Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο ebw θέλουν 44€ για downgrade και παίρνεις το μηχάνημα μετά από μια εβδομάδα (έτσι μου είπαν την τελευταία φορά που τους ρώτησα)...

Μπορεις να ψαξεις και τις αγγελιες του φορουμ. Τοσο κοστιζει πανω κατω απ οσο ειδα. ειδα 2 τουλαχιστο που το κανουν

Οσον αφορα το downgrade. Μεχρι πριν βγουν τα 3.55+ cfw σημαινει οτι πας απο οποιοδηποτε firmware στην 3.55

Η 3.55 ειναι απαραιτητη προυποθεση για να μπει επανω καινουριο cfw. αλλιως δεν μπαινει

Οταν λοιπον τελειωσει η διαδικασια του downgradei θα παρετε την κονσολα σας με Rogero cfw3.55 η οποια ειναι patched (ας πουμε κλειδωμενη) και δεν μπορειτε να βαλετε αλλο firmware πανω σε αυτη. Αν παει να εγκατασταθει αλλο firmware η κονσολα θα μπρικαρει

Για να ξεκλειδωθει πρεπει να γινει το εξης: (Dehasing)

Να φορτωσετε στην κονσολα το QA toggle (ενα προγραμματακι ειναι) και να το τρεξετε. Μετα απο αυτο βαζετε επανω official 3.55 firmware που ειναι unpatched και ετσι η κονσολα ξεκλειδωνει. Πανω στο ofw3.55 μπορει να μπει οτι cfw θελουμε μετα.

Δηλαδη το dehasing ειναι το ξεκλειδωμα της κονσολας μετα απο downgrade για να μπορουμε να βαλουμε οποιοδηποτε αλλο firmware εκτος του Rogero 3.55 cfw

Δημοσ.

οποιος εχει το rogero firmware 4.30 ας με το στειλει με ενα email στο bloskas@hotmail.com ευχαριστω.ενα που βρεικα εγω ειναι κατεστραμενο

Δημοσ.

matzos μονο σε slim προς το παρών το 4.30;

Επισης Dehasing κάνουμε και όταν από 4.21 θελουμε να πάμε 3.55;

Οχι δε χρειαζεται πληρες dehasing απο 4.21 σε 3.55. αλλα εγω εχω enable ta QA toggle αμεσως μολις βαλω (εγκαταστησω) το 4.25to3.5.pup και πριν βαλω αλλο 3.55 firmware (Ετσι λεει και ο Ροτζερο στις οδηγιες του να ειναι enable τα QA σε καθε upgrade/downgrade method)

Οτι λεει ο Ροτζερο για το ποιες κονσολες. δεν εχω παρακολουθησει αναλυτικα το ποιες παθαινουν μπρικ. το πρωι που εριξα μια ματια γενικα λεγανε οχι σε φατ που εχουν 256NAND ( δηλαδη τις πρωτες ΦΑΤ κονσολες)

Οι περιπτωσεις μπρικ γενικα που ειδα αυτη τη φορα ηταν ελαχιστες και μαλλον σε οσους δεν ακολουθησαν σωστα τις οδηγιες (ναι παντα θα υπαρχουν αυτοι)

Επισης να ξερετε οτι το firmware ειναι buggy

Το icon grouping γινεται αλλα δεν το κραταει στη μνημη του.

Μολις το ανοιξεις και εχεις παιχνιδι μεσα στο BD - ROM αυτοματα το φορτωνει

Δημοσ.

Οχι δε χρειαζεται πληρες dehasing απο 4.21 σε 3.55. αλλα εγω εχω enable ta QA toggle αμεσως μολις βαλω (εγκαταστησω) το 4.25to3.5.pup και πριν βαλω αλλο 3.55 firmware (Ετσι λεει και ο Ροτζερο στις οδηγιες του να ειναι enable τα QA σε καθε upgrade/downgrade method)

Οτι λεει ο Ροτζερο για το ποιες κονσολες. δεν εχω παρακολουθησει αναλυτικα το ποιες παθαινουν μπρικ. το πρωι που εριξα μια ματια γενικα λεγανε οχι σε φατ που εχουν 256NAND ( δηλαδη τις πρωτες ΦΑΤ κονσολες)

Οι περιπτωσεις μπρικ γενικα που ειδα αυτη τη φορα ηταν ελαχιστες και μαλλον σε οσους δεν ακολουθησαν σωστα τις οδηγιες (ναι παντα θα υπαρχουν αυτοι)

Επισης να ξερετε οτι το firmware ειναι buggy

Το icon grouping γινεται αλλα δεν το κραταει στη μνημη του.

Μολις το ανοιξεις και εχεις παιχνιδι μεσα στο BD - ROM αυτοματα το φορτωνει

BRICKED:

CECH-A0160GB FAT! windrider wrote: removed as most PS3 are 256mb NAND

δεν είναι ακριβώς έτσι. απλά έτυχε αυτοί που αναφεραν brick, να ήταν με FAT κονσόλα. οπότε δεν σημαίνει ότι τα fat έχουν πρόβλημα. απ τα κάμποσα που διάβασα και εγώ την λαλακια την έκαναν όσοι δεν ακολούθησαν σωστά τις οδηγίες. πχ ένας πήγε και έκανε update απο ofw 3.55 αντι για cfw.

Δημοσ.

Μόλις το πέρασα και εγώ το 4.30 CFW σε CECHC04 60GB FAT και δουλεύει τέλεια!

Δημοσ.

Παίδες έχω ένα slim 160gb (μοντελο CECH3004A) με official 4.30. Η πρώτη official που είχε πάνω ήταν 3.61 αν θυμαμαι καλα. Μπορεί να χακαριστεί τώρα με τα καινούρια καλούδια που βγήκαν?

Δημοσ.

Κονσολες με κωδικο CECH σειρας 3000 δεν γινονται downgrade και επομενως δεν περναει επανω cfw

Οποιοσδηποτε εχει ΠΣ3 με date code 1B, 1C, 1D, 2A, 2B,2C, 2D δεν γινεται downgrade

Αυτα ειναι οσα ειχαν εργοστασιακο firmware οταν το βγαλατε απο το κουτι τους 3.56 και πανω

Ορισμενα ΠΣ3 με date code 1A γινονται downgrade σε 3.55. Ειναι πολυ λιγα αυτα και πρεπει να θυμαστε αν ειχαν εργοστασιακο firmware 3.55 η 3.56 η 3.60. Δε μπορει να σας το πει κανεις αλλος αν δε θυμαστε τι φοραγαν οταν το αγορασατε.

Το date code το γραφει στο κατω μερος της κονσολας

800px-Date_Code_Slim.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί κάτι και για τους υπόλοιπους. προσωπικά πιστεύω ότι ακομα και να βρουν κάποια τρυπα για να μπορούν να περάσουν cfw και σε 3.56+ firmwares, θα περιμένουν πρώτα την απάντηση της sony να δουν πως θα προσπαθήσει να το κλειδώσει πριν βγάλουν κάτι σε κυκλοφορία.

Δημοσ.

απο οτι κατάλαβα στα σχετικά site θα αρχισουν να βγαινουν τιποτα HEN για οσους εχουν OFW 3.56+ κατι ειναι και αυτο :-)

Δημοσ.

Μόλις το πέρασα και εγώ το 4.30 CFW σε CECHC04 60GB FAT και δουλεύει τέλεια!

Το έβαλες πάνω από 3,55 kmeaw ή το πέρασες πάνω από cfw rogero 4.21;

Δημοσ.

εγω που το δοκιμασα πανω απο 4.21 μου εβγαλε κατεστραμενο αρχειο.μαλλον θα πρεπει να γυρισουμε σε 3.55 και μετα να παμε στην 4.30

Δημοσ.

Το έβαλες πάνω από 3,55 kmeaw ή το πέρασες πάνω από cfw rogero 4.21;

Ο ροτζερο γραφει οτι ο σωστος τροπος ειναι downgrade πρωτα σε Rogero cfw3.55 v7 και πανω σε αυτο το 4.30

Το KMEAW δεν το αναφερει καθολου για 4.30 (το ανεφερε για το περασμα της 4.21)

Γινεται και απο 4.21 σε 4.30 οπως αναφερει ως εναλλακτικος τροπος αλλα μπορει να μην επιτυχει

Ακολουθειτε τις οδηγιες σωστα !!!

1- Proper Way ( CFW4.21 --> CFW3.55 --> CFW4.30 )

---- Downgrade back to ver3.55 using the guide above.

---- Once on Rogero CEX3.55 v3.7 you can update again from Recovery Menu into the new CFW4.30 v1.00.

2- Alternative Way #1 ( CFW4.21 --> XMB Update --> CFW4.30 )

---- You can try updating from CFW4.21 to CFW4.30 v1.00 from XMB by using the "System Update --> Update via Storage Media".

---- If it didn't work, then you'll have to use the Alternative Way #2.

3- Alternative Way #2 ( CFW4.21 --> Recovery Menu --> CFW4.30 )

---- You can try updating from CFW4.21 to CFW4.30 v1.00 from Recovery Mode.

---- If it didn't work, then you'll have to use the first Proper Way ( CFW4.21 --> CFW3.55 --> CFW4.30 )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...