Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια εκανα και εγω την παραγγελια χθες βραδυ και αφησα ως σημειωση αυτο το φαινομενο με τον Καναδα. σε ποσο λετε να μου ερθει???

όσες φορές έχω παραγγείλει από Κίνα με air mail κάνει 7-8 μέρες από την μέρα αποστολής αν και αυτοί για να είναι εξασφαλισμένοι λένε 7-14 μέρες.. εκτός από τώρα τελευταία που τα ΕΛΤΑ της Πάτρας τον !%&^!@$ !!!

@nyne: όντως.. πρόσθεσε την διεύθυνση με τον Καναδά στο paypal, αλλά δεν επηρέασε την default διεύθυνση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ε θα τρελαθουμε.

Γινεται με Nokia Maemo, εχω Nokia Symbian

Γινεται με Archos 5, εχω Archos 7

Γινεται με Ti-84, εχω Ti-89

Γινεται με Dingoo, εχω PSP,

Γινεται me ipod 1G, εχω 2G

Γινεται με iphone 2G/3G, εχω 3GS

Γινεται με Android, εχω Blackberry (Δεν σχετιζονται μεταξυ τους, αλλα ειπα να ριξω και ενα μπονους)

Αντε να δουμε που θα παει αυτη η κατασταση...

ΑΚΡΙΒΩΣ !!!

Και εγώ έχω 3GS και σύντομα θα έχω το iPhone 4. Αλλά, όπως καταλαβαίνεις, θα αργήσει να έρθει μια λύση και με αυτά.

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ ψάχνω ναβρω το καλύτερο δυνατό USB stick.

Ποιό είναι λοιπόν, κατά τη γνώμη σας, το καλύτερο USB stick σε στυλ PS Jailbreak (αν όχι το ίδιο λόγω κόστους και μόνο);;

a) PS3Break.

B) Teensy++

c) PS AVR.

d) Άλλο.......... (Ποιό άλλο, συγκεκριμένα ;;;;; )

Επεξ/σία από Kostas75

ρε παιδια τι να κανω να αναβαθμισω στην 3.42 ή οχι?θα παιζουν τα μελλοντικα παιχνιδια με το psj?

3+ χρονια περιμενες.... στους 2-3 μηνες κολλησες? :)

Starting last week, and ongoing non-stop Sony has been very busy working local HK police & the Hong Kong customs! They been opening all the parcels being exported from China, and seizing all forms of PSJailbreak devices!

Το πακετο μου εφυγε πριν δυο μερες λεει στο site!!! Ελπιζω να το γλιτωσα|!! ¨))

Εγώ χθες βράδυ παράγγειλα το PS3Key εντέλει. 40 Ευρώ με τα μεταφορικά από εξωτερικό και μέσω Paypal.

Εδώ, Ελλάδα, το έχει φέρει μόνο ένα κατάστημα και το πουλάει 59 ευρώ! Έλεος, παντού και όπου μπορούν εδώ να κλέψουν τον κόσμο. Λυπάμαι πραγματικά τους άσχετους που δεν ξέρουν να ψάξουν Internet και πηγαίνουν κατευθείαν να ψωνίσουν κάποια διάφορα πράγματα στην εδώ αγορά... Αυτό όμως είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα και off topic... Αλλά δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά και πολλά άλλα, νιώθω απογοητευμένος σαν Έλληνας και είχα την ανάγκη απλά να το αναφέρω.

Τελοσπάντων, για να επανέλθουμε στο topic, πιστεύετε είναι καλή αγορά το PS3Key;;

Παιδια μπορουμε να συνδεθουμε στο PSN μεσω proxy απο την 3.41 πλεον?Επισης ενδιαφερομαι για να αγορασω stickaki τι μου προτεινετε(αν γινετε με link)?Ψαχνω για κατι δοκιμασμενο...

Starting last week' date=' and ongoing non-stop Sony has been very busy working local HK police & the Hong Kong customs! They been opening all the parcels being exported from China, and seizing all forms of PSJailbreak devices![/quote']

Μιλάει για parcels, δηλαδή δέματα.. μάλλον πιάνουν μεγάλες παραγγελίες που φεύγουν για distributors του εξωτερικού.. και στο video δείχνει το αυθεντικό psjailbreak και όχι κλώνους.. δεν νομίζω ότι θέλουν να χτυπήσουν τους ντόπιους πωλητές.. άλλωστε όλα απομιμήσεις είναι στην Κίνα.. τώρα κατάλαβαν ότι ζημιώνουν ξένες εταιρίες; lol

και σίγουρα δεν μπορούν να ελέγχουν όλα τα γράμματα, καθώς το ps3break το στέλνουν με "registered air mail"..

απόδειξη;

Destination - Greece

The item (RBxxxHK) left Hong Kong for its destination on 16-Sep-2010

Ευτυχώς.. ησύχασα :Ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...