Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά πλέον το έχουν ξεφτιλίσει... σε λίγο και με το τηλεκοντρόλ θα σπάει

Ωχ, τα αρχεια που ειναι? Εχω το τι89, λες να μπορω πλεον και εγω να κανω δουλεια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωχ, τα αρχεια που ειναι? Εχω το τι89, λες να μπορω πλεον και εγω να κανω δουλεια?

http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=402

Δεν νομίζω να κάνεις δουλειά αλλα ποτε δεν ξέρεις.Δοκίμασε το

http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=402

Δεν νομίζω να κάνεις δουλειά αλλα ποτε δεν ξέρεις.Δοκίμασε το

Δεν κανει, διαβασα αρθρο, που λεει οτι το 89 εχει διαφορετικο cpu και λειτουργια usb controller. Μα καλα εχω τοσα γκατζετια και τιποτα δεν δουλευει, τελευταια θα γινουν τα πορτ, που με απασχολουν Χ(

Μια καλή αγορά είναι και το DINGOO

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7281

Και emulator για παλιά games (snes,c64,amiga,mame klp) και παίζεις ps3 :D

Πάντως το πρόβλημα είναι με το update.Μετά το 3.42 firmware που κλείδωσε το PS3 και δεν μπορείς online ta clones είναι επίφοβα.Το original psjaiblrake έπεσε στα 80 απο τα 130 και θα πέσει και άλλο.Αν μάλιστα έχουν και τον άσσο στο μανίκι τους με το update ......

Εγώ ψηφίζω υπομονή

Το θεμα ειναι θα χρειαζεται να το χεις συνδεδεμενο με το ps3 ολη την ωρα?Γιατι λεει πως λειτουργει οπως το ps3jb.

Παντως οπως και αν εχει 2 ειναι τα σημαντικα και οποιο τα καταφερει 1ο αυτο θα χει και την μεγαλυτερη επιτυχια..

1ον)Να μην χρειαζεται καθε φορα που κλεινεις το ps3 να κανεις την ιδια διαδικασια

και 2ον)Θα υποστηριζει ntfs files...

Σε αυτο το "μετωπο" περιμενουμε νεα, οχι τωρα που καθονται και ασχολουνται να το σπασουν με το τηλεκοντρολ και τον φουρνο μικροκυματων...

Αν εξεραίσουμε το TI-84 plus, για όλες τις υπόλοιπες συσκευές μπορείται να βρείτε τα αρχεία και τις πληροφορίες εδώ.

Όχι δεν χρειάζεται να το έχεις όλη την ώρα πάνω. Από τι στιγμή που θα ξεκινήσει το PS3 και έχει σπάσει με το hack μπορείς να το αποσυνδέσεις αν θες.

Γιατί να υποστιρίζει ntfs; να μη σώσει!

Αν εξεραίσουμε το TI-84 plus, για όλες τις υπόλοιπες συσκευές μπορείται να βρείτε τα αρχεία και τις πληροφορίες εδώ.

Όχι δεν χρειάζεται να το έχεις όλη την ώρα πάνω. Από τι στιγμή που θα ξεκινήσει το PS3 και έχει σπάσει με το hack μπορείς να το αποσυνδέσεις αν θες.

Γιατί να υποστιρίζει ntfs; να μη σώσει!

Μα δεν υπαρχουν παιχνιδια που εχουν αρχεια πανω απο 4GB?Αυτα πως τα μεταφερεις?

Μονο το στικακι ειναι που κλειδωνει οταν το βγαλεις? Το προγραμμα για τις αλλες συσκευες δεν το χει αυτο το θεμα, και αρκει απλα να μποοταρει το Ps3?

Μα δεν υπαρχουν παιχνιδια που εχουν αρχεια πανω απο 4GB?Αυτα πως τα μεταφερεις?

Ε υπάρχουν και άλλα FS, ας υποστιρίξει EXT4.

Μονο το στικακι ειναι που κλειδωνει οταν το βγαλεις? Το προγραμμα για τις αλλες συσκευες δεν το χει αυτο το θεμα, και αρκει απλα να μποοταρει το Ps3?

Όλες οι απορίες σου που αφορούν το PSFreedom, δηλαδή το software σπάσιμο μέσω άλλων συσκευών, μπορούν να λυθούν εδώ.

που διάβασες οτι υποστιρίζει nfts???? λάθος κάνεις, το καινούριο backup manager που ετοιμάζουν για τις 15 σεπτεμβρίου δεν θα έχει nfts,θα έχει ενα ενδιαφέρον addition αλλα δεν είναι nfts ,έχουν κάνει respond σε email απο hacking sites και είπαν οτι δεν είναι το nfts.

το psj είναι απάτη πλέον με τους άποιρους κλόνους που κυκλοφορούν αλλα και με το psgroove.η τιμή του είναι τραγική.....

Φίλε πάλι στο περίπου και με αοριστολογίες μιλάμε. Έχεις να μου προτείνεις κάτι συγκεκριμένο καλό, κλώνο του PS Jailbreak, ή κάποια άλλη λύση (συγκεκριμένη);; Γιατί για "άπειρους κλώνους" ακούω και διαβάζω συνέχεια, αλλά σχεδόν κανένας δεν προτείνει κάτι συγκεκριμένο.

Κάποιος εδώ μέσα πρότεινε το PS3Break PS JB clone. Μετά από ψάξιμο τo βρήκα γύσω στα 67 Ευρώ με τα μεταφορικά. Δεν ψήνομαι και τόσο, μιας και το PS JB το original το έχω βρει πλέον στα 104 ευρώ με τα μεταφορικά. Για μένα τα 37 ευρώ διαφορά δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο..

Περιμένω συγκεκριμένες προτάσεις, στις οποίες να υπάρχει αισθητή διαφορά στην τιμή. Π.χ. αν βρω κάτι καλό που να ξέρουμε ότι δουλεύει, μέχρι και 50 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, τότε μάλιστα!

Λοιπόν;;

Anyone?....

Φίλε πάλι στο περίπου και με αοριστολογίες μιλάμε. Έχεις να μου προτείνεις κάτι συγκεκριμένο καλό, κλώνο του PS Jailbreak, ή κάποια άλλη λύση (συγκεκριμένη);; Γιατί για "άπειρους κλώνους" ακούω και διαβάζω συνέχεια, αλλά σχεδόν κανένας δεν προτείνει κάτι συγκεκριμένο.

Κάποιος εδώ μέσα πρότεινε το PS3Break PS JB clone. Μετά από ψάξιμο τo βρήκα γύσω στα 67 Ευρώ με τα μεταφορικά. Δεν ψήνομαι και τόσο, μιας και το PS JB το original το έχω βρει πλέον στα 104 ευρώ με τα μεταφορικά. Για μένα τα 37 ευρώ διαφορά δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο..

Περιμένω συγκεκριμένες προτάσεις, στις οποίες να υπάρχει αισθητή διαφορά στην τιμή. Π.χ. αν βρω κάτι καλό που να ξέρουμε ότι δουλεύει, μέχρι και 50 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, τότε μάλιστα!

Λοιπόν;;

Anyone?....

Το PSFreedom(που λινκαρα ήδη) και PSGroove είναι τα πιο έμπηστα μετά το αυθεντικό PSJailbreak και είναι free, αρκεί βεβαίως να έχεις μία από τις συσκεύες που χρειάζονται για να τα τρέξεις. Όσων αφορά στικάκια κλώνους να βρεις να αγοράσεις και τα ρέστα δεν τα συνιστώ καθόλου.

Λοιπον διαβασα ολο το θεμα και ακρη δεν εβγαλα.Ενας απο αυτους που το κανει (ειναι κανα 2) δεν μπορει να μας πει τον τροπο και τι ΑΚΡΙΒΩΣ πρεπει να κανουμε για να μην χανομαστε σε links που πεταει ο καθενας και καπου να ανεβασει ολα τα αρχεια που πρεπει να εχουμε για να αρχισει να μπαινει μια ταξη σιγα σιγα στο ολο θεμα?Ε? τι λετε? :)

Λοιπόν;;

Anyone?....

αν κοιτάξεις μια-δυο σελίδες πίσω θα δεις που θα το βρεις και με 30 ευρώ με μεταφορικά μέσω Κίνας μιας και εκεί είναι η χώρα παραγωγής του.. οπότε μάλλον δεν έψαξες καλά φίλε..

δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε με τους "κλώνους"; τι διαφορά έχει το "αυθεντικό"; ας γελάσω.. σάμπως εκείνο δεν φτιάχνεται στην Κίνα;;; ένα usb είναι ρε παιδιά, δεν παίρνεις αμάξι.. τα ίδια πράγματα είναι και τα δύο.. απλά και καλά το "αυθεντικό" θα βγάλει πρώτο τον backup manager 1.1 που υποτίθεται θα τρέχει μόνο με το psjailbreak αλλά πιστεύω είναι θέμα ημερών για να μην πω ωρών για να το σπάσουν και να τρέχει και στα υπόλοιπα..

Το πρόβλημα με τους κλώνους είναι ότι δεν ξέρεις αυτό που θα αγοράσεις από την Κίνα με 30€ θα δουλεύει ή όχι, αν θα δώσεις δηλαδή 30€ τσάμπα.

Το πρόβλημα με τους κλώνους είναι ότι δεν ξέρεις αυτό που θα αγοράσεις από την Κίνα με 30€ θα δουλεύει ή όχι, αν θα δώσεις δηλαδή 30€ τσάμπα.

Πολύ σωστός φίλε!!

Εγώ, μιας και δεν έχω πολύ χρόνο (αλλά και χρήμα) για να ασχοληθώ (όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι), θέλω αυτό που θα πάρω να ξέρω ότι δουλεύει και με ότι πάρω να μην ψάχνομαι πως και γιατί δεν δουλεύει, αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Σχετικά με το PSGroove/PS Freedom τώρα φίλε μου:

Διάβασα και κατάλαβα ότι δουλεύει με κάποια αρχεία που κατεβάζεις και δουλεύουν με συγκεκριμένα USB sticks:

"Original PSGroove Hex files for AT90USBKEY & Teensy"

Δεν καταλαβαίνω τι χρειαζόμαστε τα παρακάτω:

- LG5tool.rar [NEW] (Logan5 Proxy Tool)

- Droid-Freedom.zip [NEW]

Επίσης τα AT90USBKEY και Teensy USB sticks τα βρίσκουμε εύκολα να τα αγοράσουμε για να φορτώσουμε πάνω τα αρχεία του PSGroove;; Έχει ψάξει κανείς να τα αγοράσει και σε τι τιμές πρέπει να τα βρίσκουμε περίπου, μέσο όρο;;

Προτιμώ να μην αγοράζω από stores από Κίνα κατευθείαν, γιατί μπορεί να είναι φθηνότερα, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά δεν πιστεύω ότι θα έχουν το ίδιο service και αξιοπιστία με Ευρωπαϊκά stores.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...