Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω εχω το πρωτο rogero 4.30 ομως σε downgraded κονσολα.Πως θα το περασω?

Απο πανω του απο ΧΜΒ οπως ειναι

Χωρις να μπεις σε recovery menu

Επισης να ξερετε το install package files ειναι μεσα στο app_home χωρις να εχουμε φορτωσει πρωτα κατι απο τον ΜΜ

Δημοσ.

matzos για να μην κανω λαθος.Κατεβαζω το ROGERO V2 2.03 το μετονομαζω σε PS3UPDAT.PUP το βαζω USB/PS3/UPDATE στην δεξια θυρα.Μετα απο XMB παω στο update και το τρεχω.Σωστα τα λεω?

Δημοσ.

Καλο ειναι μετα το Rebug3.55.3 να κανεις dehassing=να περασεις ofw3.55 με QA toggle ενεργα (τα qa μπορεις να τα ενεργοποιεις και απο το rebug toolbox μιας και το εχεις ηδη μεσα για να μη χρειαζεται να κανεις το button combo καθε φορα - απλα τα βαζεις στο on οταν εισαι σε rebug.3.55.5)

Επισης οταν εισαι σε Rebug ακομη να εγκαταστησεις ΜΜ4.13.00 η 4.14.00 (ntfs support) γιατι εχουν μεσα το install package files το οποιο εξαφανιζεται στο Rogero4.30v2.0. Αν δεν βαλεις απο πριν ΜΜ 4.13 δεν θα μπορεις να εγκαθιστας pkg. (θελει αλλο κολπο και θα με αναγκασεις να σου πω σε π.μ. πως γινεται :devil: )

Σε ofw3.55 αλλαξε τον δισκο καλυτερα

Αν θες να πας σε rogero 4.30v2.0 το περνας απο recovery mode πανω απο το ofw3.55

NTFS support σημαινει πως απλα διαβαζει δισκους χωρις να δημιουργεις το αρχειακι usb.cfg οπως λεει στο description, ή πως μπορεις πλεον και να τρεχεις παιχνιδια και ταινιες κατευθειαν απο ntfs δισκο??

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά είμαι με cfw 3,55 kneaw fat ps3.

λέω και εγώ να μεταβώ στo rogero 4,30.

η διαδικασία που πρέπει να κάνω είναι:

backup nor files

QA toggle

install rogero από ΧΜΒ (το xmb είναι το κανονικό menu του play σωστά? :D)

χάνω κάτι ????

Δημοσ.

Δεν χανεται τιποτα, εκτος και αν ειναι faulty ο σκληρος δισκος. Σε αυτη τη περιπτωση μπορει να σου κανει restore file system και να χασεις τα παντα.

Σε αρκετες περιτπωσεις αυτο που γινεται ειναι rebuild database αλλα αυτο σε καμια περιπτωση δε σβηνει αρχεια χρηστη και saves, trophies κτλπ. Αν το δεις μην τρομαξεις.

Το backup NAND/NOR ειναι backup της flash memory του ΠΣ3 (αυτης που ειναι στο κεντρικο τσιπακι μεσα). Στα fat μεχρι την εκδοση CECHG ειναι 256GB NAND και απο κει και μετα ειναι 16GB NOR. Αυτο το backup καλο ειναι να το εχουμε σε περιπτωση που το PS3 μπρικαρει, επανερχεται πολυ πιο ευκολα. Θα μου πεις γιατι να μπρικαρει αφου τα cfw's ειναι safe.. Ποτε δε ξερεις. φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.

Οριστε οδηγος

http://ps3jailbreak-...s-multiman.html

Tην διαδικασια αυτην γιατι την επαναλαμβανουμε 4 φορες? Προληπτικα σε περιπτωση που δεν διαβασει σωστα την μνημη και δεν εξαγει σωστο αρχειο? Με checksum δεν γινεται πιο απλα η διαδικασια, ή αυτα τα αρχεια μπορει να δινουν διαφορετικες τιμες καθε φορα?

Παρεπιπτωντος οι μνημες που αναφερεις ειναι 256MB και 16MB αντιστοιχα και οχι GB φυσικα. Σκεψου να εχεις phat ps3, θα ηθελες ολοκληρο εξωτερικο για να περασεις την μνημη. Ποσο μαλλον αν επρεπε να βγαλεις 4 αρχεια των 256GB! Απλα ενημερωνω, επειδη την πρωτη φορα που το διαβασα το μυνημα με τρομαξε το μεγεθος, και το αναφερω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις απο αλλους χρηστες ;)

Δημοσ.

Tην διαδικασια αυτην γιατι την επαναλαμβανουμε 4 φορες? Προληπτικα σε περιπτωση που δεν διαβασει σωστα την μνημη και δεν εξαγει σωστο αρχειο? Με checksum δεν γινεται πιο απλα η διαδικασια, ή αυτα τα αρχεια μπορει να δινουν διαφορετικες τιμες καθε φορα?

Ακριβως για τη περιπτωση που το dump δεν εχει διαβαστει σωστα το κανουμε 4 φορες. Μπορει να γινει και με MD5 checksum θεωρητικα αλλα εγραψα τον τροπο που προτεινει ενας dev. Αυτο με το checksum το δοκιμασα με NORBIN ενος φιλου και τα συγκρινα με το δικο μου και ηταν διαφορετικα. κατι λεει σιγουρα αυτο. Ενω ολα τα δικα μου ΝORBIN ειχαν ιδιο checksum, και του φιλου παλι ιδιο,ωστοσο το δικο μου με το δικο του διεφερε.

Παρεπιπτωντος οι μνημες που αναφερεις ειναι 256MB και 16MB αντιστοιχα και οχι GB φυσικα.

Γραψε και ενα λαθος εκ παραδρομης πανω στη ρυμη της γραφης :mellow: , καλα εκανες και το ανεφερες

η διαδικασία που πρέπει να κάνω είναι:

backup nor files

QA toggle

install rogero από ΧΜΒ (το xmb είναι το κανονικό menu του play σωστά? :D)

χάνω κάτι ????

Ακριβως οπως το ειπες το κανεις. Μιλαμε για Rogero 4.30 v2.03

Μη ξεχασεις να απενεργοποιησεις spoofers, SEN enablers αν εχεις στο KMEAW. Εχουν αναφερθει bricks λογω αναβαθμισης με ενεργοποιημενα spoofers SEN/PSN enablers. Βγαζεις δισκακια και αποσυνδεεις απο ιντερνετ.

Δεν χανεις τιποτα. Οσα παιχνιδια δε σου τρεχουν μετα την αναβαθμιση σβηνεις τα game data utilitities και περνας τα original oficial updates των παιχνιδιων και τρεχουν κανονικα. Τα ΠΣΝ games θελουν εκ νεου sign

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση.

τα spoofers,SEN enablers από που βλέπω αν είναι ενεργοποιημένα?

γενικά όταν έβαλα το kneaw δεν πέρασα τίποτα άλλο εκτός από multiman και ftp (σκέψου ότι δεν ξέρω τι είναι κιολας :) )

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση.

τα spoofers,SEN enablers από που βλέπω αν είναι ενεργοποιημένα?

Βλεπεις να γραφει στα system settings - system info 3.55

Επισης πρεπει να βαλεις εκδοση Μουλτιμαν 4.14.00 γιατι αν εχεις παλιο ΜΜ δε θα σου τρεχει τα παιχνιδια.

Καλο ειναι να περασεις ΜΜ4.14.00 πριν κανεις την αναβαθμιση γιατι το install package files φευγει απο εκει που ηταν

Το Rogero 4.30 v2.03 εχει το install package files μεσα στο app_home (εμφανιζεται οταν δεν εχουμε φορτωσει παιχνιδι απο ΜΜ).

Επισης ο ΜΜ4.14.00 εχει μεσα του Install Package files στην αριστερη στηλη του ΧΜΒ view

Δημοσ.

χρησιμη πληροφορία αυτό με τον multiman.

στα system settings από XMB, μου γράφει firmware 3.55. πρέπει να κάνω κάτι με τα spoofers που μου είπες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...