Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αποδειξη τωρα ποια ειναι? Το screenshot στο command prompt? Ολοι μπορουμε ευκολα να κανουμε λεξεις να εμφανιζονται στο command prompt? Ετσι μπορω και εγω να ανεβασω μια που να γραφει οτι εχω πληρως αποκρυπτογραφηση την 3.81...

Δημοσ.

νταξ και εγω παταω echo.. και τα βγαζω!

το θεμα ειναι οτι και αληθεια να λεει, δεν πρόκειται να τα ελευθερώσει! ο τυπας ειναι μαλακας!

Δημοσ.

Γενικοτερα μας εχουν ζαλισει με τις δηθεν προσποιησεις οτι εσπασε και το ενα και το αλλο. Η επομενη σημαντικη ειδηση θα ειναι αυτη με τις αναλυτικες οδηγιες για το πως γινεται...

Δημοσ.

Χαίρετε!

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει αναλυτικά πως γίνεται να παίξουμε το Uncharted 3 σε kmeaw 3.55?

Ευχαριστώ πολύ!

εχεις p.m

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Στο πσ3Ηαχ βγηκε ενα port tou Gabriel knight1 αν το ψηνει κανεις σας περιμενει

Δημοσ.

Τσιπάρισμα PS3

καλημερα παιδια . εχω ρενα ps3 fat με firmware 3.4.1 και θελω να το τσιπαρω . πως γινεται αυτο;

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μια ερωτηση εγω που εχω ps3 σε firmware 3.75 δεν μπορω να το τσιπαρω με τιποτα???

οπως το λες.Με τιποτα.

btw βγηκε κιολας 3.75 ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...