του

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουργιος εδω οποτε για οπιοδηποτε λαθος η αν αναφερομαι σε λαθος θεμα ζηταω συγγνωμη!!!Ενδιαφερομαι για Downgrade και Jailbreak αλλα ειναι 4.31 ofw η κονσολα CECHL04 8D και αυτο που εχω κανει εγω ειναι να βαλω ενα μεγαλυτερο HDD 320gb!!Απο αθηνα ειμαι (Περιστερι)Απο οτι διαβασα παιζει 30-40 ευρω!!Οποιος γνωριζει απο αυτο και αναλμβανει να το κανει παρακαλω απαντηση πμ γιατι ενδιαφερομαι αμεσα!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Ειτε με ftp και πέρασμα στον εσωτερικό δίσκο στον φακελο hdd_0/GAMES/, είτε εξωτερικός σκληρός δίσκος σε FAT32 και μέσα σε φάκελο GAMES. Το όνομα των φακέλων των παιχνιδιών είναι στην μορφή BLES12345 όπου το BLUS/BLES αντιπροσωπεύει αν ειναι ευρωπαικό ή αμερικάνικο το region, και το 5ψήφιο είναι το ID του παιχνιδιού. πχ το ευρωπαικό tekken tag tournament 2 έχει όνομα BLES01702. οπότε αν το περάσεις στον εσωτερικό δίσκο θα είναι στο φάκελο hdd0/GAMES/BLES01702 ενώ αν το βάλεις σε ένα εξωτερικό δίσκο θα είναι x:\GAMES\BLES01702.

Μετά μέσα απ τα settings του multiman θα μπορείς να αντιγράψεις παιχνίδια απ τον εσωτερικό δίσκο στον external και αντίστροφα. υπόψιν ότι στον external δεν μπορείς να βάλεις παιχνίδια που έχουν μέσα τους κάποιο αρχείο μεγαλύτερο από 4gb εξαιτίας του fat32.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...