Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο το pspgr.net

Οι διαρροές μέσα από τη Sony συνεχίζονται, αυτή τη φορά διέρρευσαν 2 νέες εφαρμογές οι οποίες θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η μια εφαρμογή ονομάζεται "Blu-Ray Disk generator" και χρησιμοποιείται για να δημιουργεί ISO παιχνιδιών και ταινιών, όπως το γνωστό UMDgen και το PS2 cd/dvd generator.

και απο το ps3news.com

PS3 PKG Fast Unpacker Homebrew Application Arrives

Today jeffma posted a PS3 PKG Fast Unpacker homebrew application on A9VG.com (linked above) for those seeking to unpack PlayStation 3 PKG files really fast.

Download: PS3 PKG Fast Unpacker Homebrew Application

It is similar to the recently released PS3 PKGView and UnPKG file extractors / unpackers, and to use it simply click the big button and select your PKG file.

To quote, roughly translated: "There is a similar procedure before the call PkgView.exe But the program can not bulk unpacked, unpack and often wrong.

The device can be quickly unpacked all the files once unpacked. Self-made program can only unpack and debug pkg. Can not unpack the pkg downloaded from the official PSN."

Δημοσ.

Ρε παιδια το digimartz.net μου εχει στειλει εδω και 2 μερες tracking number αλλα στο site που δινει για τσεκαρισμα δεν εμφανιζεται τιποτα..Ακυρο μολις μιλησα μεσο msn και μου ειπαν οτι χρειαζεται 2-3 μερες για να φανει στο συστημα.

Δημοσ.
γιατι οχι? γιατι να παιζω mame στο pc στο δωματιο μου στην 21'' ενω μπορω να παιζω αραχτος και ξαπλωμενος στο σαλονι στην 42''??? και αυτο δεν ισχυει μονο για το mame αλλα και για το internet αλλα ποσο μαλλον για το media υλικο.

Ισως γιατι ειναι μια εφαρμογη που αναπτυσεται εδω και 13 χρονια και ακομα δεν ειναι και πολυ σταθερη

Και φαντασου οτι αναπτυσεται σε πλατφορμα αρχιτεκτονικης δεκαετιων

Ποσα χρονια πιστευεις οτι θα περιμενεις (και εφ' όσον καποιος κατσει να ασχοληθει) ωστε να παιζεις στο σαλονι σου mame με το Ps3 ;

συμφωνω αλλα το mame το ανεφερα ως παραδειγμα. και αν ξαναδιαβασεις το post μου ειχα αναφερει κ αλλα παραδειγματα απο τα οποια το πιο σημαντικα το media player. εμενα λοιπον που το pc μου δεν μπορει να συνδεθει με το ps3 πως θα δω mkv στην 42'' μαζι με την παρεα? ή μηπως να παω στο pc στην 21'' και να κατσω εγω στην καρεκλα του γραφειου μου ενω η παρεα μου θα ειναι ορθιοι??? αφου απο θεμα hardware το ps3 μπορει να παιξει mkv γιατι η Sony δεν το υποστηριζει???

τον tracking no. τον τσεκάρεις εδώ:

http://www.hongkongpost.com/eng/tracking/index.htm

αφου βαλω τον κωδικο που μου ζηταει μου εμφανιζει το παρακατω:

To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A

Or please provide the item number, enquiry reference number (if available), details of sender, addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office at (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.

Δημοσ.

αφου βαλω τον κωδικο που μου ζηταει μου εμφανιζει το παρακατω:

To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A

Or please provide the item number, enquiry reference number (if available), details of sender, addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office at (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.

ο tracking no. είναι της μορφής RBχχχχχχχχχHK..

τον βλέπεις πηγαίνοντας εδώ http://www.digimartz.net/tracking.html και βάζοντας τον 5ψήφιο αριθμό της παραγγελίας σου

Δημοσ.
εμενα θα μου απαντησει κανεις για το ποιο stickaki να παρω?:fear:

ψαξου λιγάκι μόνος σου, τα λευτα σου θα δώσεις ! .. άλλωστε στο finale όλα την ίδια δουλειά κάνουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...