Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα news updates του http://psfreedom.com/news.php, αναφέρει σχετικά με το "αυθεντικό" (πρώτο) PS JB, ότι πλέον υποστηρίζει και NTFS(!) και πολλά άλλα καλούδια. Συγκεκριμένα:

Change Log / New Features:

Supports any firmware

Supports NTFS Hard Discs

Supports copying of Blu-Ray Discs

Supports playback of the .mkv video format

Supports the playback and copying PSX and PS2 games (no matter which PS3 version).

Automatic updating of the stick via PC.

Lets online play work without risk of banning.

Οπότε πιστεύω ότι είναι η πιο αξιόπιστη λύση απ'ότι φαίνεται. Σκέφτομαι: Να προχωρήσω σε αγορά;

Γιατί οι άλλες λύσεις μου φαίνονται ανεπαρκείς και λίγο χύμα, ενώ το πρώτο PS JB φαίνεται πιο "σοβαρό" και αξιόπιστο και documented κτλ. κτλ. Στα άλλα δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε καλά καλά και φαίνεται ότι θα αργήσουν πολύ να φτάσουν σε μια πιο "ώριμη" λύση, όπως βλέπω να είναι το πρώτο PS JB.

Εντωμεταξύ η λύση μέσω iPhone δεν ξέρω αν και πότε θα είναι έτοιμη και ιδίως κατά πόσο θα προσφέρει όσα το PS JB.

Τι λέτε για όλα αυτά;; Πάμε για αγορά του PS JB να τελειώνουμε (ή μάλλον να αρχίσουμε επιτέλους!) το πανηγύρι;;;

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε κώστα ότι πατέντα και αν έχουν βρει θα υλοποιηθεί και απο τον ανταγωνισμό ή απο τους χάκερς, ο τρόπος που έχει γίνει το Psjailbreak είναι μεταφερόμενος σε κλόνο οπότε δεν έχεις λόγο να αγοράσεις το αυθεντικό,σε 2-3 μέρες ότι έχει το Psjailbreak θα χρησιμοποιείται και απο τις άλλες πλακέτες/συσκευές.

και πάλι δεν νομίζω να είναι future proof, η σόνυ θα βρει τρόπο να το πολεμίσει και δεν νομίζω να γνωρίζουν αυτοί απο το Psjailbreak ακριβώς τι σχέδια έχει η σόνυ(εκτός αν ισχύει μια θεωρία συνομοσίας που κυκλοφορεί....)

Δημοσ.

Εγω παλι σκευτομαι μην σε αναγκαζουν οι εταιριες σκοπιμα να κανεις update, αλλιως δεν θα παιζει το παιχνιδι.

Θυμαμαι εγω στις αρχες δεν το ειχα καν ρυθμισμενο για ιντερνετ, και φοραγα ενα αρχαιο firmware, Μεχρι που το Heavy Rain με αναγκασε να αναβαθμισω για να μπορει τρεξει... Φαβαμαι μην αρχισει να γινεται το ιδιο...

Δημοσ.

κάτι πάει να γίνει και με το psp!δείτε εδώ

http://code.google.com/p/psp3jb/

είναι στα ισπανικά αυτό που λέει είναι ότι αναγνωρίστηκε το psp ως USB Hub και εγκαταστάθηκε!λένε ότι δεν είναι πολύ μακριά από να το ολοκληρώσουν!

Δημοσ.

ρε παιδια, κανατε υπομονη ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ χρονια, καντε αλλο λιγο, φαγαμε τον γαιδαρο και κολλαμε στην ουρα τωρα

Δημοσ.
Στα news updates του http://psfreedom.com/news.php, αναφέρει σχετικά με το "αυθεντικό" (πρώτο) PS JB, ότι πλέον υποστηρίζει και NTFS(!) και πολλά άλλα καλούδια. Συγκεκριμένα:

Change Log / New Features:

Supports any firmware

Supports NTFS Hard Discs

Supports copying of Blu-Ray Discs

Supports playback of the .mkv video format

Supports the playback and copying PSX and PS2 games (no matter which PS3 version).

Automatic updating of the stick via PC.

Lets online play work without risk of banning.

Οπότε πιστεύω ότι είναι η πιο αξιόπιστη λύση απ'ότι φαίνεται. Σκέφτομαι: Να προχωρήσω σε αγορά;

Γιατί οι άλλες λύσεις μου φαίνονται ανεπαρκείς και λίγο χύμα, ενώ το πρώτο PS JB φαίνεται πιο "σοβαρό" και αξιόπιστο και documented κτλ. κτλ. Στα άλλα δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε καλά καλά και φαίνεται ότι θα αργήσουν πολύ να φτάσουν σε μια πιο "ώριμη" λύση, όπως βλέπω να είναι το πρώτο PS JB.

Εντωμεταξύ η λύση μέσω iPhone δεν ξέρω αν και πότε θα είναι έτοιμη και ιδίως κατά πόσο θα προσφέρει όσα το PS JB.

Τι λέτε για όλα αυτά;; Πάμε για αγορά του PS JB να τελειώνουμε (ή μάλλον να αρχίσουμε επιτέλους!) το πανηγύρι;;;

καλό θα είναι να το διαβάζεις όλο

Hopefully all these changes should work with the open source psgroove as well as the cheaper clones of the device. While I think PSJailbreak deserve credit where credit is due, they did find the expoilt and they did make the Backup Manager, asking for over $100 per device when it can be made for less than $5 is pushing it too far
Δημοσ.

το PSJailbreak ανακοίνωσε:

We have several new things to announce. Our Backup Manager v1.1 will be released on or before the 15th of September with a very valuable feature as well as increased reliability and expandability. We have received many emails asking about updates, we have a solution in the works (unlike all copy cat clone makers), Our solution will be released within 7 days as well and will only work with original units. As well we receive many inquiries as to price and competition. It is very important for all dealers and end users to understand that you get what you pay for. It costs a lot of money to support and provide new features. Clone makers/ Free versions do not have our associated costs for research or production
Δημοσ.

ειδικά το "will work only with original units " είναι για κλάμματα, που τα πουλαν αυτά ρε!!!! άνετα σε 1-3 μέρες ότι βγάλουν το έχουν μεταφέρει τα σαίνια της σκηνής.

Δημοσ.

Δεν αποκλειω τιποτα αλλα 99.99% μεσα σε λιγες μερες ότι Update και να βγαζει η Ps3jailbreak team θα περνιεται και στον κωδικα του groove. Ας σπασει με το καλο και το 3.42 και μετα ολα ευκολα ειναι. Εμενα αυτο που με ανησυχει ειναι με το Move τι θα γινει. Μην χρειαζεται τιποτα Mandatory firmware update και μετα δεν εχουμε Jailbreak. Αλλα απο οτι ειδα αυτοι που εχουν κανει review του Move ειχαν το 3.41

Δημοσ.

όχι για το Move δεν υπάρχει πρόβλημα,αυτό που ανησυχώ εγώ είναι το gran turismo. δεν γνωρίζω αν έχει γίνει ήδη gold αλλα δύσκολα να έχουν βάλει mandatory 3.42 έκδοση.ελπίζω έστω μέχρι το gt να μην έχουμε κανένα "wait for solution" πρόβλημα, τα είχα περάσει αυτά με το wiikey(mario galaxy) και είναι σπαστικό να περιμένεις ενώ ενα παιχνίδι έχει βγει.

Δημοσ.
όχι για το Move δεν υπάρχει πρόβλημα,αυτό που ανησυχώ εγώ είναι το gran turismo. δεν γνωρίζω αν έχει γίνει ήδη gold αλλα δύσκολα να έχουν βάλει mandatory 3.42 έκδοση.ελπίζω έστω μέχρι το gt να μην έχουμε κανένα "wait for solution" πρόβλημα, τα είχα περάσει αυτά με το wiikey(mario galaxy) και είναι σπαστικό να περιμένεις ενώ ενα παιχνίδι έχει βγει.

Το GT5 δεν εχει γινει gold.Αρχες Οκτωβρη θα αρχισει να "κοβεται".

Δημοσ.
Το GT5 δεν εχει γινει gold.Αρχες Οκτωβρη θα αρχισει να "κοβεται".

δεν γνώριζα, είχα δει πάντος τις εκδώσεις που θα κυκλοφορίσει και υπέθεσα οτι είναι κοντά σε gold, θα έχει και τεράστια ζήτηση οπότε 2 μήνες νωριτερα δεν μου φαίνεται τόσο τραγικό.

σήμερα προπαρρήγγειλα το minimus της team xecutor στα 32ε με μεταφορικά απο αγγλια,στις 15 τα έχουν παραλάβει και λογικά μια εβδομάδα αργότερα το έχω.οτι θα χρειαστεί είναι σίγουρο ακόμα και αν βγει cfw,έτσι διάβασα σήμερα, το cfw πάντος είναι στον δρόμο του πλέον απότι ακούγεται.

το μόνο σπαστικό είναι η διαδικασία,το nfts και το οτι δεν βγάζει τα παιχνίδια στο xmb,με ένα custom firmware διορθώνονται όλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...