Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχει και την καλύτερη φήμη πάντως... Πες μας μόλις το παραλάβεις.

Το πήρα και εγώ από εκεί αν υπάρξει πρόβλημα έχουμε και το paypal ;)

Δημοσ.
ενταξει έχω πιστεί ότι πουλάς τα PSJailbreak κι εχεις μεινει με το στοκ στο χέρι. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει θέμα original ή μη, ένα emulate κι ένα inject γίνετε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, κι μάλιστα η opensource λύση είναι και σίγουρη από άποψη υποστήριξης όπώς έγινε και με τo προσφατο update. NTFS δεν υποστηρίζετε ακόμα γιατί καποιος πρέπει να γράψει drivers για το PS3 ωστε να το αναγνωριζει, δεν έχει να κάνει με το στικ/κιν κλπ. Από εκεί και πέρα δεν έχεις να περιμένεις κάτι.

Καλά ότι πεις!... Έχω και "μετοχές" ξέρεις!! Α, μπορεί εντέλει να αγοράσω και το "πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών" και να γίνει δική μου η εταιρία! Θα γίνω και "πρόεδρος"!!

Αν εσύ μου βρεις πιο ολοκληρωμένη λύση από το PS JB και μου την προτείνεις, θα την αγοράσω. Το PS Jailbreak ήδη υποστηρίζει NTFS. Το porting στο iPhone αργεί δραματικά... αυτή τη στιγμή είναι "In Progress" για τα iPod 1st gen και iPhone 2G/3G, δηλαδή για 3GS που έχω εγώ, ή για iPhone 4 που πρόκειται να αγοράσω, καλά κρασιά!...

Περιμένω αν ξέρεις να μου προτείνεις μια καλή, έτοιμη και ολοκληρωμένη λύση, που θα αγοράσω συγκεκριμένα πράγματα και θα δουλεύουν!!...

Μιας και porting δεν βλέπω να παίζει, ξέρεις κάτι συγκεκριμένο σε USB stick;;;

Εγώ πάντως με τόσες προτάσεις έχω χαθεί, δεν ξέρω τι παίζει, έχω χάσει τη μπάλλα που λένε!! Και κανένας δεν λέει αν κάτι που έχει δοκιμάσει δουλεύει και αν είναι αξιόπιστο, αναβαθμίσιμο, κτλ. κτλ....

Αυτός είναι ο λόγος που μιλάω με καλά λόγια για το PS Jailbreak, γιατί τα πράγματα εκεί είναι καθαρά και ξάστερα. Ούτε νέα sticks που κανείς δεν ξέρει αν δουλεύουν, ούτε αν θα υποστηριχθεί NTFS σε κάποιο ή όλα από αυτά, ούτε τίποτα.

Αν μπορεί κάποιος ας μας διαφωτίσει για τα παραπάνω (USB sticks κτλ.). Όχι τι υπάρχει γενικά, αλλά τι ΔΟΥΛΕΥΕΙ αποδεδειγμένα και αξίζει να δαπανήσουμε χρόνο και χρήμα σε αυτό. Α! Και να υπάρχει και κάποιο basic guide τι πρέπει να κάνουμε όταν το αγοράσουμε (π.χ. αν χρειάζεται να βρούμε κάπου αρχεία και να τα περάσουμε στο USB stick, κτλ.).

Ευχαριστώ.

---------- Προσθήκη στις 03:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:50 ----------

http://www.digimartz.net/buy-ps3break-for-ps3-p-529.html

Hong Kong ειναι τα περισσοτερα

Φίλε μου που διάβασες/ενημερώθηκες για το συγκεκριμένο;; Δουλεύει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που δουλεύει το PS Jailbreak;

Υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί να το αγοράσουμε από Ευρώπη, το οποίο να στέλνει Ελλάδα και να είναι και στα Αγγλικά να καταλαβαίνουμε τι λέει για να προχωρήσουμε σε παραγγελία αν αξίζει τελικά; Εγώ όσα άνοιξα από εδώ δεν βγάζω άκρη:

http://www.ps3break.com/Distributors.asp

Δημοσ.

που διάβασες οτι υποστιρίζει nfts???? λάθος κάνεις, το καινούριο backup manager που ετοιμάζουν για τις 15 σεπτεμβρίου δεν θα έχει nfts,θα έχει ενα ενδιαφέρον addition αλλα δεν είναι nfts ,έχουν κάνει respond σε email απο hacking sites και είπαν οτι δεν είναι το nfts.

το psj είναι απάτη πλέον με τους άποιρους κλόνους που κυκλοφορούν αλλα και με το psgroove.η τιμή του είναι τραγική.....

Δημοσ.

Μια καλή αγορά είναι και το DINGOO

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7281

Και emulator για παλιά games (snes,c64,amiga,mame klp) και παίζεις ps3 :D

Πάντως το πρόβλημα είναι με το update.Μετά το 3.42 firmware που κλείδωσε το PS3 και δεν μπορείς online ta clones είναι επίφοβα.Το original psjaiblrake έπεσε στα 80 απο τα 130 και θα πέσει και άλλο.Αν μάλιστα έχουν και τον άσσο στο μανίκι τους με το update ......

Εγώ ψηφίζω υπομονή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...