Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

top spin 4 παιζει κανονικα με το 1.02 update χωρις κολληματα. αρκει να εχεις το patch

PES 12 που δοκιμασα κολλαει

Δημοσ.

Online Pass τι εννοεις? Κωδικο που ειναι συγκεκριμενος με user account?

Αυτο χρειαζεται ακομη και σε ofw. Στο δισκακι του U3 υπαρχει κωδικος τον οποιο χρησιμοποιεις οταν θες να παιξεις το συγκεκριμενο παιχνιδι ονλαιν. απ τη στιγμη που τον χρησιμοποιεις αυτος ο κωδικος συνδεεται στο username σου και δε μπορει να τον χρησιμοποιησει αλλος.

Το ιδιο ισχυει και για τα ΦΙΦΑ 12, ΦΙΦΑ στρεετ κ διαφορα αλλα παιχνιδια προκειμενου να παιξεις ονλαιν.

Εσυ δηλαδη μπορει να αγορασεις μεταχειρισμενο δισκο του ΦΙΦΑ αλλα αν ο κωδικος εχει χρησιμοποιηθει δε παιζεις ονλαιν.

κατεμε αυτο αποτελει τρισμεγιστη αλητεια των εταιριων, αλλα ειναι αλλο θεμα. μετα μας φταιει η πειρατεια.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο mtzs. Το online pass δημιουργήθηκε με σκοπό να περιορίσει την αγορά των μεταχειρισμένων παιχνιδιών, με την οποια οι εταιρίες έχουν φάει τεράστιο σκάλωμα τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει ωστόσο η δυνατότητα να αγοράσει κάποιος online pass, με κόστος γύρω στα 10-15 ευρώ.

Δημοσ.

καλησπερα,

βασικα εχω μπει στη διαδικασία να κανω downgrade το ps3

μου με τον γνωστο Ε3 φλασερ. ολα τα εχω κανει μια χαρα

δεν εχω ομως ενα usb downgrade dongle Που χρειάζεται την πρώτη φορα!

έχει καποιος ενα στικάκι να το δανειστώ για μία ωρίτσα!

αλλιώς εάν το πουλάει!

έχει κανει καποιος κάτι παρομοιο με HTC wildfire αντί για το dongle?

Δημοσ.

οχι, αλλα να μπεις σε factory service mode ναι

αυτο χρειαζεται ο φιλος παραπανω για να κανει dehasing μετα το downgrade και να μπορει να περασει οποιο cfw θελει

Δημοσ.

Δουλευει αλλα με την εκδοση dongle firmware 2.51. παραπανω εκδοση (δηλαδη η 2.71) δε δουλευει

Και γω ειχα ΤΒ αλλα το πεταξα εδω και πολυ καιρο. το KMEAW παιζει σχεδον τα παντα πλεον. ουσιαστικα δεν υπαρχει καποιος μεγαλος τιτλος να τρεχει πλεον μονο σε ΤΒ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...