Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε λίγο θα έχεις και την απαίτηση να έχεις 2 υπηρέτες να σου κάνουν αέρα, να έχεις σπίτι με θέα την Ακρόπολη, πισίνα κτλ κτλ.

Δες εδώ καβαλημένα καλάμια ρε... τραγικό!

τουλαχιστον εγω οταν υποστηριζω μια αποψη την εξηγω κιολας και δεν πεταω κατι στο ασχετο. αλλοστε για αυτο λεγεται συζητηση. και αυτος ειναι και ενας απο τους ρολους του forum αναμεσα στους αλλους

περα απο αυτο να σεβεσαι τον αλλον, οπως αυτος δεν σε προσβαλει ετσι να μην προσβαλεις και εσυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εν μέρη θα συμφωνήσω με τον katsikoula, για τις σειρές. Υπάρχουν και άπειρες σειρές που δεν ήρθαν ή θα έρθουν στην Ελλάδα και αρκετές δεν είχαν βγει και σε dvd στην Αμερική όταν τις κατεβάζαμε tvrip. (Married with children και thundercats π.χ). Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι πειρατεία αλλά δεν έχεις και επιλογή. Στο ps3 πάντως δεν καίγομαι για τα παιχνίδια γιατί τα καλά πάω και τα παίρνω γνήσια οπότε...

Τι να σου εξηγήσω ρε φίλε; Προσβάλλεις την κοινή λογική με αυτά που λες. Είναι δυνατόν να έχεις την απαίτηση από τον ΑΝΤ1 και από τον κάθε ΑΝΤ1 να σου φέρνει την σειρά που εσύ γουστάρεις και μάλιστα την ίδια περίοδο που παίζει στην Αμερικάνικη TV; Κάτσε και σκέψου για μισό λεπτό πόσα λεφτά θα χρειαζόντουσαν για να πάρει τα δικαιώματα. Όχι βέβαια ότι υπάρχει περίπτωση να δώσει τα δικαιώματα το κανάλι που προβάλλει τη σειρά, αλλά λέμε τώρα.

Άμα γουστάρεις να κατεβάζεις τις σειρές την ίδια μέρα που βγαίνουν στην Αμερική γιατί δεν έχεις υπομονή, βγες και πες το ξεκάθαρα. Μην ψάχνεις να βρεις χαζές δικαιολογίες ή προσπαθείς να κρύψεις την ανυπομονησία σου μέσα από δήθεν "λάθη" των καναλιών κτλ.

Όλοι λίγο-πολύ έχουμε κατεβάσει/κατεβάζουμε σειρές, ταινίες κτλ, αλλά όχι να προσπαθούμε να βγούμε κι από πάνω.

Sorry για το offtopic.

Καμία σχέση, εγώ δεν απαιτώ από κανέναν να φέρει τις σειρές ούτε θέλω να τις δω μόλις βγαίνουν. Η nova παράδειγμα έπαιζε το lost μια εβδομάδα μετά. Πάμε σε Ασιατικό σινεμά π.χ έχω άπειρα γνήσια Ιαπωνικά dvd από το εξωτερικό με αγγλικούς υπότιτλους. Είναι πειρατεία να κάνεις ελληνικούς αλλά για να είσαι νόμιμος κάθεσαι με τους αγγλικούς. Δεν λέω πως δεν είναι πειρατεία, και δεν θέλω να βγώ από πάνω αλλά για κάποια πράγματα υπάρχουν εξηγήσεις.

On topic τώρα ναι λοιπόν εφόσον στο ps3 μπορείς να έχεις πρόσβαση σε γνήσια παιχνίδια, δεν με απασχολεί αν σπάσει ή όχι. Απλά πράγματα.

Τι να σου εξηγήσω ρε φίλε; Προσβάλλεις την κοινή λογική με αυτά που λες. Είναι δυνατόν να έχεις την απαίτηση από τον ΑΝΤ1 και από τον κάθε ΑΝΤ1 να σου φέρνει την σειρά που εσύ γουστάρεις και μάλιστα την ίδια περίοδο που παίζει στην Αμερικάνικη TV; Κάτσε και σκέψου για μισό λεπτό πόσα λεφτά θα χρειαζόντουσαν για να πάρει τα δικαιώματα. Όχι βέβαια ότι υπάρχει περίπτωση να δώσει τα δικαιώματα το κανάλι που προβάλλει τη σειρά, αλλά λέμε τώρα.

Άμα γουστάρεις να κατεβάζεις τις σειρές την ίδια μέρα που βγαίνουν στην Αμερική γιατί δεν έχεις υπομονή, βγες και πες το ξεκάθαρα. Μην ψάχνεις να βρεις χαζές δικαιολογίες ή προσπαθείς να κρύψεις την ανυπομονησία σου μέσα από δήθεν "λάθη" των καναλιών κτλ.

Όλοι λίγο-πολύ έχουμε κατεβάσει/κατεβάζουμε σειρές, ταινίες κτλ, αλλά όχι να προσπαθούμε να βγούμε κι από πάνω.

Sorry για το offtopic.

το "κατεβαζω την σειρα την επομενη μερα" το ειπα απλα για να καταλαβετε. οντως το κανω αλλα δεν θα με χαλαγε να περιμενα μιση ή μια σαιζον για να δω την σειρα που θελω σε ελληνικο καναλι με εικονα HD. απο την στιγμη ομως που δεν υπαρχει αυτη η προοπτικη... και για εξηγησε μου πως προσβαλω την κοινη λογικη ετσι?

και επειδη μαλλον το παρακαναμε με το offtopic αν θες απαντησε μου με pm

Καμία σχέση, εγώ δεν απαιτώ από κανέναν να φέρει τις σειρές ούτε θέλω να τις δω μόλις βγαίνουν. Η nova παράδειγμα έπαιζε το lost μια εβδομάδα μετά. Πάμε σε Ασιατικό σινεμά π.χ έχω άπειρα γνήσια Ιαπωνικά dvd από το εξωτερικό με αγγλικούς υπότιτλους. Είναι πειρατεία να κάνεις ελληνικούς αλλά για να είσαι νόμιμος κάθεσαι με τους αγγλικούς. Δεν λέω πως δεν είναι πειρατεία, και δεν θέλω να βγώ από πάνω αλλά για κάποια πράγματα υπάρχουν εξηγήσεις.

On topic τώρα ναι λοιπόν εφόσον στο ps3 μπορείς να έχεις πρόσβαση σε γνήσια παιχνίδια, δεν με απασχολεί αν σπάσει ή όχι. Απλά πράγματα.

και για αυτο λεω μπραβο στην Nova (μια μεμονομενη περιπτωση). αν ειχε και εικονα HD θα το εβλεπα απο εκει το lost περυσι και οχι απο εκει που το ειδα

μάλλον οριστικό τέλος για όσους περιμένουν να το σπάσουν με το Psp .. Δεν γίνετε..

Connection to PS3 was made. Its necessary to find where is the USB address. Soon there will be a search in the memory, starting from 0xBD800000, searching by 0×03 value, which is the address that the PS3 gives to our HUB. Once all possible places found, there will be test by brute force until the right place is found. The intent of accessing of such address of memory given to the PSP is a limbo… Solution not available.

Λυστε μου μια απορια

Τι ειδους homebrew εφαρμογης περιμενετε στο Ps3 που δεν εχει ηδη βγει για iphone/xbox360/pc ;

Ολα τα καλα παιχνιδια που σας αρεσαν ειμαι σιγουρος οτι τα εχετε ηδη παιξει/αγορασει /νοικιασει.

Αρα ή εχουμε/εχετε σκοπο να γεμισετε σκληρους με οτι σκουπιδι ειχατε προσπερασει απο παιχνιδια ή προσβλεπετε σε μελλοντικες κυκλοφοριες που ειναι αβεβαιο αν θα τρεχουν με το υπαρχον στικακι.

Τι αλλο παιζει ;

Αν σκέφτονταν όλοι σαν εσένα, δεν θα έβγαινε ποτέ Jailbreak για καμία συσκευή, ούτε θα φτιάχνονταν εφαρμογές για jailbroken devices και γενικά θα είχαμε αποκλειστικά και μόνο ότι μας δίνουν οι μεγάλες εταιρίες, ίσως να μην είχαμε ούτε Linux!!

Εγώ προσωπικά, τουλάχιστον στο iPhone μου, απολαμβάνω πολύ και το Jailbreak αλλά και τις εφαρμογές του Cydia (για jailbroken iphones για όσους δεν γνωρίζουν). Οπότε πραγματικά thank God που υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι από εσένα και απολαμβάνουμε ελεύθερο λογισμικό και εφαρμογές χωρίς περιορισμούς!!

Αν σκέφτονταν όλοι σαν εσένα, δεν θα έβγαινε ποτέ Jailbreak για καμία συσκευή, ούτε θα φτιάχνονταν εφαρμογές για jailbroken devices και γενικά θα είχαμε αποκλειστικά και μόνο ότι μας δίνουν οι μεγάλες εταιρίες, ίσως να μην είχαμε ούτε Linux!!

Εγώ προσωπικά, τουλάχιστον στο iPhone μου, απολαμβάνω πολύ και το Jailbreak αλλά και τις εφαρμογές του Cydia (για jailbroken iphones για όσους δεν γνωρίζουν). Οπότε πραγματικά thank God που υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι από εσένα και απολαμβάνουμε ελεύθερο λογισμικό και εφαρμογές χωρίς περιορισμούς!!

Το σχολιο σου ειναι αστοχο μιας και ποτε δεν ειπα οτι ειμαι εναντιον του jailbreak

E'ξ αλλου οτι εφαρμογες χρησιμοποιω στο Pc ειναι ελευθερο λογισμικο.

Αυτο που ρωτησα ειναι τι homebrew εφαρμογες περιμενετε να βγουν στο Ps3 που δεν εχετε ηδη

Καποιος φιλος παραπανω ανεφερε Pdf reader,media player κλπ

Και σε ρωταω πρεπει καθε συσκευη στο σπιτι σου να τρεχει firefox ,adobe acrobat ,mame ;

για όσους ενδιαφέρονται για το γνήσιο PS jailbreak πρίν απο λίγο βρήκα αυτό

http://www.mychip.gr/webshop/product_info.php?products_id=826&language=gr

ειλικρινά πολύ καλή τιμή τα 62€ στην ελλάδα ! και ο ιδιοκτήτης είναι ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος ! παλιότερα είχα βάλει modchip σε δυo PS2 ... και λογικές τιμές , καί σχέδια μου έδωσε και με βοήθησε με κάποια προβληματάκια που είχα !!

Το σχολιο σου ειναι αστοχο μιας και ποτε δεν ειπα οτι ειμαι εναντιον του jailbreak

E'ξ αλλου οτι εφαρμογες χρησιμοποιω στο Pc ειναι ελευθερο λογισμικο.

Αυτο που ρωτησα ειναι τι homebrew εφαρμογες περιμενετε να βγουν στο Ps3 που δεν εχετε ηδη

Καποιος φιλος παραπανω ανεφερε Pdf reader,media player κλπ

Και σε ρωταω πρεπει καθε συσκευη στο σπιτι σου να τρεχει firefox ,adobe acrobat ,mame ;

γιατι οχι? γιατι να παιζω mame στο pc στο δωματιο μου στην 21'' ενω μπορω να παιζω αραχτος και ξαπλωμενος στο σαλονι στην 42''??? και αυτο δεν ισχυει μονο για το mame αλλα και για το internet αλλα ποσο μαλλον για το media υλικο.

για όσους ενδιαφέρονται για το γνήσιο PS jailbreak πρίν απο λίγο βρήκα αυτό

http://www.mychip.gr/webshop/product_info.php?products_id=826&language=gr

ειλικρινά πολύ καλή τιμή τα 62€ στην ελλάδα ! και ο ιδιοκτήτης είναι ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος ! παλιότερα είχα βάλει modchip σε δυo PS2 ... και λογικές τιμές , καί σχέδια μου έδωσε και με βοήθησε με κάποια προβληματάκια που είχα !!

μπα κατι βρωμαει εδω... πως γινεται να ειναι -40 ευρω απο τα υπολοιπα καταστηματα στον κοσμο???

γιατι οχι? γιατι να παιζω mame στο pc στο δωματιο μου στην 21'' ενω μπορω να παιζω αραχτος και ξαπλωμενος στο σαλονι στην 42''??? και αυτο δεν ισχυει μονο για το mame αλλα και για το internet αλλα ποσο μαλλον για το media υλικο.

Ισως γιατι ειναι μια εφαρμογη που αναπτυσεται εδω και 13 χρονια και ακομα δεν ειναι και πολυ σταθερη

Και φαντασου οτι αναπτυσεται σε πλατφορμα αρχιτεκτονικης δεκαετιων

Ποσα χρονια πιστευεις οτι θα περιμενεις (και εφ' όσον καποιος κατσει να ασχοληθει) ωστε να παιζεις στο σαλονι σου mame με το Ps3 ;

καλημερα παιδια,θελω τη βοηθεια σας για το ποιο usb stick να παραγγειλω.θελω να μου πει καποιος απο ποιο site και εννοειται πως το θελω για να παιζω back ups(αν γινεται καποιος που το εχει παραλαβει και το δοκιμασε)ευχαριστω εκ των προτερων

μπα κατι βρωμαει εδω... πως γινεται να ειναι -40 ευρω απο τα υπολοιπα καταστηματα στον κοσμο???

παιδια ψαχνετε λιγο παραπανω.62 ευρω ειναι πολλα και βαλε και κανα 5ευρω μινιμουν μεταφορικα αν καποιος ειναι επαρχια.αν ηταν καπου στα 40 να το καταλαβαινα καθως ειναι μαγαζι και εχει εξοδα.

παρτε λοιπον το ιδιο απο εδω:

http://www.ndscardstore.com/product/ps-jailbreak-for-ps3-plug-and-play-91752 στα 25 ευρω με δωρεαν μεταφορικα,πληρωμη με paypal.

οσο για την γνησιοτητα,οσο γνησιο ειναι το ενα ειναι και το αλλο...:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...