Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μάλλον θα μπερδεύτηκες με το Dingoo.το Dingoo λέει δίπλα complete ενώ iPhoneLinux (iPhone 2G/3G/3GS) λέει In Progress!ελπίζω να γίνει σύντομα για το iphone αν και δεν έχω :P
Χαχαχα.Οχι φιλε μου αληθεια σου λεω οτι πριν απο 10 λεπτα για το IPHONE εγραφε complete...Τωρα ξαναμπηκα και ειδα in progress..Τι να πω.Αντε να δουμε και χαρηκα.Λογικα δεν θα αργησει φιλε μου ε?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν γίνετε λογικά δεν θα αργήσει γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι είναι λίγο δύσκολο για iphone όπως και για psp αλλα θα δούμε πολλοί έχουν psp και iphone οπότε πιστεύω κάτι να καταφέρουν :)

Εγω παντως εκανα την τελευταια αναβαθμιση και τερμα..Ουτε τσιπακι,ουτε jailbreak..Ουτως η αλλως ολα τα games μου ειναι μεταχειρισμενα αφου γινεται χαμος..Μονο στο fifa 2011 θα τα σκασω και εχω το κεφαλι μου ησυχο..Ακομα θα περιμενουμε καιρο μεχρι να βρεθει σταθερη λυση..

Μπορεις και σε εσωτερικο σκληρο να εγκαταστασεις παιχνιδια? Επειδη στον εξωτερικο βλεπω οτι εχει θεμα με αρχεια πανω απο 4GB.

Με iphone, μεσω android emulation, γινεται δηλαδη να τρεξουμε το exploit? Η λιστα με τις συμβατοτητες δεν ανοιγει...

υπάρχει ως τώρα κάποια μέθοδος που να γίνετε μόνιμα το jb ? δηλαδή να το βάζεις , να κάνεις την διαδικασία και μετα να το βγάζεις και να είσαι μόνιμα εντάξει ?

υπάρχει ως τώρα κάποια μέθοδος που να γίνετε μόνιμα το jb ? δηλαδή να το βάζεις , να κάνεις την διαδικασία και μετα να το βγάζεις και να είσαι μόνιμα εντάξει ?

όχι δεν υπάρχει κάτι μόνιμο μέχρι στιγμής.και εγώ κάτι τέτοιο περιμένω και ελπίζω μέχρι τις 2 νοεμβρίου να το έχουν κάνει. δεν θέλω συνέχεια να κλείνω το ps3 απο πίσω και να κάνω την ίδια διαδικασία όποτε παίζω. custom firmware θέλουμε,απο χτές έγινε χαμός με τα homebrew ελπίζω να δούμε τπτ καλό τις επόμενες εβδομάδες

όσοι έχετε iphone αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να hackarete το ps3 μη κάνετε update στην έκδοση 4.1 γιατί δεν θα δουλέψει!δεν έχει βγει ακόμα για iphone αλλά θα βγει σύντομα ελπίζω

Για android τελικα βγηκε? Ξαναρωταω, αν μεσω iphone τρεξουμε android, οπως εδω, δε νθα μπορεσουμε να το τρεξουμε?

http://www.youtube.com/watch?v=uJj0kHQgC9w&feature=player_embedded#

Για android τελικα βγηκε? Ξαναρωταω, αν μεσω iphone τρεξουμε android, οπως εδω, δε νθα μπορεσουμε να το τρεξουμε?

http://www.youtube.com/watch?v=uJj0kHQgC9w&feature=player_embedded#

Με αυτή τη λογική, όλες οι Android συσκευές θα έπρεπε να το έτρεχαν και όχι να το τρέχουν κατά μηχάνημα. Συνεπώς, όχι :-)

δεν δουλεύει σε όλα τα android κινητά!οπότε δεν νομίζω να δουλέψει έτσι όπως λες!ποιο πάνω έδωσα link που έχει μια λίστα με τα κινητά που δουλεύουν μόνο όσα λένε complete τα άλλα τα φτιάχνουν ακόμα

To link ειναι offline, το ειπα και στο προηγουμενο μνμ, οποτε ακομα προσωπικα δεν ξερω ποιες τρεχουν και ποιες οχι. Απλως ηλπιζα για εμας με iphone που το βιαζομαστε να παιζε και τετοια λυση...

EDIT: Εριξα το λινκ στο google Οπως ειναι και πατησα cached Και πηρα μια πρωτη γευση. Βλεπω λεει Complete για Archos 5IMT. Εγω εχω το 7 αλλα δεν κανει λογο. Μονο για το 5 που δεν ειναι complete.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...