Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα πηγαίνεις στο παλιό κοπιάδικο της γειτονιάς σου και θα το αγοράζεις έτοιμο.

Ναι αυτο μας ελειπε. Εδω ζηταγανε 10-15 ευρω για DVD. Για BD θα θελουν κανα 20αρικο και βαλε, οποτε αγοραζεις "ξανα" αυθεντικο :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελευταία φορά που κοίταξα τα DvD ήταν λιγότερο από 5€.

αυτό έλειπε να δίνουμε το 2010 λεφτά σε απατεώνες.... αν δεν μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι απο εξωτερικό ,αγόρασε εναν εσωτερικό 750gb και μετάφερε το εκεί με το ftp trick. 2010 έχουμε ρε ,iso loader και back up managers,θα γυρίσουμε στο κάψιμο απο τα δισκάκια?τι παίζουμε playstation1?

αυτό έλειπε να δίνουμε το 2010 λεφτά σε απατεώνες.... αν δεν μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι απο εξωτερικό ,αγόρασε εναν εσωτερικό 750gb και μετάφερε το εκεί με το ftp trick. 2010 έχουμε ρε ,iso loader και back up managers,θα γυρίσουμε στο κάψιμο απο τα δισκάκια?τι παίζουμε playstation1?

Σωστος. Εδω στο ps2 τα παιζαμε απο σκληρους, που τοτε σε θεωρουσαν τρελο χακιορη οποιος το ακουγε.

Εγω απλως ρωταω για να ενημερωνομαι, ωστε οταν βγει το πορτ επιτελους σε μια απο τις συσκευες που κατεχω να ειμαι ετοιμος και να μην τρεχω τελευταια στιγμη να μαθαινω τα διαδικαστικα!

Γιατί ρε συ κάτσε, τι απαξίωση των καινούργιων οπτικών μέσων είναι αυτή; Οι σκληροί δίσκοι εκτός του ότι είναι ακριβοί είναι και μεγάλοι σε μέγεθος, άμα χαλάσουν έχασες όλα σου τα παιχνίδια, ενώ άμα τα κάψεις σε BD χαλάει ένα μόνο. Άσε που όπως είπαμε ήδη δεν έχει ακόμα ntfs support, ή άλλο ακόμα καλύτερο FS, οπότε καλύτερα καμένο παρά καμένος σκληρός.

η πιθανότητα να πάθει βλάβη ο σκληρός και να χάσεις όλα σου τα παιχνίδια είναι μηδαμινή,έχω pc απο 5 χρονων και ποτέ δεν έπαθε βλάβη ο σκληρός δίσκος.ενώ οπτικά μέντια έχουν πάθει βλάβη άποιρα....

και μόνο που πρωτείνεις τον απατεώνα της γειτωνιάς που πουλάει τα καμένα κάτι μου λέει....

απλα υπαρχουν οι Oldschool που θελουν να τα γραφουν σε cd-dvd-blue ray και υπαρχουν καποιοι που βαριουνται αυτοι την διαδικασια και τα περνανε σε σκληρους. και οι 2 τροποι σεβαστοι

η πιθανότητα να πάθει βλάβη ο σκληρός και να χάσεις όλα σου τα παιχνίδια είναι μηδαμινή,έχω pc απο 5 χρονων και ποτέ δεν έπαθε βλάβη ο σκληρός δίσκος.ενώ οπτικά μέντια έχουν πάθει βλάβη άποιρα....

και μόνο που πρωτείνεις τον απατεώνα της γειτωνιάς που πουλάει τα καμένα κάτι μου λέει....

Δεν τον προτείνω απλά έδωσα μία ακόμα λύση.

Μερικές ερωτήσεις: Το PSGroove από το PSFreedom έχει καμία διαφορά? Επίσης το hack αφήνει στο PS3 τίποτα ή όταν το κλείνεις σβήνονται όλα και είναι σαν να μην του έκανες τίποτα ποτέ?

OK. Συνεχίζεις όμως να μην μας λες κανένα παιχνίδι που δοκίμασες.....

Δοκίμασα το Turok και τρέχει κανονικά. Αλλά ήταν Release για Jailbreak, γιατί κυκλοφορούν και κάτι άθλια...

Τελικα θα χακαριστει ποτε το ps3 και ποσο μαλλον το ps3 slim με το τελευταιο Update που αφαιρεσε το Other Os;

Τι εννοείς; έχει ήδη χακαριστεί, αυτό σηζητάμε τόσο καιρό. Το μόνο πρόβλημα είναι το 3.42 που είναι update ασφαλείας για να μην χακάρετε αλλά άμα δεν το κάνεις update όλα καλά.

Το δοκίμασα και εγώ με το iphone μου. Δουλεύει άψογα, δοκίμασα το uncharted 2 που έκανα back up εγω από το back up manager. Η διαδικασία πολύ πιο απλή από ότι περίμενα αφού οι αγαπημένοι μας hacker εφτιαξαν ενα quick installation, χθες νομίζω, για iphone(3G η 2G) το οποίο δουλεύει σε windows χωρίς να χρειάζεσε linux η vmware. To site που το βρήκα για όσους ενδιαφέρονται είναι εδώ: . To μόνο που χρειάζεστε είναι να είστε στην 3.1.2 και jailbroken με redsnow. (Εχω δοκιμάσει να το περάσω και στην 4.0.1 αλλά και στην 3.1.2 με blackrain jailbreak αλλά χωρίς επιτυχια)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...