Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιθανον εγινε upgrade απο δισκο που εβαλε μεσα ο φιλος σου για να τρεξει. Σχεδον ολοι οι δισκοι εχουν μεσα το firmware που απαιτει το συγκεκριμενο παιχνιδι για να τρεξει. Αν αυτο ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που εχει πανω η κονσολα κανει αυτοματως update, αν παμε να τρεξουμε το παιχνιδι απο το δισκο.

Επισης οταν αναβαθμιζουμε απο στικακι οπως κανουμε με τα cfw αν εχουμε μεσα δισκο το ΠΣ3 παντα ψαχνει πρωτα το BDROM για αναβαθμιση. Επομενως αν παμε να κανουμε αναβαθμιση με δισκο μεσα στο drive την πατησαμε γιατι θα περασει το ofw που εχει μεσα το Blue Ray disk !!!

@alexgerow: Πας για downgrade με Ε3-flasher. Δεν υπαρχει αλλη λυση

τωρα τι firmware σου βγαζει στα system info? το ιδιο σου εβγαζε οταν ειχες 3.55KMEAW? μπορει να σου εβγαζε μεγαλυτερο οταν ησουν σε cfw αν ειχες καποιο spoofer μεσα (SEN enabler κτλπ)

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πιθανον εγινε upgrade απο δισκο που εβαλε μεσα ο φιλος σου για να τρεξει. Σχεδον ολοι οι δισκοι εχουν μεσα το firmware που απαιτει το συγκεκριμενο παιχνιδι για να τρεξει. Αν αυτο ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που εχει πανω η κονσολα κανει αυτοματως update, αν παμε να τρεξουμε το παιχνιδι απο το δισκο.

Επισης οταν αναβαθμιζουμε απο στικακι οπως κανουμε με τα cfw αν εχουμε μεσα δισκο το ΠΣ3 παντα ψαχνει πρωτα το BDROM για αναβαθμιση. Επομενως αν παμε να κανουμε αναβαθμιση με δισκο μεσα στο drive την πατησαμε γιατι θα περασει το ofw που εχει μεσα το Blue Ray disk !!!

@alexgerow: Πας για downgrade με Ε3-flasher. Δεν υπαρχει αλλη λυση

τωρα τι firmware σου βγαζει στα system info? το ιδιο σου εβγαζε οταν ειχες 3.55KMEAW? μπορει να σου εβγαζε μεγαλυτερο οταν ησουν σε cfw αν ειχες καποιο spoofer μεσα (SEN enabler κτλπ)

τωρα μου βγαζει το 4.01 ο φιλος μου περασε το naruto που θελει 4.01.αλλα οταν ειχα κανει update σε 3.55 ofw το system info ελεγε 3.55.οταν ομως περασα το 3.55 cmw kmeaw μετα μου εδειχνε οτι εχω 4.01.παρ΄ολα αυτα τα παιχνιδια τα επαιζα κανονικα με το multiman.

to e3 flasher να υποθεσω ειναι καποιο στικακι?

Δημοσ.

οχι δεν ειναι στικακι αλλα ειδικο hardware που το κολλανε στο ΠΣ3 αφου ανοιχτει η κονσολα και κανουν το downgrade.

τωρα με τον Μουλτιμαν δε σου τρεχουν τα παιχνιδια καθολου;

Το 4.01 πως ειχε βγει σε KMEAW? Ειχες βαλει καποιο spoofer η psn enabler προφανως γιατι δεν βγαινει αλλιως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα φίλοι.

Είχα κάποιο πρόβλημα με το Showtime και ήθελα να επιβεβαιώσω πως είναι γενικό και δεν είναι θέμα του δικού μου PS3 μόνο:

Από τη στιγμή που έκανα update στην έκδοση 04.01.264, σε δυο τουλάχιστον αρχεία που δοκίμασα να μπω στο μενού των υποτίτλων, οι sliders (οι δείκτες που κινούνται δεξιά και αριστερά) φαίνονται χωρίς αριθμητικές τιμές.

Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα το σύστημα κολλάει και η οθόνη μαυρίζει. Δε μπορώ επιπλέον να κάνω τίποτα άλλο, από το να κλείσω το PS3 πατώντας παρατεταμένα το ΟΝ/OFF.

Κατά τα άλλα, τα αρχεία αναπαράγονται σωστά.

Θα ψάξω να βρω κανένα αρχείο self παλαιότερης έκδοσης, μήπως επαναφέρω τη λειτουργικότητα, γιατί το Showtime είναι το 90% του χρόνου μου με το PS3.

Θα με βοηθούσε όμως το να μάθω αν αντιμετωπίζετε κι εσείς το ίδιο bug.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

:-)

Edit:

Τελικά, αφού δοκίμασα να αλλάξω το .self, χωρίς αποτέλεσμα, ανακάλυψα πως το ίδιο πρόβλημα παρουσιαζόταν και με τις αλλαγές ρύθμισης του audio.

Εν τέλει, η "λύση" βρέθηκε στο να εγκαταστήσω την έκδοση 4.0 από αρχείο pkg.

Τα αρχεία, τα βρήκα από αυτή τη σελίδα:

>
www.lonelycoder.com/showtime/download

Λοιπόν;

Είχε κανένας άλλος το πρόβλημα που περιγράφω;

Ή να δοκιμάσω ξανά να κάνω update στην 4.01.264 έκδοση;

Επεξ/σία από user024
Δημοσ.

Χαίρετε παίδες!

Έχω μια λίγο περίεργη ερώτηση....:P

Ένας φίλος μου θέλει να πάρει Xbox 360 και μετά να το χακάρει αλλά δεν έχει καθόλου ιδέα για τη διαδικασία που χρειάζεται (θα του πρότεινα φυσικά να πάρει ps3 όπως έχω κι εγώ αλλά δυστυχώς τα καινούρια δε χακάρονται).

Ξέρετε εάν τo xbox χακάρεται κι αυτό με cfw ή χρειάζεται τσιπάρισμα?

Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε κάποιο link που περιγράφει όλη τη διαδικασία?

Σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά!

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι.

Είχα κάποιο πρόβλημα με το Showtime και ήθελα να επιβεβαιώσω πως είναι γενικό και δεν είναι θέμα του δικού μου PS3 μόνο:

Από τη στιγμή που έκανα update στην έκδοση 04.01.264, σε δυο τουλάχιστον αρχεία που δοκίμασα να μπω στο μενού των υποτίτλων, οι sliders (οι δείκτες που κινούνται δεξιά και αριστερά) φαίνονται χωρίς αριθμητικές τιμές.

Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα το σύστημα κολλάει και η οθόνη μαυρίζει. Δε μπορώ επιπλέον να κάνω τίποτα άλλο, από το να κλείσω το PS3 πατώντας παρατεταμένα το ΟΝ/OFF.

Κατά τα άλλα, τα αρχεία αναπαράγονται σωστά.

Θα ψάξω να βρω κανένα αρχείο self παλαιότερης έκδοσης, μήπως επαναφέρω τη λειτουργικότητα, γιατί το Showtime είναι το 90% του χρόνου μου με το PS3.

Θα με βοηθούσε όμως το να μάθω αν αντιμετωπίζετε κι εσείς το ίδιο bug.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

:-)

θα πρέπει να έχουμε τα ίδια αρχεια βιντεο για να μπορέσουμε να δουμε αν το κανει κ σε εμας. στο κάνει σε όλα ή μόνο σε αυτά που είπες;

@alexgerow: προφανώς την 3.55 kmeaw στην έδειχνε σαν 4.01 επειδή θα είχες κάνει εγκατάσταση κάποιον spoofer. όπως είπε ο φίλος παραπάνω, αναγκαστικά πας για downgrade.

Δημοσ.

Αν αγοράσω ένα καινούριο superslim 12gb θα μπορέσω να εγκαταστήσω χωρις nand programmer και κολλητήρια το cfw firmware?

Επίσης έχει βάλει κανεις σε superslim άλλο σκληρό (έστω με πατέντα γιατί διαβάζω δεν έχει το tray απ τη μάνα του και δεν κυκλοφορεί ακόμα tray από τη sony ή άλλο κατασκευαστή αν και σήμερα βρήκα αυτό: http://www.ebay.com/itm/Original-Sony-PlayStation-3-Hard-Disk-Drive-Mounting-Bracket-for-Super-Slim-PS3-/350647115278?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item51a4325e0e)

Δημοσ.

Ξέρετε εάν τo xbox χακάρεται κι αυτό με cfw ή χρειάζεται τσιπάρισμα?

λαθος τοπικ εισαι φιλε

Αν αγοράσω ένα καινούριο superslim 12gb θα μπορέσω να εγκαταστήσω χωρις nand programmer και κολλητήρια το cfw firmware?

Επίσης έχει βάλει κανεις σε superslim άλλο σκληρό (έστω με πατέντα γιατί διαβάζω δεν έχει το tray απ τη μάνα του και δεν κυκλοφορεί ακόμα tray από τη sony ή άλλο κατασκευαστή αν και σήμερα βρήκα αυτό: http://www.ebay.com/...=item51a4325e0e)

Διαβασε εδω για το super slim. το 12GB ειναι mega fail

http://www.insomnia....εάν-μεταφορικά/

Γενικα δεν χακαρεται ουτε γινεται downgrade κανενα σλιμ απο αυτα που βγηκαν μετα το πρωτο τριμηνο του 2011.

οσο για τα superslim το metldr εχει ξαναγραφει εξ ολοκληρου απ την αρχη οποτε εκει κι αν ειναι ακομη πιο δυσκολο. Αν (για να εχουμε να λεμε τωρα) υπαρξει πιθανοτητα να χακαριστει καποιο μοντελο αυτα ειναι τα slim της Σειρας 3000 (δηλαδη αυτα που βρισκεις τωρα στα μαγαζια).

Δημοσ.

οχι δεν ειναι στικακι αλλα ειδικο hardware που το κολλανε στο ΠΣ3 αφου ανοιχτει η κονσολα και κανουν το downgrade.

τωρα με τον Μουλτιμαν δε σου τρεχουν τα παιχνιδια καθολου;

Το 4.01 πως ειχε βγει σε KMEAW? Ειχες βαλει καποιο spoofer η psn enabler προφανως γιατι δεν βγαινει αλλιως

τωρα λειπει τελειως ο φακελος install package files.και οταν μπαινω στο multiman μου λεει data corrupted(800.....)

το 4.01 δε ξερω πως ειχε βγει αλλα βγηκε αφου εγκατεστησα το 3.55cfw kmeaw μαζι με καποια αλλα που το συνοδευαν.

αξιζει το e3-flasher η να κανω υπομονη 3-4 μηνες μπας και βγει κανενα νεο cfw?(εαν βγει)

Δημοσ.

To E3 αξιζει με χιλια, αλλα περιμενε κανα μηνα μεχρι τα χριστουγεννα. Υπαρχουν φημες οτι κατι ψηνεται !!!

Δημοσ.

Διαβασε εδω για το super slim. το 12GB ειναι mega fail

http://www.insomnia....εάν-μεταφορικά/

Γενικα δεν χακαρεται ουτε γινεται downgrade κανενα σλιμ απο αυτα που βγηκαν μετα το πρωτο τριμηνο του 2011.

οσο για τα superslim το metldr εχει ξαναγραφει εξ ολοκληρου απ την αρχη οποτε εκει κι αν ειναι ακομη πιο δυσκολο. Αν (για να εχουμε να λεμε τωρα) υπαρξει πιθανοτητα να χακαριστει καποιο μοντελο αυτα ειναι τα slim της Σειρας 3000 (δηλαδη αυτα που βρισκεις τωρα στα μαγαζια).

Μα δεν μιλάω για downgrade, τώρα που βρήκαν τα LV0 encryption keys νομίζω οτι κυκλοφόρησε σπασμένο 4.2x η κάνω λάθος;

Μου προτείνεις να πάρω απλο slim? (αγοράζω και phat no problem)

Απλά το phat pου αγόρασα ήταν 3.61 βαρέθηκα να ασχοληθώ με nand programmer και το ξανάδωσα

Μα δεν μιλάω για downgrade, τώρα που βρήκαν τα LV0 encryption keys νομίζω οτι κυκλοφόρησε σπασμένο 4.2x η κάνω λάθος;

Απλά το phat pου αγόρασα ήταν 3.61 βαρέθηκα να ασχοληθώ με nand programmer και το ξανάδωσα

notes: a) θα προτιμουσα downgrade με ένα απλό usb stick, δεν έχω πρόβλημα να παλέυω με nand/eprom η ακόμα και να πληρώσω να μου το κάνουν: απλά μου έσπασε τα νευρα το γεγονός οτι μετά θα έπρεπε να ψάχνω για patched/cracked εκδόσεις των παιχνιδιών (ίδια φάση με τα waves του Xbox)

b ) το fail του superslim κατ εσέ συνίσταται στην ποιότητα κατασκευής στο γεγονός οτι εχει μονο 2 usb και θα τον πληρώσεις το δισκο μετά οπότε είναι ίδια λεφτά; Γιατί εγώ σκεφτόμουν να πάρω 1TB σκληρό να του χώσω πάνω οτι υπάρχει από game

Δημοσ.

Δηλαδή? enlighten us.

Ειναι φημες μονο που δεν πολυπιστευω προσωπικα αλλα παντα κραταω πισινη. Λενε οτι μπορει να βγει κατι για τη σειρα 3000 και τα μεταγενεστερα του 2011 μοντελα μεσα στο Δεκεμβρη. Αλλα απο φημες εχουμε χορτασει. Οπως και να εχει δεν χανεις κατι να περιμενεις ενα μηνα

Τα 4.ΧΧ cfw μπαινουν ΜΟΝΟ πανω απο 3.55ofw η cfw. Βγηκαν μεν τα LV0 αλλα η απαραιτητη προυποθεση ειναι να ειναι η κονσολα σε 3.55 για να περαστουν.

Προσωπικα προτεινω slim downgradable η με cfw εναντι fat λογω αξιοπιστιας και αποδεδειγμενων προβληματων που εχουν οι φατ με τα YLOD. (Εδω παρακαλω πολυ να μην αρπαχτει καποιος και αρχισουμε τα flaming για το ποιο ειναι καλυτερο. Ο καθενας εχει τις αποψεις του και εγω την δικη μου). Σεβαστη οποιαδηποτε αλλη αποψη αλλα οχι αποδεκτη απο μερους μου οταν αυτο εχει να κανει με θεμα αξιοπιστιας της κονσολας και αντοχης στον χρονο

notes: a) θα προτιμουσα downgrade με ένα απλό usb stick,

Αυτο γινεται μονο σε ηδη υπαρχων cfw4.XX.

OFW3.56+ που να γινεται downgrade εαν και εφοσον το υποστηριζει η κονσολα (μαμισιο firmware <3.55) γινεται μονο με Ε3-flasher. Δεν υπαρχει αλλος τροπος

b ) το fail του superslim κατ εσέ συνίσταται στην ποιότητα κατασκευής στο γεγονός οτι εχει μονο 2 usb και θα τον πληρώσεις το δισκο μετά οπότε είναι ίδια λεφτά; Γιατί εγώ σκεφτόμουν να πάρω 1TB σκληρό να του χώσω πάνω οτι υπάρχει από game

Προτιστως στον αποθηκευτικο χωρο των 12GB και μιλαω παντα για ofw δεδομενα. Δεν αναφερθηκα καθολου σε cfw. Το ανελυσα διεξοδικα το θεμα στο ποστ των προσφορων.

Ποιοτητα κατασκευης εχω διαβασει μονο οτι δεν ειναι καλη. Τα ιδια βεβαια λεγανε και για τα slim vs fat αλλα απ οτι αποδειχτηκε τα fat πεταγαν τα YLOD. Δεν το εχω δει απο κοντα και δεν σκοπευω. To BD tray ομως προβληματιζει λιγο με τον τροπο που δεχεται τα δισκακια.

Θεωρω πολυ δυσκολο να σπασει το SuperSlim (4000 σειρα) ωστε να του κοτσαρεις 1Τ δισκο. Εχουν αλλαξει πληρως το metldr. Αστοχη κινηση κατ εμε προς το παρον.

Η πιο εφικτη λυση οπως ειπα ειναι να βρεις slim με cfw3.55 η cfw4.XX (ωστε να του περασεις το τελευταιο cfw4.30 να τρεχεις τα παντα ολα χωρις να χρειαζεσαι fixes οπως ανεφερες πριν) η downgradable slim που να πηγαινει σε 3.55 ωστε μετα να του βαλεις 4.30cfw

Δημοσ.

θα πρέπει να έχουμε τα ίδια αρχεια βιντεο για να μπορέσουμε να δουμε αν το κανει κ σε εμας. στο κάνει σε όλα ή μόνο σε αυτά που είπες;

Σε όλα μού το έκανε.

Για να μην το έκανε σε κανέναν σας, μάλλον ήταν κακό update.

Δεν έχω άλλη εξήγηση.

Για όποιον αντιμετωπίσεί το ίδιο πρόβλημα, στο αρχικό post έχω και τη "λύση" που έδωσα.

Δημοσ.

απο κατω λεει CECH-2104B

date code 0B

οποτε μαλλον την πατησα

Συμφωνα με αυτο παντως δεν τη πατησες...αλλα ας σου πουνε καλυτερα οι experts.

DATE-CODES

The principle behind DATE-CODES is simple: the first character represent the YEAR, and the second character represents the QUARTER of that year it that console was manufactured.

DATE-CODE of “XY” would mean the console was manufactured in the “Y” QUARTER of YEAR “X”. Simple right?

6A - Downgradable (Never Produced?) 6B - Downgradable (Never Produced?) 6C - Downgradable (Never Produced?) 6D - Downgradable 7A - Downgradable 7B - Downgradable 7C - Downgradable 7D - Downgradable 8A -Downgradable 8B - Downgradable 8C - Downgradable 8D - Downgradable 9A - Downgradable 9B - Downgradable 9C - Downgradable (Slim Introduction?) 9D - Downgradable 0A - Downgradable 0B - Downgradable 0C -Downgradable 0D - Downgradable 1A - Downgradable (Factory Firmware 3.55 and lower only!) 1B - NOT Downgradable 1C - NOT Downgradable (Not out yet?) 1D - NOT Downgradable (Not out yet?)

The Date code can be found in the following locations (depending on your console type):

PS3 FAT: Sticker on the back. PS3 Slim (CECH2 Series): Sticker on the bottom. PS3 Slim (CECH3 Series): Sticker on the back.

UPDATE 1: I have been told that only consoles that come with firmware 3.55 and lower from factory are the only consoles that the downgrade should be

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...