Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ημουν σε rogero 4.30. Ολα οκ επαιζε μια χαρα αλλα ειχε αρκετα ενοχλητικα bugs

1. αναφερεται καποιο προβλημα με εξωτερικους σκληρους δισκους με αναγνωριση φακελων (δεν το ξερω γιατι δε χρησιμοποιω ποτε εξωτερικο)

2. Μολις ανοιγες τη κονσολα και ειχες δισκο μεσα αυτοματως φορτωνε τον δισκο και επρεπε να κανεις quit για να πας στο ΧΜΒ

3. δεν κραταγε στην μνημη το icon grouping (το πιο ενοχλητικο για μενα)

γενικα η αισθηση του δεν ηταν οτι πιο σταθερη υπηρχε, αλλοι λενε οτι τους κολλαγανε παιχνιδια και ειχε λαγκαρισμα το οποιο παρατηρησα και εγω ειδικα στο ΧΜΒ.

το rebug ειναι ειδικο firmware που βγαζει η rebug team και εχει μεσα πολλα functions για debugging και γενικοτερα για developing mode. Για εμας ειναι αχρειαστα εντελως. Το σημαντικο ειναι οτι ειναι cfw και τρεχουν τα παιχνιδια χωρις fixes στα 99% αυτων σα να εισαι σε ofw.

Ακομη πιο βασικο ειναι το οτι ειναι σταθερο firmware οπως το KMEAW χωρις bugs, αλλα και χωρις κινδυνο για μπρικαρισμα οταν το εγκαθιστας σε αντιθεση με τα rogero που κανεις τον σταυρο σου!!

Επισης μπαινει πσν

Οσοι ειστε σε KMEAW3.55 και θελετε να πατε σε rebug4.21 το κανετε απο ΧΜΒ (προσεξτε μονο απο ΧΜΒ και οχι απο recovery mode) επιλεγοντας το system update μεσα απο το XMB του KMEAW.

Προσεξτε να μην εχετε τιποτα spoofers επανω, να τα εχετε απεγκαταστησει ολα, και οτιδηποτε αλλο modification.

Επισης να μην υπαρχει κανενα DVD-BDROM μεσα στο drive. Το blueRay drive να ειναι αδειο. .

Χρησιμοποιούμε «καθαρό» usb στικάκι χωρίς αυτό να περιέχει τίποτε άλλο μέσα εκτος απο το firmware της rebug.

Εγκατασταση ξανατονιζω απο το ΧΜΒ και οχι απο recovery menu

Μετα την εγκατασταση θα δειτε οτι το κλασσικο Install package files εχει αλλαξει και αντι αυτου υπαρχει ενα package manager εκει μεσα υπαρχει υποφακελος install package files και μεσα σε αυτον αλλοι 3 υποφακελοι PS3 Hard Disk, Package folder, και Standard package location (αυτος ειναι ο παλιος κλασσικος install package files που βαζουμε τα pkg αρχεια απο στικακι)

Μεσα στο φακελο PS3 Hard Disk θα βρειτε ενα αρχειο Rebug Toolbox το οποιο και κανετε install

μετα το install θα δειτε οτι εγκατασταθηκε στην στηλη GAMES του ΧΜΒ. Θα το τρεξετε απο εκει και θα επιλεξετε

System Mode = REBUG

XMB Operation = DEBUG

Μετα απο αυτο η κονσολα θα ειναι spoofed σε 4.31 και μπορειτε να μπειτε online με δικη σας ευθυνη φυσικα

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mBhZuVOi-gQ#

Για τυχον μπαν και μπρικς ο καθενας αναλαμβανει την ευθυνη του

Για να τρεξουν τα παιχνιδια πρεπει να ειναι clean install με τα original EBOOTS

Επειδη τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν updates αν δεν σας τρεχουν τα backup σβηστε τα updates τους απο τα game data utility και αφηστε να κανουν official updates. Ολα τρεχουν με τα official updates.

Οσα καινουρια δοκιμασα τρεχουν κανονικα εκτος απο το fifa13 που θελει ειδικο fix για τo update 1.02

Τελος για μια ακομη φορα θα επαναλαβω

Κρατηστε backup της NOR/NAD

http://www.insomnia.gr/topic/251838-ps3-hacking/page__st__5850#entry5033176

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικά με το φόρτωμα του παιχνιδιού με το άνοιγμα της κονσόλας μπορείς να απενεργοποιήσεις τη σχετική επιλογή από το μενου.

Το rogero 4.30 μέχρι στιγμής μου παίζει όλα τα παιχνίδια και από εξωτερικό και απο εσωτερικό δίσκο και το Φιφα 13 με το rogero δεν χρειάζεται κανένα fix για το update 1.02 σε αντίθεση με το REBUG.

Δημοσ.

Το ξερω αυτο που λες, αλλα ως γνωστον υπαρχουν πολλοι που φοβουνται την αναβαθμιση σε ροτζερο με τον ντορο που εγινε λογω των πολλων μπρικς που πεσανε.

Και ολοι λενε οτι το rebug ειναι πιο σταθερο απο το ροτζερο και αυτο ισχυει !!! Κανει σε ολες τις ΦΑΤ και ΣΛΙΜ κονσολες, NOR η NAND

Αναφερθηκα λοιπον σε οσους ειναι σε KMEAW η αλλο 3.55 ηδη, και θελουν να πανε σε firmware μεγαλυτερο.

Γι αυτους ειναι οτι πρεπει. Οσοι ειναι σε ροτζερο 4.30 αν δεν τους ενοχλει μενουν εκει.

Εγω εφυγα απο την 4.30 και για να δοκιμασω το rebug, το οποιο μεχρι στιγμης ειναι σταθεροτατο. Αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου.

Υποψιν οτι οι παραπανω οδηγιες δεν ισχυουν για οσους ειναι σε ροτζερο 4.21 η 4.30

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω δημιουργήσει ένα iso από μία bluray ταινία που έχω. Είμαι σε cfw 3.55.

Το ps3 μπορεί να παίξει αυτό το backup με κάποιον τρόπο πχ multiman, showtime ή να την streamάρω τέλος πάντων από το pc στο ps3 ή θα πρέπει να την μετατρέψω αναγκαστικά σε ματρόσκα για να την αναγνωρίσει? Η ταινία μου είναι σε μορφή iso και έχει μέγεθος 41 GB. Μου τρέχει κανονικά στο pc είναι τσεκαρισμένο, τη σύνδεσα με ένα εικονικό drive.

Επειδή είναι όμως σε μορφή 3d θέλω να τη δω στη μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού μου, το monitor μου δεν υποστηρίζει 3d. Παίζει κάτι τέτοιο, γίνεται? Ή να μην ασχοληθώ καθόλου δεν υπάρχει καμία πιθανότητα.

Επεξ/σία από Padaz Bloody
Δημοσ.

Εγώ πού έχω 3,55 με True blue το περνάω όπως θα πέρναγα εάν είχα την 3,55 KMEW(μέσα από το(XMB),?

Δεν έχω tru blue, αν θες ξαναπές τι κάνεις ακριβώς. Εννοείς μέσα από το showtime του multiman, να προσθέσω την ταινία στο αρχικό XMB?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω δημιουργήσει ένα iso από μία bluray ταινία που έχω. Είμαι σε cfw 3.55.

Το ps3 μπορεί να παίξει αυτό το backup με κάποιον τρόπο πχ multiman, showtime ή να την streamάρω τέλος πάντων από το pc στο ps3 ή θα πρέπει να την μετατρέψω αναγκαστικά σε ματρόσκα για να την αναγνωρίσει? Η ταινία μου είναι σε μορφή iso και έχει μέγεθος 41 GB. Μου τρέχει κανονικά στο pc είναι τσεκαρισμένο, τη σύνδεσα με ένα εικονικό drive.

Επειδή είναι όμως σε μορφή 3d θέλω να τη δω στη μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού μου, το monitor μου δεν υποστηρίζει 3d. Παίζει κάτι τέτοιο, γίνεται? Ή να μην ασχοληθώ καθόλου δεν υπάρχει καμία πιθανότητα.

για ποιον λογο εχεις κρατήσει copy με αυτό τον τρόπο την ταινία; δεν νομιζω να υποστηρίζει iso μορφή το showtime.. αρα η μόνη πιθανή λύση που βλέπω είναι να βρεις κάποιο πρόγραμμα να την μετατρέψεις σε 1080p mkv... Πάντως δν έχεις τπτ να χάσεις να δοκιμασεις να περάσεις το iso στο εσωτερικό του ps3 μέσω ftp και να δεις αν το φορτώσει το showtime..

edit. παιζει dvd iso λέει.. οπότε δεν έχεις τπτ να δοκιμάσεις να το παιξεις απο το εσωτερικό σκληρό.

Video playback

• Showtime supports all video formats supported by libav
  • DVD playback from DVD drive or direct from ISO files
  • VDPAU accelerated video decoding (on Linux)
  • OpenGL accelerated deinterlacing
  • Cell/SPU accelerated h264 decoding (on PS3)

Επειδή είδα ότι ψάχνατε fix για το journey ειδα ότι κυκλοφόρησε fix.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.

Εννοώ για να περάσω το REBUG από 3,55 true blue που έχω πρέπει να βάλω αν κατάλαβα καλά την 3,55 KMEW,

Την 3,55 ΚΜΕW την περνάω απευθείας πάνω απο την 3.55 true blue η περνάω την oficial 3.55 kai μετα την 3,55 KMEW

(πάντα από recovery).

Δημοσ.

Χαίρετε παίδες!

Πέρασα χθες το βράδυ το Rebug 4.21 (πριν ήμουν σε kmeaw 3.55), αλλά έχω πρόβλημα με τα καινούρια παιχνίδια που πέρασα σήμερα.

Συγκεκριμένα το Assassin's Creed III (Duplex χωρίς να βάλω το fix) και το NFS: Most Wanted δεν παίζουν, ενώ το Dishonored παίζει μια χαρά.

Όλα τα παλιά που είχα ήδη περασμένα μέσα παίζουν μια χαρά.

Μήπως έχετε καμμιά ιδέα τι φταίει?

Τελικά όλα OK με το ACIII!

Χρειαζόταν να φτιάξω έναν άδειο φάκελο με όνομα ASSASSIN_ISO μέσα στο USRDIR.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω το NFS: Most Wanted να δουλέψει....

Δημοσ.

Εννοώ για να περάσω το REBUG από 3,55 true blue που έχω πρέπει να βάλω αν κατάλαβα καλά την 3,55 KMEW,

Την 3,55 ΚΜΕW την περνάω απευθείας πάνω απο την 3.55 true blue η περνάω την oficial 3.55 kai μετα την 3,55 KMEW

(πάντα από recovery).

Οσοι ειναι σε True-Blue3.55 -> KMEAW3.55 μεσω recovery->Rebug 4.21 απο το ΧΜΒ (οχι απο recovery)

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω το NFS: Most Wanted να δουλέψει....

Εμενα μου παιζει με το official update του και την κονσολα spoofed μεσω του rebug toolbox σε 4.31

Δημοσ.

kallair thanks για την απάντηση, σε ποιό μέρος είναι καλύτερα να τη βάλω την ταινία στον εσωτερικό σκληρό του ps3, δηλαδή σε ποιό φάκελο?

Μπορώ να την κάνω ftp με filezilla, αλλά σε ποιό μέρος? Έτσι χύμα? Να δημιουργήσω ένα φάκελο στον hd του ps3 και να τη ρίξω εκεί μέσα?

Δημοσ.

Οσοι ειναι σε True-Blue3.55 -> KMEAW3.55 μεσω recovery->Rebug 4.21 απο το ΧΜΒ (οχι απο recovery)

Εμενα μου παιζει με το official update του και την κονσολα spoofed μεσω του rebug toolbox σε 4.31

Σε ευχαριστώ. Το κατάλαβα

Δημοσ.

kallair thanks για την απάντηση, σε ποιό μέρος είναι καλύτερα να τη βάλω την ταινία στον εσωτερικό σκληρό του ps3, δηλαδή σε ποιό φάκελο?

Μπορώ να την κάνω ftp με filezilla, αλλά σε ποιό μέρος? Έτσι χύμα? Να δημιουργήσω ένα φάκελο στον hd του ps3 και να τη ρίξω εκεί μέσα?

οπουδηποτε αρκει να θυμασαι το directory. αν θυμαμαι καλα εχει κ directory videos οποτε βαλε το εκει.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...