Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για να το φτιάξεις μόνος σου χρειάζεται skills; η μπορείς να το πας και κάπου να στο τυπώσουν;

@greekboy εγώ το κάνω μέσω HD2 και είδη έχω πάρει backup 5 games...

Περασες το Xandroid 2.2 για να το κανεις? Εγω χτες ημουν με ενα φιλαρακι που εχει diamond 2, και προσπαθουσαμε να το περασουμε αλλα τπτ. Το εγκαταστησαμε δλδ στο κινητο, αλλα καθε φορα που παταγες στην εφαρμογη Android το κινητο κολλαγε και δεν ανταποκρινοταν με την καμμια.

Δημοσ.
Για να το φτιάξεις μόνος σου χρειάζεται skills; η μπορείς να το πας και κάπου να στο τυπώσουν;

skills και να είσαι εξοικειωμένος με εμφάνιση πλακέτας , κολλητήρι κλπ !

Δημοσ.
skills και να είσαι εξοικειωμένος με εμφάνιση πλακέτας , κολλητήρι κλπ !

Με "εμφάνιση" πλακέτας;; Δηλαδή να φοράει τα "καλά" της;;; Χαχαχα!! Σόρρυ, couldn't help it! No offense φίλε! :)

---------- Προσθήκη στις 15:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:15 ----------

Για το iphone port έχουμε κάνα νέο?

Καλή ερώτηση... Γιατί και εγώ iPhone έχω.

Με την ευκαιρία να πω ότι με τις λύσεις τύπου Teensy, PSGroove κτλ., δεν μας λένε τα περισσότερα παιδιά που τα έχουν δοκιμάσει αν μπορούν να παίξουν όλα τα games που κάνουν backup ή κατεβάζουν.

Επίσης δεν μας λέει κανείς αν υποστηρίζεται NTFS, κάτι πολύ σημαντικό για να μπορούν να τρέξουν πολλά παιχνίδια σε εξωτερικό σκληρό.

Και γενικά έχω βαρεθεί να είμαι στο "περίμενε μέχρι να βγει κάτι για το iPhone", "περίμενε να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη των USB κλώνων του PSJailbreak", "περίμενε να κυκλοφορήσει κάποιο manual hack από το PSGroove", "περίμενε να δούμε πως θα αντιδράσει η Sony"......

Επίσης το να φτιάξεις μόνος σου την πλακέτα, ΟΚ, καλή φάση είναι, όπως και το να φτιάχνεις οποιαδήποτε πλακέτα, αλλά μέχρι εκεί. Γιατί αν μετά δεν δουλεύει καθόλου, ή δουλεύει με προβλήματα, τότε εκτός του όλου κόπου που έχεις κάνει και του χρόνου που έχεις αφιερώσει, είναι και απογοητευτικό να μην έχεις εντέλει μια πλήρη (όσο το δυνατόν) λύση.

Αν και ακριβή, η πιο ολοκληρωμένη λύση, χωρίς να ψαχνόμαστε για μήνες ακόμη, φαίνεται να είναι το πρώτο PS Jailbreak. Άλλωστε τα λεφτά που θέλουν να δώσεις δεν είναι και τραγικά πολλά και σίγουρα κάνεις "απόσβεση" σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν δεν μου προτείνετε λοιπόν κάτι το πολύ καλό σε κλώνο ή λύση μέσω smartphone, που να είναι αποδεδειγμένο ότι τρέχουν τα games άνετα (όπως τουλάχιστον στο πρώτο PS JB), τότε μάλλον τείνω να το αγοράσω το πρώτο, το original!

To καλύτερο θα ήταν να δημιουργήσει κάποιος που ξέρει εδώ μέσα, ένα vote για το καλύτερο PS JB (original, ή κλώνο, ή smartphone solution) ανάλογα με τις εμπειρίες του και να μπορεί να γράψει και λίγα commects για κάτι το εξαιρετικό, ή για προβλήματα που αντιμετωπίζει και επίσης ίσως να μπορεί να αξιολογήσει την JB λύση του, ο ίδιος και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.
Με "εμφάνιση" πλακέτας;; Δηλαδή να φοράει τα "καλά" της;;; Χαχαχα!! Σόρρυ, couldn't help it! No offense φίλε! :)

Βασικά εννοεί την "εμφάνιση" του φίλμ επάνω σε ειδική φωτοευαίσθητη πλακέτα.

Αν κυκλοφορούσε το σχέδιο της πλακέτας, θα μπορούσες να το τυπώσεις σε διαφανές φίλμ και μετά να το βάλεις επάνω σε ειδική φωτοευαίσθητη πλακέτα χαλκού.

Λίγα λεπτάκια σε δυνατό φώς ή UV και η πλακέτα είναι έτοιμη για εμφάνιση.

Λίγο "Τουμποφλό" είναι αρκετό για να εμφανιστεί το κύκλωμα επάνω στη πλακέτα και αν θές ταυτόχρονα ξεβουλώνεις και το νεροχύτη σου.

Μετά, λίγος τριχλωριούχος σίδηρος ή υδροχλωρικό οξύ και περιτρόλ ως καταλύτης και κάνεις την αποχάλκωση της πλακέτας στο μπάμ μπάμ.

Τα τελευταία σε ανοιχτό χώρο γιατί από τις αναθυμιάσεις θα κάψετε τις μύτες και τα εγκεφαλικά σας κύτταρα.

Τέλος, με τρυπανάκι τρυπάμε τις τρύπες και τέλος. Η πλακέτα είναι έτοιμη να της βάλουμε εξαρτήματα.

Δημοσ.
Περασες το Xandroid 2.2 για να το κανεις? Εγω χτες ημουν με ενα φιλαρακι που εχει diamond 2, και προσπαθουσαμε να το περασουμε αλλα τπτ. Το εγκαταστησαμε δλδ στο κινητο, αλλα καθε φορα που παταγες στην εφαρμογη Android το κινητο κολλαγε και δεν ανταποκρινοταν με την καμμια.

Όχι πέρασα μια άλλη έκδοση android που βγήκε καθαρά για το hd2

Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να βάλουμε 3.42 και αργότερα να κάνουμε downgrade;

Ναι αλλά γιατί να το κάνεις αυτό;

Εγώ είμαι με 3.41 και περιμένω custom 3.42

Να πας σε 3.42 για να ξανά πας σε 3.41 δεν βρίσκω το νόημα...

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 15:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:15 ----------

Καλή ερώτηση... Γιατί και εγώ iPhone έχω.

Με την ευκαιρία να πω ότι με τις λύσεις τύπου Teensy, PSGroove κτλ., δεν μας λένε τα περισσότερα παιδιά που τα έχουν δοκιμάσει αν μπορούν να παίξουν όλα τα games που κάνουν backup ή κατεβάζουν.

Επίσης δεν μας λέει κανείς αν υποστηρίζεται NTFS, κάτι πολύ σημαντικό για να μπορούν να τρέξουν πολλά παιχνίδια σε εξωτερικό σκληρό.

Και γενικά έχω βαρεθεί να είμαι στο "περίμενε μέχρι να βγει κάτι για το iPhone", "περίμενε να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη των USB κλώνων του PSJailbreak", "περίμενε να κυκλοφορήσει κάποιο manual hack από το PSGroove", "περίμενε να δούμε πως θα αντιδράσει η Sony"......

Επίσης το να φτιάξεις μόνος σου την πλακέτα, ΟΚ, καλή φάση είναι, όπως και το να φτιάχνεις οποιαδήποτε πλακέτα, αλλά μέχρι εκεί. Γιατί αν μετά δεν δουλεύει καθόλου, ή δουλεύει με προβλήματα, τότε εκτός του όλου κόπου που έχεις κάνει και του χρόνου που έχεις αφιερώσει, είναι και απογοητευτικό να μην έχεις εντέλει μια πλήρη (όσο το δυνατόν) λύση.

Αν και ακριβή, η πιο ολοκληρωμένη λύση, χωρίς να ψαχνόμαστε για μήνες ακόμη, φαίνεται να είναι το πρώτο PS Jailbreak. Άλλωστε τα λεφτά που θέλουν να δώσεις δεν είναι και τραγικά πολλά και σίγουρα κάνεις "απόσβεση" σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν δεν μου προτείνετε λοιπόν κάτι το πολύ καλό σε κλώνο ή λύση μέσω smartphone, που να είναι αποδεδειγμένο ότι τρέχουν τα games άνετα (όπως τουλάχιστον στο πρώτο PS JB), τότε μάλλον τείνω να το αγοράσω το πρώτο, το original!

To καλύτερο θα ήταν να δημιουργήσει κάποιος που ξέρει εδώ μέσα, ένα vote για το καλύτερο PS JB (original, ή κλώνο, ή smartphone solution) ανάλογα με τις εμπειρίες του και να μπορεί να γράψει και λίγα commects για κάτι το εξαιρετικό, ή για προβλήματα που αντιμετωπίζει και επίσης ίσως να μπορεί να αξιολογήσει την JB λύση του, ο ίδιος και οι υπόλοιποι.

ενταξει έχω πιστεί ότι πουλάς τα PSJailbreak κι εχεις μεινει με το στοκ στο χέρι. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει θέμα original ή μη, ένα emulate κι ένα inject γίνετε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, κι μάλιστα η opensource λύση είναι και σίγουρη από άποψη υποστήριξης όπώς έγινε και με τo προσφατο update. NTFS δεν υποστηρίζετε ακόμα γιατί καποιος πρέπει να γράψει drivers για το PS3 ωστε να το αναγνωριζει, δεν έχει να κάνει με το στικ/κιν κλπ. Από εκεί και πέρα δεν έχεις να περιμένεις κάτι.

Δημοσ.

Ναι αλλά γιατί να το κάνεις αυτό;

Εγώ είμαι με 3.41 και περιμένω custom 3.42

Να πας σε 3.42 για να ξανά πας σε 3.41 δεν βρίσκω το νόημα...

Γιατί στο wii τα παιχνίδια σου ζητούσαν upgrade για να τρέξουν και νομίζω ότι θα κάνει και η sony το ίδιο αρχίζοντας από fifa, pro, 2k11, gt5.

Στο wii βέβαια και downgrade κάνεις και custom firmware υπάρχουν ενώ εδώ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ένας φίλος έκανε το upgrade και τραβάει τα μαλλιά του γιατί όσο έψαξα δεν βρήκα τρόπο για downgrade, ενώ και εγώ θα θέλω να κατεβάσω τα demo που έρχονται (fifa,pro,2k11) και βλέπω να μου το ζητάει το 3.42.

Δημοσ.

έχει 2 μέρες που δεν δουλέυει το psn με τα proxy methods.υπομονή ,και εγώ καίγομαι για το Pes 2011 demo αλλα αναγκαστικά θα περιμένω άλλη λύση

Δημοσ.
Για το iphone port έχουμε κάνα νέο?

κάτι γίνεται και εκεί αλλά με προϋποθέσεις ακόμα ..

1)θες iphone 2g/3g

2 με έκδοση 3.1.2

3)θες να τρέχει android το iphone

4) και το φτιάχνεις μέσα από linux

και είναι σε ψιλό test έκδοση ακόμα μιας και δεν δουλεύει το backup manager , όπως φαίνετε με το καιρό θα γίνεται όλο και απλό

http://psfreedom.com/wiki/IPhoneLinux

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...