Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε θα τρελαθουμε.

Γινεται με Nokia Maemo, εχω Nokia Symbian

Γινεται με Archos 5, εχω Archos 7

Γινεται με Ti-84, εχω Ti-89

Γινεται με Dingoo, εχω PSP,

Γινεται me ipod 1G, εχω 2G

Γινεται με iphone 2G/3G, εχω 3GS

Γινεται με Android, εχω Blackberry (Δεν σχετιζονται μεταξυ τους, αλλα ειπα να ριξω και ενα μπονους)

Αντε να δουμε που θα παει αυτη η κατασταση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ έχω το Samsung VF360(i8320) το οποίο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το κάνει διότι έχει mUSB και τρέχει Linux αλλά δεν έχουν βγάλει τίποτα γι αυτό...

E Ναι, αλλα εγω εχω τοσα πραγματα, στα οποια γινεται στις προηγουμενες και φθνητερες εκδοσεις τους.

Ειδικα στην εξελιξη με την apple for linux, μα καλα τι γκαντεμια...

Να χω ipod 2G και να θελει 1G, Και iphone 3GS, και να θελει 2G/3G....

Μα καλα τι γκαντεμια ειναι αυτη?

Ε θα τρελαθουμε.

Γινεται με Nokia Maemo, εχω Nokia Symbian

Γινεται με Archos 5, εχω Archos 7

Γινεται με Ti-84, εχω Ti-89

Γινεται με Dingoo, εχω PSP,

Γινεται me ipod 1G, εχω 2G

Γινεται με iphone 2G/3G, εχω 3GS

Γινεται με Android, εχω Blackberry (Δεν σχετιζονται μεταξυ τους, αλλα ειπα να ριξω και ενα μπονους)

Αντε να δουμε που θα παει αυτη η κατασταση...

Xaxaxaxa.κουραγιο...Και εγω καπως ετσι...Ας δουμε τι θα γινει και με το psp.

Κάθε φορά που το ανάβεις πρέπει να του κάνεις το jailbreak αλλιώς είναι απλά το PS3.

Και αν εγκαταστήσω εφαρμογές (ή αποθηκεύσω παιχνίδια) θα φαίνονται μετά στη sony? Η την εγκατάσταση εφαρμογών την κάνουμε κάθε φορα που ανοίγουμε το PS3?

Και αν εγκαταστήσω εφαρμογές (ή αποθηκεύσω παιχνίδια) θα φαίνονται μετά στη sony? Η την εγκατάσταση εφαρμογών την κάνουμε κάθε φορα που ανοίγουμε το PS3?

Η εγκατάσταση γίνεται μία φορά. Αν συνδεθείς στο ιντερνετ με εγκατεστημένες εφαρμογές υπάρχει πιθανότητα να το αναγνωρίσει και να φας ban, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα αφού για να μπεις στο νετ πρέπει να κάνεις update στο 3.42 το οποίο αποτρέπει το jailbreak μόνιμα οπότε...

Η εγκατάσταση γίνεται μία φορά. Αν συνδεθείς στο ιντερνετ με εγκατεστημένες εφαρμογές υπάρχει πιθανότητα να το αναγνωρίσει και να φας ban, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα αφού για να μπεις στο νετ πρέπει να κάνεις update στο 3.42 το οποίο αποτρέπει το jailbreak μόνιμα οπότε...

Τις εφαρμογές μπορώ να τις διαγράψω μετά χωρίς να αφήσουν "στοιχεία" ή όχι? Ή έστω μπορώ να τις τρέξω χωρίς install? Από το USB κατευθείαν. Ευχαριστώ.

ρε παιδια παρήγγειλα απο το http://www.digimartz.net το ps3 break αλλα εγινε κατι περιεργο.Στα στοιχεια της παραγγελιας στο site τους εχει τα κανονικα μου.Στην αποδειξη απο το paypal εχει λαθος χωρα.Μηπως ειναι καμια απατη οτι και καλα στο στειλαμε αλλα ειχες δωσει λαθος διεύθυνση?Εχω στειλει εμαιλ στο digimartz και περιμενω απαντηση...Επειδη ξερω οτι πηραν και αλλα παιδια απο εδω απο το site αυτο ας τσεκαρουν την αποδειξη του paypal να δουν μηπως ειναι καμια απατη.

ρε παιδια παρήγγειλα απο το http://www.digimartz.net το ps3 break αλλα εγινε κατι περιεργο.Στα στοιχεια της παραγγελιας στο site τους εχει τα κανονικα μου.Στην αποδειξη απο το paypal εχει λαθος χωρα.Μηπως ειναι καμια απατη οτι και καλα στο στειλαμε αλλα ειχες δωσει λαθος διεύθυνση?Εχω στειλει εμαιλ στο digimartz και περιμενω απαντηση...Επειδη ξερω οτι πηραν και αλλα παιδια απο εδω απο το site αυτο ας τσεκαρουν την αποδειξη του paypal να δουν μηπως ειναι καμια απατη.

και σε μένα το ίδιο έγινε.. έβγαλε ως χώρα τον Καναδά.. στην σελίδα τους όμως εμφανίζεται κανονικά Ελλάδα.. τους έστειλα mail και μου είπανε ότι αυτοί βλέπουν την διεύθυνση από το site τους..

το στείλανε το γράμμα και στο tracking του Hong Kong Post με τον αριθμό αποστολής που μου δώσανε εμφανίζει:

Destination - Greece

The item (RBxxxHK) is being processed for departure from Hong Kong as of 15-Sep-2010.

Βρήκα και ένα άλλο site:

http://www.lightake.com/detail.do/sku.32359

βάζοντας κουπόνι "LIGHTAKEPS3BREAK" σου το αφήνει $32.39 με μεταφορικά.. αλλά το site δεν το έχει στους distributors στην σελίδα του ps3break, οπότε δεν ξέρω πόσο έγκυρο είναι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...