Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μένα όταν το έτρεχα μέσα από multiman, τρέχει κανονικά. ο προβληματισμός μου είναι άλλος. ενώ το είχα εγκατεστημένο το showtime και έπαιζε κανονικά από xmb, πλέον όποια έκδοση και αν κάνω install και να την τρεξω από xmb δεν φορτώνει καν. Πετάει error. Άλλαξε κάτι στην rogero 4.30 v2.03 και δεν δουλεύει πλέον;

Σβησε οτι εκδοσεις εχεις στο ΧΜΒ εντελως. Περνα αυτη που γραφω παραπανω με clean install pkg απ την αρχη

Εμενα σε rogero 2.03 μου παιζει μια χαρα. Απο ΧΜΒ την ετρεξα.

Μεσα απο ΜΜ δε μου τη φορτωνει γιατι εχω την stealth εκδοση

Ακόμα δεν εσπασε αυτή η ψησταριά ρε παιδιά? Έλεος.... την 360 την ξεκατηνιάσανε και επιτέλους έχουμε δει το φως το αληθινό ένα χρόνο τώρα...

Καλωστονα κι ας αργησε !!!!

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την τελευταία έτρεχα που κατέβαζα απο το official site του. αλλά και την 4.00 που δοκίμασα, τα ίδια μου έκανε. σε clean install παντα! Αnyway απ ότι είδα μάλλον θέλει resign το pkg. Θα το κοιτάξω όταν αποφασίσω να φτιάξω και το usb.cfg για να αναγνωρίζει τον ntfs σκληρό μου.

Δημοσ.

παιδια εχουμε κανα νεοτερο το πως παιζουμε παιχνιδια απο εξωτερικο σκληρο δισκο (αν γινεται φυσικα) αν εχουμε 3.56 ofw και πανω;

στον εσωτερικο HDD πως μπορω να περασω games και να τα τρεχω μονο απο εκει;

Δημοσ.

παιδια εχουμε κανα νεοτερο το πως παιζουμε παιχνιδια απο εξωτερικο σκληρο δισκο (αν γινεται φυσικα) αν εχουμε 3.56 ofw και πανω;

στον εσωτερικο HDD πως μπορω να περασω games και να τα τρεχω μονο απο εκει;

δεν μπορείς ακόμα. ότι ύσχυε παλιά για το downgrade, ισχυει και τώρα.

Δημοσ.

οταν θα θελουν να πουλησουν και τις τελευταιες κονσολες τοτε θα βγει κατι του στιλ HDLoader που ειχε το ps2 και θα παιζουμε ολοι τα παιχνιδακια μας απο κει. το θεμα ομως ειναι γιατι παγωσε το jailbreak για τα επομενα firmware απο την 3.56 και μετα.

Δημοσ.

οταν θα θελουν να πουλησουν και τις τελευταιες κονσολες τοτε θα βγει κατι του στιλ HDLoader που ειχε το ps2 και θα παιζουμε ολοι τα παιχνιδακια μας απο κει. το θεμα ομως ειναι γιατι παγωσε το jailbreak για τα επομενα firmware απο την 3.56 και μετα.

Μα ο Multiman, και οι λοιποι backup manager ειναι ακριβως κατι τυπου HDLoader, απλως δεν υποστηριζονται σε 3.56 και ανω εκδοσεις. Το οτι ισως σπασουν και αυτες στο πολυ μετεπειτα και παιζει κατι και απο κει χωρις downgrade, μενει να το δουμε...

Στο ΧΜΒ εβγαλα- εσβησα οτι emulators ειχα και διαφορα αλλα Homebrew (rebug toolbox, BDreset, κλπ, Ftp Clients, καθως και την κλασσικη έκδοση του ΜΜ - την απεγκατεστησα αφου εγκατεστησα αυτη που φορτωνει απο το app_home)

Τι εννοεις? Μπορεις να εχεις multiman και stealth multiman ξεχωριστα, εκαταστημενα ταυτοχρονα σε ενα μηχανημα? Αν παιζει ετσι τοτε αυτο ειναι καλο. Γιατι μπορεις να φορτωνεις Multiman καθε φορα που θες να παιξεις παιχνιδι και να τον σβησεις και να πας stealth multiman μονο οταν θες online. Εκτος και αν προτεραιοτητα για καποιον ειναι το Online, οποτε μονιμως φορτωνει απο stealth.

To installpkg.PKG επαναφερει το παλιο μενου Install package files, η απλα ενεργοποιει τον stealth με τα κουμπια x+select που αναφερεις?

Εχω αφησει μονο ορισμενα PSN games

Οποτε αν εξαιρεσουμε το app_home κατα τ αλλα φαινεται σαν ΧΜΒ ενος ofw4.30

Λογικα ασφαλες θα ειναι, αφου ουτως η αλλως στο xmb εμφανιζεται οτι κατεβαινει απο PSN σωστα? Δεν νομιζω αυτο να σηκωνει καποιο flag απο την Sony.

Δημοσ.

.......................Εκτος και αν προτεραιοτητα για καποιον ειναι το Online, οποτε μονιμως φορτωνει απο stealth.

ακριβως οπως το ειπες..........μονιμως φορτωνει απο stealth και σβηνει τον κλασσικο ΜΜ απο το ΧΜΒ

To installpkg.PKG επαναφερει το παλιο μενου Install package files, η απλα ενεργοποιει τον stealth με τα κουμπια x+select που αναφερεις?

Install.pkg δεν χρειαζεσαι σε καμια περιπτωση στο rogero v2.03. Αν θες να φορτωσεις pgk το κανεις απο το app_home πατωντας το Χ οταν πας τον κερσορα πανω απο αυτο χωρις να εχεις φορτωσει backup απο τον ΜΜ η μεσα απο τον ΜΜ σε ΧΜΒ mode στη στηλη τερμα αριστερα

Τo install.pkg ειναι homebrew. και βγαζει εικονιδιο στο ΧΜΒ. Δεν ινσταλλαρει βεβαια απευθειας οπως το κλασσικο IPF αλλα αφου το διαβασει κανει restart τη κονσολα και μετα το ινσταλλαρει

Το X+Select πανω στο app_home εννοω το εξης.

Πατωντας Χ πανω στο app_home σε βγαζει στο IPF του rogero. Εκει περα σε αυτο το μενου αφου εχεις εγκαταστησει Stelth MM (SMM) κατω δεξια σου βγαζει μια επιλογη select MM(stealth)

00374595431128039877.jpg

Αυτο εννοω με Χ+select

Λογικα ασφαλες θα ειναι, αφου ουτως η αλλως στο xmb εμφανιζεται οτι κατεβαινει απο PSN σωστα? Δεν νομιζω αυτο να σηκωνει καποιο flag απο την Sony.

Και γω αυτης της αποψης ειμαι γι αυτο πλεον εχω ετσι το ΧΜΒ

Τελος βγηκε showtime test version (δοκιμαστικη μορφη) 4.1.273

Δημοσ.

Επισης κατι αλλο που σκεφτηκα, ειναι πως απο την στιγμη που η Sony εχει direct access στο filesystem, πως λογικα θα μπορει να δει τους οποιους δημιουργημενους φακελους (GAMES/GAMEZ) και να υποψιαστει κατι απο κει ισως. Οποτε ισως το πιο ασφαλες να ηταν τα παιχνιδια να αποθηκευονται ολα σε USB. Μια υποθεση κανω τωρα.

Τελος βγηκε showtime test version (δοκιμαστικη μορφη) 4.1.273

Ναι, Το ειδα και γω το πρωι, αλλα λεω να μεινω στην 264, γιατι ακομα δεν μου χει παρουσιασει προβλημα αυτη. Η 224 ειχε το προβλημα.

Δημοσ.

ρε παιδες ερωτηση:

οποτε ξεκιναω τον μουλτιμαν, μου πεταει ενα μυνημα για bd mirror something...

τι κανω, και που το βρισκω?

Thanks

Δημοσ.

παιδια καλησπερα!!!!ειμαι στην official firmware 4.11!!!!!υπαρχει κατι για jailbreak???ευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσ.

παιδια καλησπερα!!!!ειμαι στην official firmware 4.11!!!!!υπαρχει κατι για jailbreak???ευχαριστω εκ των προτέρων

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα.εχω πσ 3 version 3.72.μπορω να το κανω hack?η διαδικασια ειναι ιδια με το πσπ??υπαρχει περιπτωση να χασω την κονσολα???

Δημοσ.
καλησπερα και απο εμενα.εχω πσ 3 version 3.72.μπορω να το κανω hack?η διαδικασια ειναι ιδια με το πσπ??υπαρχει περιπτωση να χασω την κονσολα???

Να χάσεις την κονσόλα υπάρχει περίπτωσή Μονό αν σου πέσει από την τσέπη και δε το καταλάβεις :P Για όλα τα άλλα διάβασε το thread στο λινκ στο παραπάνω μυνημα...

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Δημοσ.

παιδια καλησπερα σας, λοιπον εχω το ps3, που μπορω να δω ποια version εχω;;λοιπον αν κανω jailbrake, μετα και κατεβασω ενα παιχνιδι τι ακριβως κανω για να το παιξω στο ps3;;μπορειτε να μου πειτε ακριβως τα βηματα;;;και αν γινεται να μου στειλετε ολων των version τα links για jailbrake...τα χρειαζομαι επειγοντως...ευχαριστω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...